Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Bedziom nie poddawaj się, najpierw zrób offline, potem dorób tryb co-op łatwiejszy niż multi, i nie przejmuj się tym co piszemy i udowodni nam że nie mamy racji ;) . Spróbuję ;) Nie zrobiłeś praktycznie nic poza kilkoma zmiennymi Ciągle robisz to, co normalnie nie powinno wszystko razem zająć więcej niż 3 godziny Planujesz niemożliwe Przejmij się tym, mamy rację Shut up, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wierzysz, że on da radę zrobić dobre AI? Niech zrobi jak najlepsze potrafi. :) Na miare swoich najwyższych możliwości, a nawet powyżej(może się douczyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Chell gadasz, a jeszcze nie widziałem Twojej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 @Dark - dokładnie :) @up - bo 4tk / Chell nic jeszcze nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 A jak tam idzie z Shot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Od wczoraj zmieniło się na pewno bardzo wiele :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Zacząłem robić boty. Na razie przez większość planszy ładnie idą i wszystko jest ok, ale w niektórych momentach zaczynają robić kółka na ścianach :( Chyba zamiast tego - zmiana sprite 1 gracza na 1 z 3 form - zmiana sprite 2 gracza na 1 z 3 form - zmiana sprite cywila na 1 z 3 form - zmiana sprite bomby na 1 z 3 form zrobię po prostu wczytywanie grafik z folderu. Lepiej będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Wczytywanie grafik z folderu gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chell gadasz, a jeszcze nie widziałem Twojej gry... No tak, przepraszam, jakiż jestem głupi że komentuję inne gry podczas gdy sam żadnej nie skończyłem @up - bo 4tk / Chell nic jeszcze nie zrobił. Co ty o mnie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jedyną Twoją grą, która tu była opublikowana, jaką pamiętam były Motylki 2. E: dobra, jeszcze "BoB andventure" i "Dance"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ludzie nie rozkminiam tego. Jak ktoś nie zrobił czegoś na wypas to od razu się mu to wypomina przy pierwszej lepszej okazji. :mellow: To, że Chell np. nie zrobił żadnej gry, czy też zrobił kiepską, to nie znaczy, że nie może krytykować innej gry. - chociaż widze, że jakaś gierka tam była. :) Wystarczy, że grał w gry, wie co mu się podoba w nich podoba i na tym bazuje w wypowiedziach na temat gry. :) A teraz przgotowuje się na fale krytyki, która zapewne zaraz nadejdzie* ^^ edit: [..]chociaż widze, że jakaś gierka tam była. :)[..] Nawet nie jedna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak ktoś nie zrobił czegoś na wypas to od razu się mu to wypomina przy pierwszej lepszej okazji Powiedz to większości udzielających się i dokuczających również mi :) Dobra, END OF TOPIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak ja lubie taką politykę: "Dlaczego pobiłeś swojego młodszego brata?- Bo starszy brat pobił mnie!" Brak myślenia w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Gra będzie fajna jak wyjdzie ;x Szczególnie chciałbym pograć w nią z Bedziomem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nowe screeny ;) Już nie ma grafy z CS2D. Zadowoleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 I tak wygląda czujowo i chaotycznie. Tylko te ludki mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kilka zmian w grafice i będzie OK, dla przykładu co kilka bloków ścian jest jakieś pęknięcie czy cuś, a na ziemi drobne śmieci, albo kilka miejsc porośniętych trawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Plansza 1. Widok z edytora roomów, stąd niebieskie kropki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 raczej dobra, ale moim zdaniem przydałyby się jakieś osłony, i kamuflaż - coś w stylu drzew, pod które można wejść i postać pod nimi jest niewidoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Kamperzy by się wtedy narodzili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ale to i tak byłby element taktyczny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Hmm... racja! :P Ale nie ma mi kto tych drzewek narysować ;/ Sam spróbuję, ale szykujcie papierowe torebki, bo się zerzygacie jak to zobaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Powiem szczerze: nie podoba mi się grafika, a zwłaszcza tych postaci. A poza tym już widzę dużo miejsc do kampienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ale tam nawet nie ma gdzie się schować, żeby czekać i kampić :) A ta grafa jest o niebo lepsza niż to co dałeś dla Coporegime :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Mi się bardzo podoba szlachcic od Sherifa zobaczymy jak go przyjmie nieco szersza publika xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Mapa robiona na odwal, nawet kilka razy te "skrzynie" na siebie nachodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kilka razy te "skrzynie" na siebie nachodzą Where? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 też to zauważyłem, nie na zrzucie z edytora tylko już z rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ale aktualne są już tylko 3 najnowsze screeny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nawaliłeś w jednym miejscu według mnie za dużo kamieni (chodzi mi o lewy górny róg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi