Jakim Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Oto mój skromny i robiony w pośpiechu program do robienia userbarów (userbars.com). Na razie zauważone błędy to: - readNe.txt zamiast readMe.txt, - zamienione nazwy "Green" z "Blue". Instrukcja w środku. http://rapidshare.de/files/23520481/userbarmakeup.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Musisz zrobić rozpoznawanie, czy user wpisał w nazwie pliku .bmp, i jak nie to dodać to rozszerzenie na końcu. Ja nie wpisałem rozszerzenia i potem się dziwię, czemu obrazek mi się nie wczytuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 sympatyczne, szkoda że nie można ustawiać pozycji wczytanego obrazka. przez to nie mogłem ustawić sobie graficzki i tylko takie coś wyszło: no i ten bug z rozszerzeniem. i dlaczego tylko do bmp można zapisywać? optowałbym bardziej za png... edit to że do stworzonych ub nie dopisuje rozszerzenia to nic (wystarczy dopisać, żaden problem), ale to że wczytywany obrazek musi być bmp to już przesada! :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No właśnie podobny problem miałem, pietrusie. Ale problem w tym, że GM nie dopisuje rozszerzenia, a Jakim widocznie chciał żeby program był wygodny :) BTW, czy GM obsługuje w ogóle PNG? Jakim@ Program schludny, fajny i użyteczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 pietrus poprostu nie potrafisz robić user barów zobacz na mojego zrobionego w tym programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 możliwe, że nie potrafie w omawianym programie zrobić userbara. różnica pomiędzy "nie umiesz robić w tym programie", a "nie umiesz robić" jest wielka :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 GM nie obsługuje PNG do zapisu ale na oficjalnym forum widziałem wtyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 wiem że troche nie na temat ale znalazłem też programik do robienia userbarów: https://gmclan.org/up808_4_Ultimate_Userbar..._v1_1_5a_E.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Cekol No fajny programik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi