PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Otoz tym razem z Japkiem szukajac dobrej gry do coopa, szukalismy czegos na krotkie wieczory. Tym rozem zostal wybrany: Unreal Na razie zobaczylem tylko kilka filmikow na Youtubie, a Mr J nigdy nie skonczyl unreala, wiec nie macie do czynienia z profesjonalistami, ktorymi jestesmy. Fajnie by bylo gdyby Borek sie dolaczyl ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ktory unreal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Jak unreal to pewnie o jedynke chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Unreal Tournament '99 DEATHMATCH tylko wchodzi w rachubę :D Można zrobić GMClanową potyczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Choćby was było 10 na jednego, Borek wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Gdy mowa o Unrealu to zawsze mam cichą nadzieję na Unreal 2 XMP, ale to raczej niemożliwe do spełnienia :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Choćby was było 10 na jednego, Borek wygra. znajdę atomówkę i go zniszczę! nie ogra mnie do 0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nam tu tylko chodzi o coopa. Defmacze sa dobre na bazooki, i tylko na bazooki. W kazdej grze. Tylko Unreal 1 ma coopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a w ogóle co się stało z tym H&D1.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Flaczku byl glownym graczem, ze najlepszym i w ogole, ale pozniej mu pokazalem minecrafta : / Do tego glupio sie gralo we 2, zwlaszcza z supertrudna kampania, a osiem zadko gral. Na dysku wszystko dalej mamy (chyba) wiec jesli chcesz grac, treeba tylko madrych ludzi znalesc. (Flak zara powie ze ja odpadam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 W jedynce na dm wolę flaka od rakiet. Po za tym Mod Thievery Tivery (Thiefvery? Thievery? czy jakoś tak ) nvm znalazłem to : http://www.thieveryut.com/designdoc.htm do pierwszej częsci wymiatał, tam trzeba było dopiero mieć team work. Klimat zmianiał się w średniowiacze. Jedna drużyna była złodziejami/zabójcami a druga paladynami. Na mapie poumieszczane były cenne przedmioty i ważni zamożni ludzie. Paladyni mieli wszystkich to wszystko bronić a złodzieje ukraść wszystkie przedmioty, zabić i wrócić do kanałów. Było tam skradanie w cieniu i ubijanie 1 ciosem w tył głowy. Różne łuki były do wyboru np. taki z wodnymi strzałami co gasił pochodnie lub kusza co służyła za grapple. Jak się zginęło to się już nie wracało albo trwało to bardzo długo nie pamiętam tego dokładnie. Resp jest jednak normalny tylko trwa 10 sekund. Złodzieje mają określoną ilość żyć. Edit: pobrałem Thievery, ku mojemu zdziwieniu servery nadal są live. A minęło sporo czasu od wydania tego moda i już dawno nie jest wspierany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzisiaj prawdopodobnie beda testy, zalezy kiedy sie kto obudzi, wiec zainteresowani pisac tutaj. Fajnie brzmi, huder, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Właśnie przed chwilą grałem w Thievery przez sieć i muszę przyznać że się gra zacnie :P Kurcze myślałem że paladynem jest łatwiej grać a się okazało że wcale tak nie jest, jak zagrałem z prosami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Thievery :D Zawsze chcialem w to pograc jako ze jestem wielkim fanem seri Thief. Ale kiedys jakos nie umialem tego wlasciwie zainstalowac. Pomyslec by nad tym kiedys i w koncu ukrasc pare kosztownosci innym playerom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Omg, spadajcie z tematu o co-opie. Ja się włączam. Do CO-OP, jak zawsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi