karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tytuł: Pacman Gatunek: zręcznościówka Opis: Jest to kopia chyba każdemu znanej gry Pacman. Wędrujemy czerwonym ludzikiem w kształcie kulki i zjadamy diamenciki, żeby przejść do następnego lvla. Przeszkadzają nam w tym duszki, które chcą nas zjeść. Download: Download Rozmiar pliku: 1.20(około) MB Autorzy: Programowanie: Karolo320 Fabuła: brak Grafika: GM8.0 Muzyka: brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Och... Czemu nie dałeś do gm-clanowego uploadera..? Jak mi się z rapidshare załaduje i ściągnie , to w edit dam ocenę , ale na screenach wygląda że prawie w ogóle się nie wysiliłeś. Znaczy , jakiś czas już tu jesteś i znasz wiele rzeczy , chyba że w grze są jakieś bajery co mnie zainspirują , jak już mówiłem , ocenię w edit. edit : Ja tu nie mam zbytnio co oceniać , chyba nawet podobny był przykład w gm 6.0 A jeżeli mam już ocenić to 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @up: nie ma żadnych bajerów, normalny pacman :) A nie wrzuciłem, bo up nie ubługuje exe, a nie pomyślałem, żeby spakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Moja ocena to 3/5 na zachętę. Gra nie wnosi nic nowego, zwykła nie najlepsza kopia, nie jesteś noob'em i mogłeś to wykonać lepiej. Ps: I wrzuć to na upload gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tak, do GM jest dołączony Pac (w nowszych wersjach jako treasure hunter). Przerobić przykład to żadna filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @up: Nie wiem o co Ci chodzi, pisałem to od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pacman był żółty :< JAk napisano wyżej - gra nie wnosi nic nowego. 3/5 -- Tak wgl. to przy ściąganiu mi wyskakuje "The next Free-Download can be started in 160:34 minutes." :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 nie mam zielonego pojęcia dlaczego ktoś takiemu czemuś miał wstawić pięć gwiadzek (podejrzewam, że to autor gry). naprawiłem to. samej gry nie ściągałem, prezentacja jest wybitnie marna. gdyby wyglądało to lepiej, może bym czekał 5 minut żeby rapid pozwolił mi pobrać to coś. naucz się pakować pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 więc tak zacznę od tego fabuła gry-był sobie jeden pac-manek lecz zachorował i ma czerwonkę bo zawsze był żółty ale nie w tej części będzie musiał zbierać wielkie i małe diamenciki sprzedać je i kupić sobie polupirynkę by iść się leczyć ale złe potworki chcą mu ukraść i go zjeść hmm (ale złodzieje prawda ? ) ale nasz bohater nie daje się i odważnie pokonuje poszczególne lvle i kradnie diamenty by kupić sobie lek w aptece okazuje się że apteka zamknięta i bohater i tak umiera :-) a co do gry- niby fajan ale odbiegająca i odżucająca ludzie nie będę grał czerwonym pac-manem gra zasługuje na 2,5/5 za starania zaraz podeślę co nieco :-) czekajcie na edit-a :-) proszę coś ode mnie może wam się nie spodoba ale po raz kolejny w moim drógim fan aracie chcę pokazać swoje odczucia co do gry. https://gmclan.org/up6167_5_DYZMEK_FAN_ART_PAC_MAN.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dyzmek czasami jesteś żałosny... Wywód na temat koloru bohatera -.- ludzie nie będę grał czerwonym pac-manem gra zasługuje na 2,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dyzmek uczepiłeś się jak "rzep psiego ogona" to by nie miało żadnego sensu robić identycznego pacman'a, by najmniej było by jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dyzmek, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nie jesteś nawet w 0.1% tak śmieszny jak Korodzik, no i do tego nie umiesz robić fan artów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Anty nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ja ,, NIE MAM BYĆ ŚMIESZNY'' i nie chcę podszywać się pod korodzika mój fann art ma nie śmieszyć a dawać do myślenia kpw ? korodzik jets jedyny w swoim fachu więc cicho tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jeśli to(Twój poprzedni post) nie miało być śmieszne, to jest z Tobą źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Z tobą, jakby nie patrzeć, również jest źle - skoro wrzucasz przerobiony nawet nie przerobiony przykład na forum i liczysz na jakieś normalne komentarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @up: to nie jest przykład, pisałem to od zera, nie korzystałem z niczyjej pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 A ta ,,gra" to taka boska ,że robisz domniemane ,,fan arty"? Raczej uznałbym to jako moderator forum za spam... EDIT:Uczepić się koloru bohatera gry... <FACE PALM> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 co wy się go tak przyczepiliście ? Chłopak chciał zabłysnąć zrobił pierwszą w pełni skończoną grę , a wy go oceniacie w skali jakiej wy jesteście oceniani ;) . Ogólnie to do tej gry nic nie mam , tak właśnie się zaczyna , kto wie , jak go tak nie będziecie zniechęcać to może doda do tej gry jakieś modyfikacje :D . EDIT:Uczepić się koloru bohatera gry... <FACE PALM> nic dodać , nic ująć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 nie znacz tej strony, człowieku :) Jak to mówi mądre powiedzonko : "Jak chcesz kogoś nauczyć pływać, to go musisz wrzucić na głęboką wodę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 fakt zbyt surowo potraktowałem karolo320 tym bardziej ze on moja grę przyjoł dość dobrze chodź c**j ze mnie nie programista :-( wszystkie moje gry sa na gotowym kodzie bo sam zadnego nie umiem ale tak sie zżyłem z tworzeniem gier i granie w gm-owe gry że nie przestanę i pragnę zrobić chodź taką grę jak modern warfare 2d zrobione przez chyba amerykanina w game meakerze grę dziś już 2 razy przeszedłem na prawdę wciąga i jest wspaniała super gierka wydażenia jak w mw 2 tyle że 2d i proszę was abyśćie mnie też nie krytykowali ja mam tyle pomysłów na gry a gówno umiem i nie mogę nic zrobić :-((((((((( :-((( wy się śmiejescie z moich gier koledzy też mówią bym w końcuz tymi produkcjami skonczyl bo się ośmieszam może faktycznie poduczę się troche kodu ale na prawde przepraszam że tak wszystkich urażama le zdałem sobie sprawy że sam nic nie potrafie bez przykladow gmclanowiczow pomocy i gotowych kodów :-( gdyby ktoś zechciał być moim nauczycielem i mnie uczyć był bym wdzięczny :-) mam dość seidów , reirów i innych gier bez sensownych chciał bym tworzyć porządne gry moje gg 2654052 jak ktoś chciał by mnie uczyć będę wdzięczny po malutku od prostych rzeczy i może jakiś spradzianik i tak po troche troche az bede juz umial sam troche kodu i co jak sie tworzy iwgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 mam dość seidów , reirów i innych gier ... tworzyć porządne gry Masz rację, ale przed wydaniem ostatniej gry też to mówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Wiesz co ;] mam dla cb wspaniały kurs GML (to naprawde nietrudne) a mianowicie jest to: KURS ANGIELSKIEGO!!! :thumbsup: I po nauczeniu niektórych słówek poprostu w części zrozumiesz działanie kodu ,sam stworzysz gry :rolleyes: ,a jeśli czegoś nie bendziesz potrafił zawsze masz ludzi forum do pomocy. Alternatywą kursu jest wujek google(translator) ,niezbyt piekny ale zrozumieć tłumaczenie można na luzie. Oto magiczny sposób na zrozumienie języka GML bez nauczyciela!!! Już teraz możesz to kupić za jedyne 0.00zł ,i do tego gratis możesz posiadać wiedze do szkoły!! A tak bez żartów kurs/translator=key to GML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 potworki są zawsze zielone, co w ogóle u mnie ma minus 2-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 EDIT:Uczepić się koloru bohatera gry... <FACE PALM> uczepic sie uczepienia koluru bohatera... <FACE PALM> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 EDIT:Uczepić się koloru bohatera gry... <FACE PALM> uczepic sie uczepienia koluru bohatera... <FACE PALM> Uczepić się uczepiania o uczepianie koluru bohatera... <FACE PALM> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 uczepic sie uczepienia koluru bohatera... <FACE PALM> Uczepić się uczepiania o uczepianie koluru bohatera... <FACE PALM> Uczepić się uczepiania o uczepianie się uczepienia koluru bohatera... <FACE PALM> -- Gra jest ogólnie średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Uczepić się uczepiania o uczepianie się uczepienia koluru bohatera... <FACE PALM> Geez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 W nowym GMClanie dodajcie możliwość ignorowania (nie wyświetlania) postów danych użytkowników, BŁAGAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Też mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 W nowym GMClanie dodajcie możliwość ignorowania (nie wyświetlania) postów danych użytkowników, BŁAGAM. Też mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi