kt1117 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Musiał bym jakiś napisać, ale najpierw samemu rozkminić, bo jak na razie to prawie nic nie zrobiłem dla forum. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Macie ta edukujta się: Download. Serwer w c++ (visual) klient w gm. Sranie w banie to wszystko jest strasznie proste. Ja nie rozumieć waszej debilnej dedukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bo to jest to samo co na 2? Chodziło mu o 2 obiekty - pierwszy gracz = pierwszemu obiektowi, drugi zaś = drugiemu obiektowi, trzeciego gracza już nie może być.A chodzi o to, żeby był 1 obiekt jako postać i grać na nim, nawet w 50 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jakoś się na pewno da, np. w draw'ie, ale to trzeba wymyślić a ja mało używałem 39dll z trzy dni, później uczyłem się czegoś innego i nie pamiętam za bardzo jak to było. E:Ale nie róbmy paqoo off-topu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Macie ta edukujta się: Download. Serwer w c++ (visual) klient w gm. Sranie w banie to wszystko jest strasznie proste. Ja nie rozumieć waszej debilnej dedukcji. Co to niby jest? Takie coś to sobie można użyć do przesyłania danych na lokalu dla zabawy. Pewnie nie zrozumiałeś tematu ale nikt zapewne nie pisał o takich podstawach podstaw i równie dobrze się to nadaje do gier multi jak kartonowy walec do prac przy budowie drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Psichix - blefujesz zeby bronic swoje ego. Chcialbym zamiescic mala aktualizacje - prosze o kontakt osoby, ktora pomoze mi tworzyc mmorpga. Oferuje zyski, moj usmiech i perspektywe dalszej wspolpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 @Pakło Ja myślę, że to co Psychix mówi to prawda Osobiście proponuję zamknąć temat, przypuszczam, że nikt (oprócz litościwego Psysia), nie chce mu pomóc itd. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Oferuje zyski, moj usmiech i perspektywe dalszej wspolpracy. Zobaczyć uśmiech Pakła - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Znajdź mi grafików, którzy za tysiaka zrobią modele/tekstury do całej gry(co najwyżej kilka modeli). Za te kilka tysięcy, które opisujesz to nawet prostej komercyjnej platformówki nie zrobisz a nawet nie wyjdziesz z fazy design'u(nie piszę o sytuacji gdzie team robi za free). Pewnie tak myśli większość gmclanu i dlatego praktycznie nic tu ciekawego nie powstaje ;). Mój grafik robi mi grafikę za darmo, czy ktoś powie, że jest brzydka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Chyba mówimy tu o profesjonalnych grafikach, zresztą paqoo chce płacić, bo nikt za darmo dla takiego ignoranta nie chciałby pracować. A jak się płaci to albo mało za gówno, albo bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Pewnie tak myśli większość gmclanu i dlatego praktycznie nic tu ciekawego nie powstaje . Mój grafik robi mi grafikę za darmo, czy ktoś powie, że jest brzydka ? Nie wiem czy jest brzydka bo nie widziałem :) Wyraźnie napisałem: "(nie piszę o sytuacji gdzie team robi za free)". Jeśli robi się wspólnie na "jedno konto" to sprawa wygląda zupełnie inaczej i taka współpraca jest znacznie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Problem głównie w tym, że Polacy to kiepski naród, oni wszystko chcą, a robić to ni ma komu - Dlatego jako naród jesteśmy do dupy :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Zaraz zaraz... W jednym temacie mówi że chce silnika, a w drugim mówi, że ma silnik i chce grafikę :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Pisze że prawie, może brakuje mu tylko aż obsługi sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 tylko? obsluga siec to nie "tylko", bo pozostaje jeszcze dostosować kod gry do komunikacji sieciowej, a to zupełnie inna architektura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Albo zakłada, że ma go "prawie" bo w tym temacie go właśnie wkrótce powinien od was otrzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No tak. W gruncie rzeczy proste ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 A gra i tak nie wyjdzie bo: - To pakłu, - Przerabianie cudzych silników nie jest łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 A gra i tak nie wyjdzie bo: - To pakłu, - Przerabianie cudzych silników nie jest łatwe. Zależy jaki to silnik, bardziej pod twoje potrzeby, czy też raczej nie. Jak jest napisany itd. no a wiadomo, że raczej weźmiesz ten pod swoje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi