Czarny Ass Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Muszę wygooglać jak się dekompiluję grę. Też mnie to ciekawi :) (Dla niekumatych proszę spojrzeć na wyróżnione) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 MXQ, nie lubimy spiętych dup. ogarnij się ciutkę. niech będzie, przepraszam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 konkurs narazie zawieszam przykro mi z wiazku z tym hakiem nie ma sensu dostałem dostałem dwie odpowiedzi ale niestety to ewidentne dwa wałki z łatwoscia rozpooznawalne przezemnie prosze o propozycje jak mogbym to rozegrac bez tej prostej sposobnosci bo jedyne co mi przychodzi to tylko zrobiony filmik z przejscia trzech poziomow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Noi to jest bardzo dobry sposób, Hypercam i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 no najlepiej, bedzie wiadomo że bez oszustwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 wiec czekam na skompresowame filmiki przeslane np na rapidshare nagroda za pierwszy film z dotarcia do 4 levela to gba potem kolejne konkursy ps. strzelanie do stworków nie ma bugow tylko celowo jest utrudnione poprostu pocisk coraz dalej coraz krótszy wiec najlepiej strzelac z bliska i nie jechac na automacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Here you go, na pw też wysłałem. PS: 1:56 widać ten "unik" zrobiony przez kolorowe coś. E: Hmm, chyba jeszcze przetwarzanie, proponuję chwilę poczekać. Tu link http://www.youtube.com/watch?v=4CFzEH0vUIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 zwciezca konkursu został niejaki cordoba(skontaktuje sie na piva w sprawie nagrody) przesłał jako pierwszy filmik wymócił ta gre do 9 poziomu jakis nieprawdopodobny geniusz gratulacje szkoda mi moro takze był dobry ale coz cordoba mocno zawyzył poziom uwazam ze nie powinien brac udzialu w konkursie to człowiek z innej bajki no ale to by była dyskryminacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Tak sobie teraz mysle, ze film to tez zly plan. Mozna sobie zmniejszyc room speed o polowe a pozniej przyspieszyc w jakims programie do obrobki wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Nie lepiej by było po prostu to zabezpieczyć przez zdekompilowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Najlepiej to by bylo livestreamowac przechodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Tak sobie teraz mysle, ze film to tez zly plan. Mozna sobie zmniejszyc room speed o polowe a pozniej przyspieszyc w jakims programie do obrobki wideo coś ty ty, by niewiele dało bo zwolniłoby to 2x tempo gry czyli prędkość bohatera i innych stworków nadal była by ta sama. powiedziałbym nawet, że grałoby się trudniej ze zwolniona grą. tak jak mowi anty najlepiej by było to grę zabezpieczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 coś ty ty, by niewiele dało bo zwolniłoby to 2x tempo gry czyli prędkość bohatera i innych stworków nadal była by ta sama. powiedziałbym nawet, że grałoby się trudniej ze zwolniona grą. My chyba mówimy o dwóch innych programach do robienia gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 to jeśli tak, to powiedź o jakim programie mówisz, bo chyba nie o GM.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Romimy room speed/2, nagrywamy filmik, pozniej podwajamy jego predkosc w dajmy na to windows movie maker i voila, mamy konsolke Panie geniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 tak zwolni to grę 2x ale nie da to żadnego efektu, gra bedzie dalej na tym samym poziomie jakim była bo nadal wrogowie będa szybsi od naszego bohatera.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ale będzie czas na reakcje, unik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dokładnie A żeby nie było spamu - gra zajedobra, ale zawsze ginę na początku 3 lvla >: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mógłbyś zrobić strzelanie w kierunku biegu, i jezeli nie ma (bo nie moge znalezc) to strzelanie w gore/dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro00 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mógłbyś zrobić strzelanie w kierunku biegu, i jezeli nie ma (bo nie moge znalezc) to strzelanie w gore/dol jest sposób zabijania podczas biegu góra doł i to całkiem skuteczne kto wie jak? PS: 1:56 widać ten "unik" zrobiony przez kolorowe coś. za wczesnie sytrzeliłes( z bliska dłuzszy pocisk potem sie skraca gdy oddala od bohatera i przeslizgnal sie przez luke) trzeba było skontrowac w lewo takze dziadka a poza tym mozna oddwac dwa szybke(2 razy szybko naciskaja fire i wyleca 2 kulki w bliskiej odleglosci) Tu link http://www.youtube.com/watch?v=4CFzEH0vUIU mam prośbę do morro aby zezwolił na dodawanie komentarzy na filmiku z youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 jest sposób zabijania podczas biegu góra doł i to całkiem skuteczne kto wie jak? klikamy klawisze: w górę i w dół i klawisz strzału : Z bądź X. Przechodząc do opisu gry, napisze tylko, że gra mi się spodobała i z czystym sumieniem dam Ci za nią 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Lenin was widzi. Widzi jak się kłócicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Tu link http://www.youtube.com/watch?v=4CFzEH0vUIU mam prośbę do morro aby zezwolił na dodawanie komentarzy na filmiku z youtube Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 powiem krótko bardzo fajne ale trudne doszedłem do 2 poziomu i dalej nie jestem w stanie , grafika pasująca do klimatu gry i to są właśnie gry w których widać że wydawca się stara zasłużone 4,5/5 odjełem 0,5 za to że się namęczyłem tyle a i tak nie przeszedłem 2 poziomu chodź chciałem :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Lol, poziom 2 jest prosty. To z 3 są problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ta gra jest za trudna, masakra, zmniejsz poziom trudnosci bo gra zamiast bawic - frustruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Lawl, morro ma racje. Trudnosc 2 poziomu jest zerowa, a w 3 gine zawsze jak wracam po klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nawet fajna gierka :) Przeszedłem całą, ale trudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi