Alternative Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Na wstępie oświadczam, że nie propaguję alkoholizmu czy coś i nie mam nic wspólnego z alkoholem, pytanie które zadam jest w celach naukowych. Alkohol z reguły jest niedobry i nie da się tego ominąć, ale jaki trunek, który piliście był dla was jako tako w miarę dobry? Kiedyś w Słowacji na nartach mama dała mi łyka ciepłego wina miodowego z takiej budki i to było wręcz smaczne. A jak z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Miód pitny jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jak zobaczylem nazwe tematu od razu pomyslalem "alternative...." zmien zainteresowanie albo forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja pomyślałem "LolikZabijaka". Alkohol metylowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja jestem za starym dobrym piwem. Jednak według niektórych piwo to nie alkohol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 @up: tylko pomidor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 nie mam nic wspólnego z alkoholem, pytanie które zadam jest w celach naukowych. Ile procent to jest 800 z 2400? Sorry "aśenaebałem" i nie umiem obliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Czekoladki z nadzieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Pawełek adwokatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Wóda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Akurat czekoladki z alkoholem to straszne paskudztwo. Rozmaite naleweczki i czerwone wina są najlepsze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja na pewno nie będę pił alkoholu bo: -szkoda mi kasy na pierdoły -niezdrowe -nie smaczne -śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Akurat czekoladki z alkoholem to straszne paskudztwo. Rozmaite naleweczki i czerwone wina są najlepsze. :) ueeee az mnie wykrecilo. Ja jak jeszcze pilem to lubilem piwo albo wodke czysta (smaczna nie jest.. ale w zestawieniu z roznymi kolorowymi specyfikami - nabiera walorow). A jesli chodzi o sam smak no to tylko drinki, np wodka + szampan + redbull + cytryna, albo tequilla sunrise. A szczegolnie barmanska w bagdad cafe w lodzi :) Najsmaczniejszy drink jaki pilem, ciezko mi skojarzyc co tam bylo, napewno duzo lodu, duzo cukru, limonka i jakas dobra wodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Zapomniałbym. Ostatnio zasmakowałem jeszcze w Whisky mimo, że wcześniej nigdy nie lubiłem i było dla mnie znacznie paskudniejsze od czystej. A piwo oczywiście swoją drogą uwielbiam. Najbardziej ciemne pszeniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Zapomniałbym. Ostatnio zasmakowałem jeszcze w Whisky mimo, że wcześniej nigdy nie lubiłem i było dla mnie znacznie paskudniejsze od czystej. A piwo oczywiście swoją drogą uwielbiam. Najbardziej ciemne pszeniczne. Dla mnie Whisky jest paskudna bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Najsmaczniejszy jaki piłem to było malibu. Z mlekiem daje wspaniałą kombinację. Szkoda tylko, że takie drogie. Z tańszych (o wiele) to piwa. Ale z takich mniejszych browarów, nie z tych wielkich korporacyjnych. Wiśnia w piwie, Ciechan Miodowy, Ciechan <- wspaniałe piwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ajerkoniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Lubelska Cytrynówa, ewentualnie Wiśnia de Luxe, opcjonalne Leśny Dzban i piwo Kowboyskie. A tak na serio to cytrynówka własnej roboty, jak jest dobrze zrobiona to nie pali w gardło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Dobry rum + cygaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 @kt1117 Alkohol jest dobry na serce, więc nie jest "niezdrowy", no chyba, że w dużych ilościach. BTW. "nie smaczne" - jak już to "niesmaczne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 żywiec zdrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tyskie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ueeee az mnie wykrecilo. Ja jak jeszcze pilem... W sensie że co? Jesteś teraz 100% abstynentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ranma w 99%. Piwo raz na miesiac albo i rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ciężko mi w to uwierzyć po twoich opowieściach na melanżu u Nikasa. :D Ale cóż, wytrwałości życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Krupnik , wino jagodowe za 5 euro z niemiec,absolut gruszkowy , goldwasser ,porterówka.... i tak normalana wódka najlepsza :). Piwo ssie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Proponuje byś otworzył sobie swój mały portfelik, wyjął z niego swoją małą legitymacyjkę szkolną ze swoim małym zdjęciem i zobaczył swoją datę urodzenia. Popatrzył chwilę i pomyślał. Wiem, że to boli nieprzyzwyczajonych, ale spróbuj chociaż troszkę poruszyć te swoje małe mechanizmy w swojej małej główce. Alternative'a zresztą też to dotyczy, ale Ciebie szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 PLATYNA, SZYKUJ SIĘ NA POWTÓRKĘ. ed: ale fakt faktem, krupnik dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Platyna, gdybys uslyszal jeszcze pare opowiesci to by bylo latwiej zrozumiec czemu przestalem pic :) A nie pije juz od uuu z prawie-rok? I lepiej mi sie zyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Hmm...już od kilku dobrych lat nie mam czegoś takiego jak legitymacja szkolna :) Miło mi że się o mnie martwisz :* ale niestety z ''mężczyznami'' się nie umawiam więc idź się troszczyć o kogoś innego. Albo o użytkowników o których myślisz że są pełnoletni bo to co robisz podchodzi pod pedofilię ;). Pozatym wino zawiera antyoksydanty i resveratrol ( szkoda że nie w dużych ilościach to ostatnie ). Alkohol ogólnie usprawnia prace serca ;) w pewnych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi