dyzmek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 tam miało byś ,,się'' przepraszam za pomyłkę :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 mogłeś zedytować a nie double -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Pomysł może i słaby, ale wykonanie, jak na pierwszą grę całkiem niezłe. Na przykład te papierki wypadające z szafki po kliknięciu. Nie dość że spadają zgodnie z grawitacją, to jeszcze się obracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Gra taka sobie, słaba grafika i ogólnie durnowata koncepcja, ale nie będę chamski i wstawię Ci te 2/5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Lolik w twojej sygnie powinno być: 'Uwaga, jebnę focha. Jebłem!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Mnie zastanawia czemu słabe gry mają przeważnie więcej komentarzy od tych lepszych :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 bo jest co krytykować. Zara ściągnę :) E: A jednak mi się nie chce E2: OMg, ktoś mi dał raport ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nie wiem po co ktoś go zaraportował. Ja osobiście jakbym wiedział co to jest to bym nie ściągał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi