PoxiPol Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Albo search sie zepsul albo usuneli temat, wiec zakladam nowy ; ) Dzisiaj mialem ciekawy sen, do teraz mam po nim lekka paranoje: Eychodze sobie z supermarketu, strasznie pozno bylo, i sklep byl jakis dejavu, ktory we wszystkich snach ze sklepem mialem, i czekam az mama wyjdzie po zaplacie, a tutaj nagle jakby slonce wstaje, tylko ze troche szybko, i tylko 90 stopni od ksiezyca. Zastanawialem sie co to, i usiadlem na ziemi patrzac na wielkie siatlo na niebie, wszyscy spali, prawdopodobnie tylko ja je widzialem. Robilo sie coraz ciemniejsze, albo przynajmniej mniejsze, i lecialo do gory parabola -x^2. Nagle na samej gorze paraboli zgaslo na jakis czas, lecz nie za dlugo i w tym momecie slysze strasznie glosny pisk, jakby bomby ktos spuszczal, tylko O WIELE glosniejszy, a swiecaca kropeczka zaczela niesamowicie szybko spadac w dol, po czym nastapily potworne wstrzasy wraz z wybuchami, tak z 5. Nigdy w zyciu nie widzialem meteorytu czy asteroidy, ani nie pamietam bym ogladal jakies filmiki, ale po malym researh, dowiedzial sie ze mniejwiecej tak sie one ukazuja na niebie. Tego samego dnia niedaleko bylo trzesienie ziemi, 2.costam, wiec dosyc male. Rozumiem ze sny to powiazania mysli w podswiadomosci itd, ale skad takie cos? Nie wieze w koniec swiata ani nic, ani w wizje przez sen, chyba ze te biblijne, ale takie sny podwazaja moje mysli. Sny to ciekawa rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Jak byłem mały sniły mi się urodziny zwierzątka. W tym czasie drugie zwierzątko miało urodziny. Zostawili to pierwsze i poszli do drugiego. Pierwszy zwierzak wtedy płakał. Nie pamiętam co to za zwierzaki, bo to dawno było. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Eyechodze? Wy chociaż czytacie co napiszecie? :D Zawsze wypada przeczytać swój post przed wysłaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 @up - trolling :P nie na temat :P ------------- @topic Ja kiedyś miałem taki sen, że mnie wilkołaki w trumnie niosły :D Ale to było daaaaaaaawno, bo jak jeszcze do przedszkola chodziłem... Pamiętam, że miałem tak po obejrzeniu ekranizacji "Akademii Pana Kleksa" :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Podniecacie się niczym chłopiec który pierwszy raz w życiu widział cycki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja się w takiej sytuacji jaką podałeś nie podnieciłem. Spamer! --- @topic Ja tam dużo znów wartych opublikowania miałem. Duużo. Ale nie chcę robić pośmiewiska/afery/spamu, więc więcej snów nie opublikuję. 1 wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Temat dla mnie :D mam dziennie(nocnie) srednio 3sny, bo cwicze swiadomy sen, narazie mialem go 5-6razy, ale dalej probuje Napisze moze jutro bo teraz nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 miałem sen... to był cudowny sen... to był sen o GMClanie wolnym od takich tematów, wolnym od trolli, noobów i pełnym produkujących 24/7 soft małp potrafiących napisać poprawnie słowo "mój". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Podniecacie się niczym chłopiec który pierwszy raz w życiu widział cycki. czyli dzieci, które jeszcze ssą cyca, podniecają się tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 jak to mowia lepszy cyc niz nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 czyli dzieci, które jeszcze ssą cyca, podniecają się tym? Nie wiem jak Ciebie, ale mnie jedzenie prawie że podnieca. :P A ja ostatnio miałem strasznie długi sen. Śniło mi się, że wybuchła 3 wojna światowa, ale nie chce mi się opowiadać szczegółowo. Ale działo się sporo. Sen był serio niezwyczajnie długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ja najdziwniejsza historie ze snami to mialem kiedy przez dwa miesiace mi i takiej jednej slicznej kobiecie co noc snilo sie praktycznie to samo. Mowie wam, masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja się w takiej sytuacji jaką podałeś nie podnieciłem. Spamer! Preferujesz chłopaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ja najdziwniejsza historie ze snami to mialem kiedy przez dwa miesiace mi i takiej jednej slicznej kobiecie co noc snilo sie praktycznie to samo. Mowie wam, masakra. Sytuacja mnie nie dziwi, ale zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 @4tk - nie preferuję chłopaków, ale co jest takiego podniecającego w widoku cyca? Wpiszcie sobie w google "cycki" i sobie róbcie fap-fap. ----------- @topic @Platyna - też czasem mam sny, które zdawają się trwać kilka godzin, a nawet dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 @up Gaysensor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kopyciak, cyc jak cyc ale przeciez o wlascicielke chodzi. Jeszcze kiedys zrozumiesz jak sie do tego cyca dokopiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 ja najdziwniejsza historie ze snami to mialem kiedy przez dwa miesiace mi i takiej jednej slicznej kobiecie co noc snilo sie praktycznie to samo. Mowie wam, masakra. Mi też się wtedy śniło jak ownie w CS'a, dobrze to pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Z innej beczki. Najczesszy sen to hotel na jamajce. Znam go jak wlasna kieszen. A jamajka ze snu do bolu przypomina pabianice, ale i tak jest ######sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Podniecacie się niczym chłopiec który pierwszy raz w życiu widział cycki. i tak nigdy nie widziales kobiecych piersi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 TheMarq, ja na pewno nie chciał bym śnić świadomie, dostał bym zawału, a jak by mnie uratowali to zwariował bym na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Świadome sny to prześwietna zabawa, nie wiem co w tym takiego, że zawału można by dostać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 @up - świadome sny rządzą. Ja to uwielbiam. A wiecie, że podobno w snach nie można nic przeczytać? Kłamstwo! Ile razy ja to robiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 W ogóle boję się takich rzeczy, jak się o tym dowiedziałem to przez trzy dni bałem się zasnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ostatnio 3 dni pod rząd miałem świadomy sen(!). W jednym śnił mi się jakiś mecz (chyba Polska vs Lech Poznań, który okazał się Niemcami, co mnie totalnie w czasie dnia zwaliło z nóg), w drugim koleżanka z klasy, a 3 niestety nie pamiętam :( Możecie nie wierzyć, ale ja bardzo często miewam świadome sny, chociaż nie praktykuję tego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A jak to się odbywa? Bo to że nie raz zapamiętam sen to się zdarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 No nie wiem jakby Ci to opisać, pewnie jak byś miał to byś się zorientował ;P Ale taka jedna pewna rzecz, to robisz co chcesz (dokładnie), Ty tam ustalasz zasady, masz - w zasadzie - pełne, racjonalne myślenie. E: Bo w normalnym śnie, np. jak pojawi Ci się goryl w drzwiach frontowych i zatańczy w korytarzu, to będzie to dla Ciebie jak najbardziej normalne. A w świadomym śnie on Ci się nawet nie pojawi, bo Ty go akurat nie chcesz, tylko wymagasz czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A możesz podjąć decyzję: budzę się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Tak. Wystarczy po prostu o tym cały czas myśleć, i najlepiej to się nie ruszać, ani nie wykonywać żadnych ruchów (bo to bardziej pogłębia sen). Ja jeszcze do tego (nie wiem jak, ale jakoś tak wyszło) wyćwiczyłem sobie, kiedy chce się obudzić (taki mam odruch jakby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi