Japanstache Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 DUNGEONS&DUNGEONS .d22 Epicka platformówka z elementami rpg rozgrywająca się na całkowicie typowym kontynencie typowego świata fantasy. 15 strojów 21 broni 123 ekrany gry 24 zaklęcia 2 zadania Główny link, za pierwszym razem ściągać z tego - http://www.mediafire.com/?ja4fgczb0ln52tt Na lokalnym serwerze, używać jak pierwszy nie działa - https://gmclan.org/up4365_4_DUNGEONS_DUNGEONS_d22.html Plik waży plus minus 11MB Projekt całkowicie samodzielny z muzyką od Sorena Duusa, Jakima i Flaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ehh... Powiem tylko to... ...Jest tak jak przypuszczałem , czyli świetnie ! :D Ta gra ma coś takiego, że mnie wciąga, na razie jest między 4/5 , ocenię później :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 trzeba bylo to dac na Oxgames czelencz bys cos wygral prznajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nienawidzę tej gry. Q: Is there a reward for killing 100 boars? There is and it's a cute one. Nienawidzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wejdź do Adventurer's camp, czeka na ciebie warchlaczek :) A JA CIE KOCHAM ZA TO JAPAN tylko to jeszcze dopracuj bardziej, przede wszystkim pod względem sterowania jak i zmiany w ekwipunku itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 o.O Chyba myślę zbyt prostolinijnie : ( No i dobrze by było, gdyby broń wyrzucona zostawała jakiś czas na ziemi, żeby można było porównać obie. Chyba, że zrobiłeś inaczej celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 5/5 Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 5/5 Szacun. +1 Gra jest całkiem fajna. ;) Tytuł tylko lewy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie po to kupowałem grafikę z PikselSzejderami żeby grać w to błoto. A klimat i grywalność liczy się dla dziadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Nie po to kupowałem grafikę z PikselSzejderami żeby grać w to błoto. A klimat i grywalność liczy się dla dziadów. Let the flame begin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Podoba mi się. Będę na PC to obczaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Troszkę więcej o projekcie: lekka platformówka rpg nastawiona na eksplorację w pełnym tego słowa znaczeniu. Fabuły głównej brak - sporo wątków, którymi można podążyć (jak chociażby niedokończone polowanie na wampira w NESowym sosie czy tajemnicza sekta w kanałach). Dzisiaj skupiłem się na wybrzeżu dodając dwie nowe zbroje, parę czarów i trzy bronie oraz na oko 50 game-screenów i wątek z poszukiwaniem czterech zaginionych statków pirackich. No i pomysł na naprawdę dynamiczną walkę z morską bestią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kiedyś tę grę będą wspominać z łezką w oku specjaliści w branżowych magazynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Fabuły głównej brak - sporo wątków, którymi można podążyć Po przeczytaniu tego mam nadzieję że gry nigdy nie ukończysz i będziesz zachwycał nas co jakiś czas nowymi wątkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kiedyś tę grę będą wspominać z łezką w oku specjaliści w branżowych magazynach. Nie byłbym takim pesymistą ;) . Fabuły głównej brak - sporo wątków, którymi można podążyć (jak chociażby niedokończone polowanie na wampira w NESowym sosie czy tajemnicza sekta w kanałach). Nie wiem, czy ta gra poza fabułą cokolwiek jest w stanie zaoferować. Nie, żebym hejtował, ale jak dla mnie nie przyłożyłeś się do pikselków. Gdzieniegdzie wygląda to wręcz brzydko, na odwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Może dlatego gra została umieszczona w dziale "Dema gier i programów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Trochę zabugowana ta gra. Da się zaciąć w ścianie w mid air. Coś jest nie tak z castowaniem, do castowania ponoć miały służyć 2 przyciski G i H a tymczasem mi działa tylko 1, skopane jest ustawianie zaklęć strasznie nie intuicyjnie. Zrób jakąś chmurkę ze statami leżącego itemu na ziemi jak się podejdzie bo nie wiadomo co się podnosi. Głupia też jest ta randomująca crypta bo można w niej oszukiwać jak się będzie do niej wchodzić i wychodzić tak długo aż trafi nam się room z monetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Trochę zabugowana ta gra. Dlatego jest w demie i czekam na feedback. Da się zaciąć w ścianie w mid air. Coś jest nie tak z castowaniem, do castowania ponoć miały służyć 2 przyciski G i H a tymczasem mi działa tylko 1, Poprawione już wczoraj. skopane jest ustawianie zaklęć strasznie nie intuicyjnie. Zaproponuj lepsze rozwiązanie, które ogranicza ilość dostępnych czarów. Zrób jakąś chmurkę ze statami leżącego itemu na ziemi jak się podejdzie bo nie wiadomo co się podnosi Jest już poprawione chociaż nie w sposób który zaproponowałeś. Głupia też jest ta randomująca crypta bo można w niej oszukiwać jak się będzie do niej wchodzić i wychodzić tak długo aż trafi nam się room z monetami. W grze w której jest sporo rzeczy do kupienia a mało stworów wyrzucających monety musiałem coś takiego zrobić, żeby gracze byli w stanie przetestować wszystko w sklepach. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zaproponuj lepsze rozwiązanie, które ogranicza ilość dostępnych czarów. No więc moja propozycja jest taka: Po naciśnięciu "O" postać się blokuje dzięki czemu WSADem można poruszać zielonym kursorem, spella wybieramy naciskając G lub H zależy do jakiego slotu chcemy go włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja od siebie narzucę byś zrobił porządny savegame bo przestałem testować gdy pomyliły mi się klawisze load z save. btw: Zombees! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Huder, teraz będzie idealnie. Dziękuję! Ja od siebie narzucę byś zrobił porządny savegame bo przestałem testować gdy pomyliły mi się klawisze load z save. btw: Zombees! Zapisywać będzie można tylko w wybranych punktach. W celach testów można to robić w każdym momencie i na razie tak to zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 I zdecyduj się czy strzelać się będzie myszką czy klawiaturą, bo zauważyłem, że można i lepiej się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Wszystko będzie można ustawić w opcjach, jak samo jak sterowanie strzałkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Graficzkę masz słodką ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Poprawiony system ubranek. Graficzkę masz słodką ;3 A dziękuję. Przypominam, że wszelkie pomysły dot. miejsc i postaci w grze zwykle są dodawane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Przypominam, że wszelkie pomysły dot. miejsc i postaci w grze zwykle są dodawane! Skoro tak to czekam na śnieżne szczyty i plac miejski na którym kat będzie dekapitował zbirów :) A tak w ogóle to komuś poza mną udało się odkryć ukrytą komnatę w 'klasztorze' (tym koło sklepu) w miasteczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A tak w ogóle to komuś poza mną udało się odkryć ukrytą komnatę w 'klasztorze' (tym koło sklepu) w miasteczku? Wiem o dwóch innych osobach, brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mam nadzieję że więcej takich sekretów jest :) Teraz czekam na wersję z poprawionym podnoszeniem przedmiotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To z tym czarem zwiększenia obrażeń? Tia. A nie sry pomyliłem, tego tam nie było tylko strój jakiegoś kapłana dziwnego. Trzeba kliknąć przycisk akcji na Jakimś rycerzyku w tym klasztorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Gra roku jak nic. Tym bardziej że robisz ją Sam... Może dla niektórrych będzie motywatorem do wzięcia się za robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi