Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 1. Tytuł: Stara Wieża Gatunek: Logiczna platformówka Opis: Moja pierwsza gra, w której chodzimy poszukiwaczem przygód po starej wieży mającej 5 pięter.Przechodzimy labirynty wybudowane, aby chronić skarb. Nie spotykamy tam strażników, ponieważ zginęli. Lecz są tam kolce, które utrudniają dostęp do skarbów. Jeśli zginiemy nie zostanie nam nic... Download: https://gmclan.org/up7201_4_Gierki_Toma.html Rozmiar pliku: 10 MB(wraz z Labiryntem i Diabłem) Autorzy: Programowanie: Trotom Fabuła: Trotom Grafika: Trotom Screeny: sorry za tło. Robiłem na szybkiego. 2. Tytuł: Labirynt Gatunek: Platformówka Opis: Chodzimy poszukiwaczem przygód po Labiryncie. Przechodzimy labirynty wybudowane, aby chronić skarb. Spotykamy tam strażników, między innymi Diabła. Lecz są tam, także szkielety, orki, minotaury,demony i smoki. Lecz należy myśleć nie wystarczy iść dalej... Download: https://gmclan.org/up7201_4_Gierki_Toma.html Rozmiar pliku: 10 MB(wraz ze Star Wieżą i Diabłem) Autorzy: Programowanie: Trotom Fabuła: Trotom Grafika: Trotom Screeny: 3. Tytuł: Diabeł Gatunek: Platformówka Opis: Jesteśmy wojownikiem, który ma zabić Diabła. Przechodzimy przez lasy, bagna, labirynty i przez najgłębsze piekło. Zabijamy wilki, trole, minotaury, demony i smoki. Kupujemy mikstury, jesteśmy uzdrawiani. Wszystko to po to by zabić Diabła. Download: https://gmclan.org/up7201_4_Gierki_Toma.html Rozmiar pliku: 10 MB(wraz ze Star Wieżą i Labiryntem) Autorzy: Programowanie: Trotom Fabuła: Trotom Grafika: Trotom Muzyka: 3DO Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie pobieram tych gier, bo nie są na tyle dobre, aby zagościły na moim pulpicie, ale te trzy gry są do siebie podobne, nie lepiej było by zrobić z tego jedną grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja robiłem jedną i ją ulepszałem i najnowszą jest właśnie Diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Platformówka top down Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Co? Już poprawiłem Oceniajcie nie uzyskałem jeszcze żadnej oceny! Co jest?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Po prostu nie ma tu czego oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 To wszystko wykancypowałem wraz z bratem, który jak ja wtedy w ogóle nie znał się na Game Makerze. Wyszukiwarka wątków na tym forum wyszukuje wszystko, a ja nie miałem czasu przeglądać wyników. A na dodatek większość tego jest robiona w kodzie. EDIT: Więc może zasługuję chociaż na ściągnięcie tych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Najlepsze gry swiata, otrzymujesz 10/10 i oscara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Skoro tak uważasz... dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Przyzwyczaj się do tego, że ludzie lubią tutaj ironizować. I jedynym masterem pikseli jest tylko Japonpon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Aha dobrze wiedzieć,że on jest MoP'em xD Już zmieniam na second. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 myśle, że nawet na drugiego Mastera nie zasługujesz, na tym forum jest conajmniej kilka osób, które biją twoje prace na głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Co mówisz, że nikt nie ocenia, jak są oceny. 5/5 masz to się ciesz.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja od dziecinstwa babrałem się w pikselach. Moje pierwsze obrazki przedstawiały wszystkie potwory z Heroes'a 3. kt117 ja się cieszę z tej oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 to zaprezentuj swoją najlepszą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 I ty się skarżysz na grafikę w PP... Ale u ciebie to jest po prostu super... Gra zasługuje na 5/5 Ale tak na pocieszenie byś nadal takie rysował dam 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ostateczna walka z diabłem prawie klimatyczna! plusik za soundtrack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Napisanie w Creditsach "Tom" nie daje Ci praw do gry. Raczej pisz coś w stylu Copyright Imię "nick" Nazwisko @ rok lub lata produkcji Nie grałem dłuiżej jak minute. View za duży, albo postać za mała, zero podpowiedzi jak się steruje, nawet pod F1 którego nie wyłączyłeś mimo że nic tam nie napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Te gry nie były robione, aby zaprezentować je tu, a poza tym mogę wam przysiąc, że sam osobiście(, lecz korzystając) z małej pomocy) zrobiłem tą gierkę w game makerze 7. Morti powtórzę : ta gra była robiona w 2 tygodynie, przez niedoświadczonego użytkownika game makera, a Pogromcy Potworów jest grą robioną 2 lata w Delphi, przez programiste, który nie dopracował grafiki, a jest doświadczony skoro zdecydował się zrobić grę w Delphi. Phoenix jak robiłem wszystko według szablonów, najlepsza praca robiona przeze mnnie w dzieciństwie (nie do gry) to ten właśnie rycerz, co służy mi za avatara. Przyznaj nie jest taki ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ludzie!! czy żeście wszyscy powariowali?? ta gra zasługuję na albo 1/5 albo 2/5!!!! A teraz ma 3/5!!! Gry co maja ocenę 3/5 są u dużo lepsze. Przejrzejcie forum oni tez robią gry w 2 tyg i mimo to tez maja oceny 3/5 ale maja o niebo lepsza gre!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Przeczytałem twoją "ważną wiadomość" i stwierdzam iż nie masz racji. Każdy ma inny gust i pod innym kątem ocenia grę. A ty nawołujesz, aby stosować się twoim stylem i w ten sposób obrażasz czarodzieja(taki ziomuś na tym forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kurde tyle ze ten ,, gust ,, nie nalezy porownywac z gta 4 tylko z poziomem gier GMCLANU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ty się zdecyduj w końcu, bo twoje wypowiedzi naprawdę są nie zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 I'm Expert of Pixels. Piksel-art to niekoniecznie jednokolorowa ziemia, wypełniona paintowym 'kubełkiem', tudzież, przy granicach aerografem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotom Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Expert nie oznacza, że potrafię wykonywać piekne grafiki, tylko że wszystko wiem o pikselach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 O tym nie pomyślałem. Przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 @Trotom: Dobrze, że wreszcie wyjaśniłeś mistycyzm twojej sygny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 ALL RIGHTS RESERVED XD az mi sie stare czasy przypomnialy, crazy labirynts ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Te gry nie były robione, aby zaprezentować je tu, a poza tym mogę wam przysiąc, że sam osobiście(, lecz korzystając) z małej pomocy) zrobiłem tą gierkę w game makerze 7. Morti powtórzę : ta gra była robiona w 2 tygodynie, przez niedoświadczonego użytkownika game makera, a Pogromcy Potworów jest grą robioną 2 lata w Delphi, przez programiste, który nie dopracował grafiki, a jest doświadczony skoro zdecydował się zrobić grę w Delphi. Phoenix jak robiłem wszystko według szablonów, najlepsza praca robiona przeze mnnie w dzieciństwie (nie do gry) to ten właśnie rycerz, co służy mi za avatara. Przyznaj nie jest taki ładny. Posłużę się komentarzem Morro'a. I'd lol... gdybym ja robił grę przez 2 lata byłaby ona co najmniej ######sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 @up I lol'd * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi