Jakim Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 W pewnym topiku robi się offtopic, więc postanowiłem stworzyć nowy temat do tego :). Oto moje oceny: Polski: 5 Niemiecki: 6 Rosyjski: 6 Chemia: 5 Informatyka: 5 Matematyka: 6 Fizyka: 5 Geografia: 5 Biologia: 5 Muzyka: 6 Plastyka: 6 Technika: 6 WOS: 5 Historia: 6 Wychowanie fizyczne: 5 + nagrody: kalkulator "Vector" - wygrana 2 stopnia za Kangura oraz dyplomy. No i świadectwo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Oto moje oceny: Polski: 4 Niemiecki: 4 Chemia: 5 Informatyka: 6 Matematyka: 5 Fizyka: 5 Geografia: 4 Biologia: 5 Muzyka: 4 Plastyka: 5 Technika: 6 WOS: 5 Historia: 4 Wychowanie fizyczne: 6 +egzamin, który napisałem najlepiej w szkole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie lubię się chwalić, ale jak wszyscy, to: Polski: 5 Niemiecki: 6 Angielski: 6 Chemia: 5 Informatyka: 6 Matematyka: 5 Fizyka: 5 Geografia: 5 Biologia: 5 Plastyka: 6 Muzyka: 5 WOS: 5 Historia: 5 Wychowanie fizyczne: 5 Chyba nic nie pominąłem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jakim, też dostałem kalkulator za Kangura, tyle że "Texas Instruments" =D Moje ocenki: Matma: 5 Polski: 5 W-f: 6 Informatyka: 6 Religia (litości!) : 5 Angielski: 5 Plastyka: 5 Muzyka: 5 Technika: 5 Przyroda: 5 Historia: 6 (!) To chyba tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wy chyba troszkę naciągacie swoje oceny :P jezyk polski: 4 historia: 4 jezyk niemiecki: 3 matematyka: 4 przyroda: 3 muzyka: 3 plastyka: 3 technika: 5 informatyka: 5 w-f: 6 :D język angielski: 5 edukacja czytelnicza i medialna: 4 wychowanie komunikacyjne: 4 religia: 4 zachowanie: poprawne punktów na tescie: 36/40 Jedno mnie denerwuje :/ Do średniej wliczana jest ocena z muzyki, która była w zeszłym roku a nie z angielskiego ;/ Ponoć na średnią pracuje się cały rok a nie dwa lata O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polak - 3 (Gdybyście mieli z tą babą co ja uff >3) Anglik - 3 (Mogło być lepiej =3) Nimiec - 2 (Ja, ja gut) xD Historia - 4 (Iee to luzik) Wiedza o Kulturze - 3 (Kurturarny jestem przecie !) Matma - 3 (Dobra wiem ile jest 2+2 ale już nie wiem ile jest 2*2) xD Fizyka i astronomia - 3 (Oh fizyk będę) Chemia - 2 (Ale ze mnie "mol" xD) Geografia - 3 (No wiem wiem co to za skrót jest "n.p.m.") ^^" Technologia Informacyjna - 5 (Oj słabo, słabo) WF - 3 (No cóż ruszam się jak wół, ale jeżeli ktoś mi podpadnie to cały Rzeszów potrafie za nim przebiec) xD I zjeść jego mózg łyżeczką od kawy yah yah =3 PO - 3 (Dowódca Plutonu wchodzi do klasy !! Baczność śmiecie albo ziemniaki będziecie obierać !!) >3 Zajęcia w profilu: WSiGI - 6 (Ah to najgorzej ze wszystkich, no cóż ale się staram w końcu kształcę się w tym kierunku <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 3 Chemia: 2 Informatyka: 3 Matematyka: 2 Fizyka: 2 Geografia: 2 Biologia: 2 Muzyka: 2 Plastyka: 2 Technika: 3 WOS: 3 Historia: 3 Wychowanie fizyczne: 3 nie przykładałem się. bo i po co? :P 3 klasa gimnazjum skończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polak - 2 Hista - 2 Anglik - 2 Niemiec - 2 (Nie lubię humanistycznych :D) Chemia - 3 Matma - 3 Fiza - 3 Biologia - 3 Podstawy przedsiębiorczości - 3 PO - 4 Wf - 5 Podstawy Elektroniki - 5 Podstawy Układów Cyfrowych - 5 Podstawy Miernictwa - 5 Jak bym się coś uczył minimum 20 min dziennie to by było inaczej :D ale ja to olewam EDIT Co najlepsze nie dostałem świadectwa bo pomylili mi 3 oceny z chemi polaka matmy :D w środe mam odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Z całym szacunkiem londonie, ja tam niczego nie naciągam :) Jeszcze dodam: Zachowanie: wzorowe - boże, skąd to się wzięło??? 0_o Pkt. z testu: 38/40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 4 Niemiecki: 5 Chemia: 5 Informatyka: 6 Matematyka: 4 Fizyka: 4 Geografia: 4 Biologia: 5 Plastyka: 6 KOSS: 6 Historia: 5 Wychowanie fizyczne: 4 + Tytuł: Gimnazjalista roku :] (Za zrobienie filmu nadania imienia oraz za Stworzenie strony Gim i tam kilka konkursów ) Zaraz podliczenie średniej GM Clan :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Macie, leszcze... :D J. polski: 5 Historia: 6 WOS: 6 J. angielski: 6 Matematyka: 5 Fizyka: 5 Chemia: 5 Biologia: 5 Geografia: 5 Plastyka: 5 Muzyka: 5 Technika: 5 Informatyka: 6 WF: 5 Zachowanie: wzorowe :lol2: Niemiecki: 5 Religia: 5 Egzamin: 88 (II miejsce w szkole) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 5 Angielski: 5 Chemia: 5 Informatyka: 6 Matematyka: 6 Fizyka: 6 Geografia: 5 Biologia: 6 Plastyka: 6 Muzyka: 6 WOS: 6 Historia: 5 Wychowanie fizyczne: 5 Technika: 5 Religia/etyka: 6 Zachowanie: wzorowe Nagroda burmistrza (dyplom :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Religia/teologia 6 Zachowanie bdb Polski 6 Historia 5 WOS 6 J.Angielski 6 Matematyka 5 Chemia 5 Informatyka 6 Biologia 6 Geografia 6 Fizyka 6 Technika 5 WF 6 Muzyka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tak się chwalicie tymi ocenami ciekawe ile z nich jest prawdziwych zresztą gim to banał!! ciekawe jak byście sobie poradzili w Technikum Elektronicznym (Vel Elite) np. u nas to jest elita tępią nas jak nikogo innego nawet biol-chem ma łatwiej od nas!! moja średnia z gima to 5,4 tak więc wiecie jaka jest różnica!! EDIT SLy@ jak sobie napiszą to mają takie oceny mogę się założyć że połowa z was leci w .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Lol, ludzie, za co wy te szóstki dostajecie? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Lol, ludzie, za co wy te szóstki dostajecie? o_O Robią dużo pierdół poza programowych i za to są, napewno nie za wiedze dotyczącą przedmiotu bo za to 5 max. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja np. zrobiłem stronę internetową szkoły i odrazu 6 z informatyki. Takie buty xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 To i ja sie pochwale bo właśnie dziś mialem ostatni najgorszy egzamin :P Analiza matematyczna II : 5 Fizyczne podstawy techniki Informatycznej : 5 Algorytmizacja i programowanie : 4,5 System UNIX : 4,5 Angielski C1 : 4 WF : 5 - na studiach nie ma 6 jak coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja na razie tak: Algorytmy i programowanie (ćw./lab./egz.) - 5/5/4,5 Mikroekonomia (ćw./egz) - 3,5/3 Makroekonomia (ćw./egz.) - 3/3 Gospodarka energetyczna i surowcami mineralnymi - 3 Reszta we wrześniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jezusie Mario Matko Boska !! Skąd wy dostajecie te 6 ?? Ja tam w gimnazjum to ledwie 3 miałem =P Teraz w Liceum jest nieco poprawa (Ale chyba dlatego że lubię te szkołę do której obecnie chodzę "Zespół szkół energetycznych" aha i jestem na profilu zarządzania informacją (czyli informatyka to co koty lubią najbardziej x3) także żeby sobie ktoś nie pomyślał że jestem jakimś tukiem co się uczy na elektryka w jakimś technikum czy zawodówce xD) Co do Gimnazjum to ja nie cierpiałem tej budy ! >3 I dlatego kiepsko mi szło, i olewałem >3 Pozdrawiam ! "Kujony" xD *joke* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie no ja też bym mógł miec lepsze oceny gdybym się więcej uczył ale bez przesady =o większość ma 5 i 6? Nie wierze :P Polski: 3 Chemia: 2 Informatyka: 3 Matematyka: 2 Fizyka: 2 Geografia: 2 Biologia: 2 Muzyka: 2 Plastyka: 2 Technika: 3 WOS: 3 Historia: 3 Wychowanie fizyczne: 3 nie przykładałem się. bo i po co? To jest normalny człowiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 3 Mata: 3 Gegra: 3 Chemia: 2 Fizyka: 3 Hista: 4 WOS: 5 Technika:5 Niemiec: 3 Infa: 6 W-f: 5 Plasta: 4 Biola: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ahh!!111oneoneoneeleven!!!!!111111111111one skąd my dostajemy te 6 no???????!!!!!!!!!!!!!11111 rzygać mi się chce, jak patrzę na to co piszesz :D jarasz się tym, że jesteś cieć i w gimnazjum miałeś średnią 3? my jesteśmy "ambitni-ludzie", i chcemy mieć co do gara włożyć, a nie zbierać butelki i mieć gazety zamiast szyb >< zresztą... ShaQ od początku wiedział co dobre :D średnia 5,69 =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ahh!!111oneoneoneeleven!!!!!111111111111one skąd my dostajemy te 6 no???????!!!!!!!!!!!!!11111 rzygać mi się chce, jak patrzę na to co piszesz :D jarasz się tym, że jesteś cieć i w gimnazjum miałeś średnią 3? my jesteśmy "ambitni-ludzie", i chcemy mieć co do gara włożyć, a nie zbierać butelki i mieć gazety zamiast szyb >< zresztą... ShaQ od początku wiedział co dobre :D średnia 5,69 =] Arrrgh, shaq lepszy! Mój rekord: 5,67 :D I tak w ogóle całkowicie się zgadzam z przedmówcą :) "Jeśli Ty czegoś nie umiesz, to nie znaczy, że nie umieją tego inni" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 2 Chemia: 3 Informatyka: 5 Matematyka: 3 Fizyka: 3 Geografia: 4 Biologia: 4 Muzyka: 3 WOS: 3 Historia: 2 Wychowanie fizyczne: 4 rzygać mi się chce, jak patrzę na to co piszesz jarasz się tym, że jesteś cieć i w gimnazjum miałeś średnią 3? my jesteśmy "ambitni-ludzie", i chcemy mieć co do gara włożyć, a nie zbierać butelki i mieć gazety zamiast szyb >< Ktoś ambitny nie znaczy że musi mieć średnią 5.0=>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Polski: 2 Chemia: 3 Informatyka: 5 Matematyka: 3 Fizyka: 3 Geografia: 4 Biologia: 4 Muzyka: 3 WOS: 3 Historia: 2 Wychowanie fizyczne: 4 rzygać mi się chce, jak patrzę na to co piszesz jarasz się tym, że jesteś cieć i w gimnazjum miałeś średnią 3? my jesteśmy "ambitni-ludzie", i chcemy mieć co do gara włożyć, a nie zbierać butelki i mieć gazety zamiast szyb >< Ktoś ambitny nie znaczy że musi mieć średnią 5.0=>. Z całym szacunkiem, ale czy ci wszyscy co mieli tróje i dwóje nie pisali tekstów typu "a ja se olewam"? To jest według Ciebie ambicja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 my jesteśmy "ambitni-ludzie", i chcemy mieć co do gara włożyć, a nie zbierać butelki i mieć gazety zamiast szyb ><mam średnią 2,5 czy ileś tam, również jestem ambitny ale we własnym zakresie. po ch*j mam wazeline wykładać skoro i z takimi wynikami będe mógł iść dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 dobrze, że nie masz chorych ambicji wykraczających poza swoje możliwości.. ale już rozmowa z Tobą udowadnia, że napewno mógłbyś wydusić więcej.. tyle że poprostu Ci się nie chce =p - a czy ja mówię że musi? ja mówię, że jak jest ambitny, to chce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 shaq dobrze myśli :P średnia wynika z lenistwa, ale mój tok myślenia przyjmuje też zdanie, że skoro mnie np. chemia nie interesuje to i po co mam do łba wciskać kolejne rzeczy? ot co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jest w tym troche prawdy pietrusie :) Na przykład po jakiego grzyba mi plastyka na ocenę??? Albo muzyka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi