MXQ Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ła sry przeczytałem 10MB :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Jak Tymon zaczął to ja przerywam projekt. Szkoda czasu. Marneszanze. YXE tez mówił że weźmie udział a gówno zrobił. Dużo ludzi zrezygnowało. Manipulator jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Każdy wie jak jest.. na początku napalenie , excytacja , podniecenie. A z każdym dniem coraz mniej się ma ochoty/motywacji/czasu żeby coś działać.. Choć czasu ma każdy tyle samo- tylko trzeba go dobrze zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Hmm, a dźwięki typu dźwięki broni, dźwięki statku kosmicznego? Jak dla mnie to możnaby brać je z neta, bo nie każdy może sobie coś takiego nagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Przecież nic w regulaminie niema o dźwięku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 To dobrze :D Myślałem, że jak grafika, to i dźwięk. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 napalenie , excytacja , podniecenie. excytacja - angielski po polsku ciag dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 excytacja - angielski po polsku ciag dalszy TheMarcQ Mów mi jeszcze. Marku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 TheMarcQ Mów mi jeszcze. Marku. Twój argument jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ma sens, widocznie zbyt głęboki byś go zrozumiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja już 3 raz podchodzę do robienia tej gry oto rezultat mojej poprzedniej. Wyszedłem z mojego wczesnego założenia i zrobię coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ma sens, widocznie zbyt głęboki byś go zrozumiał. Co ma wspólnego pisownia nicku, który może być nawet z 3 języków afrykańskich do głupiego wstawiania "x" zamiast "ks" żeby być fajnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Up@ Dobra okej, masz rację- chciałem być fajny ale mi nie wyszło, wygrałeś a teraz już spokój. @Baca fajny styl cartoonowy, nowa gra będzie choc trochę podobna graficznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 @baca: 3 raz podchodzisz do zrobienia gry w stylu w ogole czy na ten konkretny konkurs? Bo jak to drugie to mam przekichane: ja jeszcze nie wyszedlem z fazy programowania, a do grafiki jeszcze daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja też spróbuję wystartować, ale mam teraz sesję, więc to będzie gra robiona w 2-3 wieczory, dlatego nie musicie rezygnować - i tak nie chodzi o wygranie nagrody, bo mnie na gry stać, po prostu chciałbym zrobić jakąś krótką szybką gierkę dla odmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 @Alvin nie, zupelnie inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 prosiłbym o wydłużenie terminu do 4 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 4 czerwca z tego co patrzę w kalendarz już był :( Data zakończenia jest niezmienna, ale jeżeli nie zdążysz na termin zawsze możesz poczekać na OGC4 które startuje w lipcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 szybcy jestescie. przez was nie moge robic nic innego... Jeszcze musze napisac 2 strony, ktorych to zrobienie przelozylem na koniec ogc3. W tym tempie nic nie zdarze zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zostało tylko 2 tyg, a ja mam dopiero ok 0.5 h rozrywki z planowanych 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a ja musze doczepic fabule i zaczac rysowac grafiki. cienko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 oh no, mam tylko 4500 linijek kodu z planowanych 15000, : /. Dupa, poddaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no, gra skończona i wysłana // nie spodziewajcie się zbyt wiele, ważne że działa i to całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja mam dopiero 90%. Ale niestety nie wygram, więc mnie się nie obawiajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja nadal nie zacząłem. Mam prosty pomysł - 90% to muzyka, gameplay krótki, ale pewnie zapomnę i nie zdążę, bo np. zajmę się Almorą przez weekend :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A szkoda była by wyborna rywalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Teraz to już wiem, ze nie znajdę czasu - raz, że mam do poprawki jeden egzamin, dwa, że we Francji są wyprzedaże więc to jest stan podwyższonej gotowości w firmie i trzeba pilnować czy strony działają na zmiany... a tak się składa, że mam najwięcej projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 powtórzę pytanie: Czy można(za zgodą autora) korzystać z czyichś przykładów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tak, ale pamiętaj, że przerobienie przykładu może średnio wyglądać. Zależy też czy "przykład" jest silnikiem. Bo jak na przykład pokażesz mi grę w szachy na dwóch graczy bez AI, gdzie pionkami będą statki kosmiczne to gra nie będzie się kwalifikowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nie, nie chodzi mi o silnik tylko o jeden efekt graficzny który pojawi się praktycznie tylko raz na kilka sekund podczas całej rozgrywki E: 333 post :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi