PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Otoz tak, odezwal sie we mnie Duch Swiety 3D! Wystarczy ze dacie mi swoja gre, ktora jest juz skonczona, i wystarczajaco prosta, przerobie ja na 3D! Nie lubie zbytnio skakania, wiec zobaczymy, ale ni ema problemu ze skakaniem, jesli nie chcecie tak naprawde dodawac 3 wymiaru, lecz tylko upiekszyc gre za pomoca efektu 3D! No to czekam : ) Nie bede bbral wszystkich gier, weic jesli wybiore TWOJA badz zadowolony i nie narzekaj, bo w koncu pewno sam nie potrafisz uzywam gmowego 3D! (albo nie uzywasz bo jest kiepskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 o robisz gry w 3D nie wiedziałem :3 masz może jakąś żeby sobie oglądnąć albo jakiegoś exampla chętnie bym obejrzał jako ze lobię wszytko co 3D w GM :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tylko grafika 3D a gameplay 2D? A co jak ci ktoś podrzuci izo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Seid 2 3D! Tylko postaraj sie z modelem pana pielęgniarki, ma być cycaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie robie skomplikowanych modeli, bo to jest bez sensu. Kule, szesciany i cylindry musza wam wystarczyc : p @Dagger - moja gra do ligi to jedna z wiekszych gier 3D jakie robilem : p Dopiero sie odgrzewam w GMie, no ale 3D juz potrafie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tylko spróbuj w następnej grze dać tekstury, których wymiary nie są potęgą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tylko spróbuj w następnej grze dać tekstury, których wymiary nie są potęgą 2 Chyba chciałeś powiedzieć które są do potęgą 2 :P Ale fakt rozsypało mi textury :P 16x16, 32x32, 64x16 itd. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Klej, SHI3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Zrób Cario 4. Avatar masz już odpowiedni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Napalilem sie i na cairo 4, i na SHI3D. Mam nadzieje ze tu chodzi o SHI3D a nie o SHII3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 cairo 4 hajp hajp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Zrobie remake cairo 1 w 3D, i nazwe Cairo 4. Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 nie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A ja jestem na tak. Cairo to w końcu najlepszy hit wszech czasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 A ja jestem na tak. Cairo to w końcu najlepszy hit wszech czasów. Też bym był na tak jeśli grafika dorównywała by cario 3 lub nawet była nieco lepsza :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 tylko jest jeden mały problem... cairo 1 było crapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 tylko jest jeden mały problem... cairo 1 było crapem +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 SHI3D ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 SHI3D ZA +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Won od Bigsharka >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Pac-Man Revenge 3D ew. Skarby Misia 3D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Korodziku kochany, skarby misia 3 robilem w 3D juz dla mallo, ale z tego co pamietam mallo nagle urwal kontakt ze mna, i projekt poszedl do kosza. Mam juz projekt w toku, ktory mam nadzieje niedlugo zobaczycie. Skladajcie oferty, bo serio nie ma co zalowac. Mam juz nawet oferte stalej pracy lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 SHI3D ZA +999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nie ma to jak gry z sześcianami w roli głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Paper Mario bylo sukcesem, a takie cos mozna zrobic w gmie : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 I tak żadnej gry nie przerobisz poxi, a szczególnie żadnej fajnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mylisz się ANtY, oj mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Anty, ty kiedys probowales cokolwiek zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Anty, ty kiedys probowales cokolwiek zrobic? Nie, a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi