LionX Dagger Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tytuł: Admin Launcher Gatunek: Freeware Opis: jest to prosty program służący do uruchamiania plików jako admin plików które nie mają opcji uruchom jako, poco taki program ? Głównie dla osób którzy pomimo konta admin, siedzą na koncie użytkownika jak ja, i nie chce im się co chwila przełączać na konto administratora tylko dlatego że np dany instalator jest w formacie msi. Trzeba pamiętać żeby otworzyć Admin Launcher jako admin by zadziałał jak powinien :) >>Download<< Rozmiar pliku: 999 KB Autorzy: Programowanie: LionX Dagger Screeny: Nie liczę na wysokie noty to program napisany w 5 min :P, daje to tu jakby komuś się miało przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Komuś może się przydać, ale nie ocenie, trochę za mało pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Gatunek: Freware Freeware* --- Nic specjalnego i potrzebnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Znam kąt prosty, ostry, rozwarty, ale kąta admina nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 lion: daj moze lepiej cos takiego, aby przy instalacji / pierwszym uruchomieniu dodal pole do menu kontekstowego i w nim daj uruchom jako administrator costamcostam - cos takiego zrobilem w Essentials (dodawanie na szybko plikow do niezbednika, fajne ulatwienie, polecam cos takiego zrobic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale po co jak to jest już w Essentialis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak przeczytałem 'Admin Launcher' to wyobraziłem sobie taką flashówkę gdzie się ustawia tor lotu pocisku i siłę. Czasem w takich grach się strzela jakąś postacią. No i... WYobraziłem sobie strzelanie adminami naszego GMC :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 My już wiemy co ty sobie wyobraziłeś. A sam program nadałby się bardziej do jakiegoś większego kombajnu jako jedna z funkcji, bo sam w sobie to cieniutko i raczej mało przydatny. No ale może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A tak z ciekawości, jakie to pliki nie mają opcji "uruchom jako" żeby ten program był potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale czy ten program przydaje się na Windowsach nowszych od XP, czy tylko na tym 10-cio letnim staruszku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ale po co jak to jest już w Essentialis. Nie znam Jak przeczytałem 'Admin Launcher' to wyobraziłem sobie taką flashówkę gdzie się ustawia tor lotu pocisku i siłę. Czasem w takich grach się strzela jakąś postacią. No i... WYobraziłem sobie strzelanie adminami naszego GMC :( To masz już pomysł na grę :3 No ale może komuś się przyda. np. mi A tak z ciekawości, jakie to pliki nie mają opcji "uruchom jako" żeby ten program był potrzebny? Jest w 1 poście w formacie msi. Ale czy ten program przydaje się na Windowsach nowszych od XP, czy tylko na tym 10-cio letnim staruszku?Nie wiem jak tam z funkcją uruchom jako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi