OsamodasxD Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 hehe dawno mnie tu nie było a zastanawia mnie jedna prosta rzecz... jak pobrać aktualną rozdzielczość komputera do gm'a? Czasami jak ustawia się coś konkretnego w grze to potem przy wychodzeniu rozdziałka pozostaje i jest to trochę irytujące... :rolleyes: p.s. hmmm może bym się za coś zabrał... dawno nie robiłem gierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 jak pobrać aktualną rozdzielczość komputera do gm'a? GML display_get_width() Returns the width of the display in pixels. display_get_height() Returns the height of the display in pixels. Czasami jak ustawia się coś konkretnego w grze to potem przy wychodzeniu rozdziałka pozostaje i jest to trochę irytujące... Takie coś się mi jeszcze nie zdarzyło w żadnym GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 a mi dosyć często, ostatnio grałem w turrisa i po wyłączeniu gry pozostało mi 640*480 na monitorze 16:9 :D dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jak zamknąłeś przez Alt+Ctrl+Del to pewnie zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 W Turrisie akurat jest z tym problem i mogło się faktycznie tak zdarzyć. Jakoś manipulowanie rozdzielczością kiepsko mi wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi