exp Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jak wyjdzie na PSP (stare), ma radość nie będzie miała końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Same here <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jak wyjdzie na PSP (stare), ma radość nie będzie miała końca. To jest jakieś nowe PSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 To jest jakieś nowe PSP? Pewnie o PSV chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 na peespe raczej nie będzie, bo musiałbym je odkurzyć, a następnie grzebać się z devkitami i większymi ograniczeniami niż na łii nie bijcie :( a tak przy okazji, parę skrinów z wersji na wii które już wrzucałem do innego tematu (najnowszy -> najstarszy od góry do dołu) http://i.imgur.com/rXsOK.png http://i.imgur.com/S7tRu.jpg http://i.imgur.com/RlzWs.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pewnie o PSV chodzi Tak No ale nic, z pewnością zagram przynajmniej na piecu :S Ale czy na PSP są tak straszne ograniczenia... Pierwsze trzy kłaki i Hexena 2 przerobili z wersji PC na PSP (a to gry dość złożone) więc chyba z tym też dałoby radę bez wielkiej męki. Ale w temacie nie siedzę, więc mea culpa, jeśli się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nakrenciłem filma subkrybujcie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nie wiem jak to opisać. Ekstra gierka po prostu :D Przypomina mi to coś w stylu Jazz Jackrabbita 2. Chętnie bym w to pograł :D Kiedy można spodziewać się jakiegoś demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Gameplay ma podobną prędkość jak w Jazz Jackrabbit 2 ale czy przypomina go? No nie wiem Jazz Jackrabbit był bardziej platformową strzelanką w mechfoxie z tego co widzę jest więcej platformowych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Gameplay ma podobną prędkość jak w Jazz Jackrabbit 2 ale czy przypomina go? No nie wiem Jazz Jackrabbit był bardziej platformową strzelanką w mechfoxie z tego co widzę jest więcej platformowych elementów. Każdemu będzie się kojarzyć z czymś innym :P. Chodziło mi, że gra jest podobna do Jazz Jackrabbita 2 pod względem dynamiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Całkiem fajny filmik. Będzie jakieś demko na PC niedługo niestety to jedyna platforma jaką posiadam. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 widzę Mechaniczny ewoluował znacznie, naprawdę wygląda to teraz świetnie!! Kiedy premiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Holy shit! Zdecydowanie jedna z najlepiej prezentujących się gier na gmclanie. Mam nadzieję, że będzie wersja na PC :) Powodzenia w produkcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Na PSV jest teraz oficjalny, darmowy framework - PS Suite. Żadnych nielegalnych rzeczy. Tylko oczywiście żeby grę wydać poza swoją konsolą - no to już trzeba się babrać z Sony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 łał, nawet Snake napisał posta :o dzięki wszystkim widzę Mechaniczny ewoluował znacznie, naprawdę wygląda to teraz świetnie!! Kiedy premiera?grudzień Na PSV jest teraz oficjalny, darmowy framework - PS Suite. Żadnych nielegalnych rzeczy. Tylko oczywiście żeby grę wydać poza swoją konsolą - no to już trzeba się babrać z Sony.kiedy skończę walczyć z systemem operacyjnym, na pewno tym się zainteresuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 fakt że niektóre elementy przypominaja jazza, ale te elementy czynia grę "platformówką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @Jaklub: tyle, ze PSSuite jest w otwartej becie tylko jakiś czas :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @Jaklub: tyle, ze PSSuite jest w otwartej becie tylko jakiś czas :(już ją wgrałem, emulator po odpaleniu wywala mi błąd i pyta, czy wysłać raport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 kilka starych i nowych skrinszotów, bo ktoś mógłby dojść do wniosku, że projekt umrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 pewnie tylko mi, ale nie podoba mi sie czcionka na 4 i te czerwone cosie na pierwszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 czekam na nią odkąd tylko ją ujrzałem. I chyba w tej dekadzie się na nią nie doczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 pewnie tylko mi, ale nie podoba mi sie czcionka na 4 i te czerwone cosie na pierwszymczcionkę już zmieniam S7AGC 12 czekam na nią odkąd tylko ją ujrzałem. I chyba w tej dekadzie się na nią nie doczekamprzykro mi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 10 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 co tutaj taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 bo prace trwajo i posty majo mie nie dekoncyntrowac demo na pc niedługo ma być a tak poza tym to wiem że ludziom znudziło się czekanie na tę grę lol po prostu to ma być dobra gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dobra gra na Gmclanie :o? Ty sobie żartów nie rób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dobra gra na Gmclanie :o? Ty sobie żartów nie rób ja też ciebie kocham :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dobra gra na Gmclanie :o? Ty sobie żartów nie rób https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=24551 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23306 To tylko niektóre, dobre gry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mówię o średniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nie, powiedziałeś: "Dobra gra na gmclanie?" to nie nosi żadnych znamion mówienia o średniej, nie wykręcaj się sianem, poprostu przyznaj się, że powiedziałeś głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 tak powiedziałem głupotę, przepraszam, psze pana ;_________________; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi