Morti Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Tak dla ciekawych w tym temacie poleciałem już 3 głowy: Smo mikan98 lodówka na korbke Mam prośbę do Modów albo do Adminów- dopiszcie mnie jak dostane bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Kurde..też zemrzałem:< I pytanie za 100pktów do Psysia:Co cię skłoniło do tej akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Kurde..też zemrzałem:< I pytanie za 100pktów do Psysia:Co cię skłoniło do tej akcji? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25088 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 dokladnie to co podal jaklub. gdyby nie ten temat ociagal bym sie z tym jeszcze jakis czas, albo olal was. ale cos mnie podkusilo, wasza chec do zrobienia takiej akcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Teraz bez jaj..myślę że przesadzacie i szukacie sensacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wtedy wszyscy będą spamować, żeby dobić 100 postów ._. predzej sie ich wybije Święte słowa :) Może z nie do końca przemyślanej akcji Neo strady, udałoby się zmniejszyć liczbę trolli. Nadal jestem za :) E: A co do zniesionego zakazu multikont. Lepiej by chyba było, gdyby ten zakaz wrócił. Przecież nie na darmo admini blokują użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ale ten zakaz nigdy nie zostal zniesiony. nadal nie mozna miec multikont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Psychix na prezydenta! Zrobisz w kraju porządek! @up: To było przemyślane. I często się to stosuje na forach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nie chce prezydenta bo nikt nie lubil fidela castro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja lubię. Lubisz bo tego nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KaKMXq0FqsM Nie jest taki zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Święte słowa :) Może z nie do końca przemyślanej akcji Neo strady, udałoby się zmniejszyć liczbę trolli. Nadal jestem za :) E: A co do zniesionego zakazu multikont. Lepiej by chyba było, gdyby ten zakaz wrócił. Przecież nie na darmo admini blokują użytkowników. Ja mam dwa konta i jakoś z tym żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Gratuluje,właśnie ściągnąłeś na siebie zło które cię zniszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 "Ściągnołeś"? To faktycznie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ludzie! Nie zauważyliście że ten temat to podpucha by wyłapać ludzi do banowania? Z 5 osób tutaj pisało tylko po to by najwyraźniej dostać bana. Wspomnę jeszcze, że sami tego chcieliście, więc pretensje zachowajcie dla siebie ;) Rygor będzie gut, wprawdzie wygląda on na tymczasowy (stawiam tydzień- góra dwa na obniżenie kar do warnów). Regulamin stanie się w końcu prawem... Tak więc... Rozpoczeła się rzeź... Nadchodzą combo bany... AVE REGULAMIN :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przecież Ranmus wie, że mam dwa konta :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 To ja powiem żeby nie było kłopotu, jontor to konto brata, dlatego to samo IP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak ogólnie to jestem za, ale przydałoby się jeszcze jakieś ostrzeżenie dla nowych użytkowników. Przy ich pierwszym przewinieniu powinni dostać informację o tym że jest regulamin, i mają się do niego stosować, bo jak nie to ban. Ja sam zanim zauważyłem że tu jest wogóle jakiś regulamin dostałem dwa warny. gdyby to było teraz to dostałbym bana na miesiąc. Wiem że nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania, ale to by było przyjaźniejsze dla nowych użytkowników, bo jak taki wejdzie na gmclan.org , zarejestruje się, napisze ze dwa posty i dostanie ban na miesiąc, to raczej już tu nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Myślę, że przydał by się "okres ochronny" przez miesiąc, dwa dla nowych użytkowników, żeby się wszystkiego zdążyli nauczyć i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ja bym okres ochronny skrócił do 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ignorantia juris non excusat, regulamin jest wystarczająco widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nowi najszybciej odpadają:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Myślę, że przydał by się "okres ochronny" przez miesiąc, dwa dla nowych użytkowników, żeby się wszystkiego zdążyli nauczyć i wgl. Ta... I przez ten czas by spamowali i trollowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ignorantia juris non excusat, regulamin jest wystarczająco widoczny. No niby tak, ale ja na przykład go nie zauważyłem na początku. A dostałem warna za np. pytanie nie na temat w swoim temacie. Na innych forach nie ma takich zakazów. A co będzie jak stara gwardia wymrze (albo, dajmy na to, padnie im net)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dura lex, sed lex. Twarde prawo, ale prawo. Chyba nie muszę tłumaczyć? E: Szybko zniknął post MOEgo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 krążą pogłoski, że rygor jest czasowy: hmm, teoretycznie rygor będzie trwał dotąd aż nie zobaczymy drastycznej zmiany zachowania użytkowników na lepsze. wtedy prawdopodobnie powróci system kar na warny.. ale tego bym nie był do końca taki pewien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ostrzeganie nowych użytkowników warnem jest bez-sensu! Rejestrujesz się na forum, AKCEPTUJESZ regulamin, a skoro akceptujesz, wiesz co tam jest, więc ostrzeżenia to zły pomysł :D Nie żeby ktoś przyjmował ten pomysł, ale tak mówię, bo akurat o tym trwa dyskusja, tak w miare :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dla nowych użytkowników po przewinieniu powinien być warn plus odesłanie do regulaminu i tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 zwykle tak robie. o ile nowy uzytkownik nie jest po prostu nowym kontem zbanowanego usera, wtedy traktuje go w pelni jak tamto konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi