Japanstache Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (sen na jawie) ((oniryczna gra przygodowa)) (((co się dzieje po śmierci.dokąd się udajemy.kogo możemy spotkać po tej drugiej stronie.czy możemy jej zaufać))) ((((O)))) (((((2.8))))) ((((((JPNSTCHE i Re§ZTa)))))) ((((((O))))))) (((((((O)))))))) 18+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Szkoda, że czerwone literki się nie układają w "do pobrania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Kurcze po tytule i zawartości tematu na początku wnioskowałem że to gra dyzmka :/ Ale gra fajna 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Kurcze po tytule i zawartości tematu na początku wnioskowałem że to gra dyzmka :/ To jest gra dyzmka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To jest gra dyzmka. To nie jest gra dyzmka, choć po tytule tematu też tak myślałem. Zobacz sobie screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Może ją ściągnij? Jak przejść plansze z zimowym piekłem? Początek sam Bytx wycenił tu widzę po screenach gierkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To nie jest gra dyzmka, choć po tytule tematu też tak myślałem. Zobacz sobie screeny. Screeny są z Shii a gra to seid 3 Dyzmka uploader Dyzmka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Podpisywanie się pod nie swoim dziełem, hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Chodziło mi o styl tematu po obejrzeniu screenerów zobaczyłem że to gra Japanstache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Chodziło mi o styl tematu po obejrzeniu screenerów zobaczyłem że to gra Japanstache FAJNIE, ŻE WYSTAWIŁEŚ 4/5 PO SAMYM ZOBACZENIU "screenerów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dam 5 gwiazdek bo fajne screeny <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ten temat pisałeś w lispie, że tyle nawiasów? Marna prowokacja. :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 żadna prowokacja! To czysta inspiracja grami dyzmka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Gdyby wstawił to Dyzmek to ocena była by 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Nie śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Prawdziwe To pokazuje tylko poziom gmclanowego community Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 KOLEJNE WSPANIAŁE DZIEŁO MISTRZA tylko czemu japanstache ją wydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 To tak jak Electronic Arts wydające grę jakiegoś obskurnego, polskiego studia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Póki dyzmek ma bana, ktoś musi wydawać powstające dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Czuje sie zawiedziony, powinienem juz zabrac jej maske ;\ https://gmclan.org/uploader/5694/seid_na_jawie.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Najgorszą rzeczą na świecie jest, jak ktoś uważa, że jest zabawny, a jest żałosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 what did you just SEID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Najgorszą rzeczą na świecie jest, jak ktoś uważa, że jest zabawny, a jest żałosny. Nie zgodzę się z tym :) najgorszą rzeczą na świecie jest ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 what did you just SEID? i just did seid gam is god Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 nie staraj się być śmiesznym zabawnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Nie mam czasu na długą recenzję, więc rzeknę tylko, że dyzmek naywyraźniey postanowił obrać nowy kierunek i w nadziei znalezienia własnego stylu wziął kurs na Wulgarlandię. Ale na nic wyrazy rynsztokowe, gdyż coorvy, hooiye i teksty typu "moczowodzie bez animacji ruchu" :D gry automatycznie nie poprawiają. Jednakże dyzmek wykazuje także rosnącą zdolność do tworzenia fabuły bardziej skomplikowanej niż Uratuj Świat. Ciekawym, co też w czwartej części nam zaserwuje. Być może nawet... nie śmiem marzyć!... nowy tekst pod klawiszem F1? Zamiast pojawiającej się stale tej samej zapowiedzi Seida 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Fajny temat znalazłem na liście tematów maturalnych: Na podstawie analizy gry "SEID" omów koncepcje tragizmu głównego bohatera, jak i gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Chyba autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zróbcie przycisk "Lubię to" przy postach platyny, przydawałby się często : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dobra wiadomość prosto od Dyzmka Dyzmackiego, twórcy epickiej serii Seid(nieco podupadlej nadmiarem wulgaryzmow, ale to sie zmieni!) oraz Pac Man Revenge! Oto Dyzmek Dyzmacki aktualnie pracuje nad Pac Man Revenge 3! Korzystając ze znanego mu osobliwego i oryginalnego stylu graficznego 'dyzmart' wprowadza gracza spowrotem w historię żółtego krążka znanego z 1 części tej gry. Generalnie w grze będziemy mogli poruszać się zarówno żółtym jak i niebieskim bohaterem. W czasie przerwy między tworzeniem kolejnych części nasi bohaterowie nauczyli się strzelać w oba kierunki! Lewo i Prawo! Do wszystkiego dochodzi również nowa muzyka, nowe dźwięki, i zupełnie nowa grafika z nowymi przeciwnikami! Zwalczmy moce ciemności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi