TheMarcQ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ja zaczalem: mam menu, sterowanie i konfiguracje klawiatury i pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jak Tymon zaczął to ja przerywam projekt. Szkoda czasu. Marneszanze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Poddajesz się, bo ktoś inny, z większym doświadczeniem, też startuje w konkursie? No proszę Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Sam avatar Tymona już mnie demotywuje jak go widzę ;) Nie no nie poddam się.. Kto nie walczy ten nie wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Właśnie avek Tymona jest fajny : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja mam pierwszy raz zajęcie na j.polskim - wymyślanie fabuły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Jak Tymon zaczął to ja przerywam projekt. Szkoda czasu. Marneszanze.O ja... poddawać się bo ktoś bierze udział, ale z was konkurencja. Nawet nie wiem czy skończę na czas. Jej, aż mi się nie chce już pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ehh..nie przeceniajcie ich panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Tia, nawet mnie nie zdemotywowałeś :) A jestem pewnie jednym z głupszych (chodzi o kodzenie) ludzi na tym forum :D Powodzenia wszystkim! Mam pytanie: Jak obcy atakują ziemię to jest to gra o kosmosie? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Istoty z Kosmosu W regulaminie jest napisane że można luźno podejść do tematu więc napewno tak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 a mnie właśnie udział Tymona bardziej motywuje, widząc że jest wysoka konkurencja na pewno będę się starał powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Dokładnie:D Trzeba mieć takie podejście:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ja zaczołem rysować grafike i masze sie zmobilizować bo troche mi się nie chce zabierac za pisanie gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 O ja... poddawać się bo ktoś bierze udział, ale z was konkurencja. Nawet nie wiem czy skończę na czas. Jej, aż mi się nie chce już pisać. Zgodnie z planem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 można korzystać z czyichś przykładów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja, chociaż mam dopiero początek lecz już zacząłem i pomysł mam cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Tymon nas motywuje, ze niby "konczy", niezly chwyt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A rezygnujcie przez Tymona. Mniejsza konkurencja będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 @up: powiedzielesmy to i teraz polowa wroci... jego tajemny plan udaremniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Hmm, ile max można wysłać gier? Pół demoniczny post!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 eee...ile zrobisz to oddasz?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Czyli nie ma ograniczenia, fajnie :P Bo może zdążę dwie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Zrób jedną a zajeb**** To lepszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 12. Konkurs jest ważny tylko wtedy jeżeli wpłynie minimum 5 prac na wystarczającym poziomie aby nazwać je grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A co to ma do limitu wysłanych gier przez jednego człeka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 twoje dzieła muszą jeszcze być grami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Mówię ci..lepiej nad jedną popracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 zrob 30 gier, jak wystarczy ci czasu to gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 NO SZKUR... zwiększyć pls maksymalny rozmiar gry do 20 MB :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 yyy... jest 20MB teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi