kt1117 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Co oznacza błąd Unexpected Error corupted podczas włączania gry? Nie jestem pewien czy do końca tak brzmi ale proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Podaj pełną treść błedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja się nie spotkałem z takim błędem. Może chodziło mu o "Unexpected error occured ...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Błąd zaczyna się Unexpected error occured ale pełnej treści błędu nie mogę podać ,bo zrobiłem program i na moim kompie działa ale poszedłem sprawdzić czy będzie działał na innym i wyskoczył mi ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Uruchom narzędzie do sprawdzania zasobów, zapewne masz gdzieś jakieś duplikaty albo są niepoprawnie nazwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no to corupted czy occured ? w temacie podałeś ze corupted? zdecyduj się. a błąd moze oznaczać że gra zrobiona z pirata? albo brakuje czegoś w systemie tamtego kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Oznacza niespodziewany błąd, dlatego nie wiadomo o co do końca może chodzić... 1. spróbuj po restarcie kompa 2. może sterowniki robią problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wycinaj coraz to większe kawały kodu aż dojdziesz, co jest problemem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Może masz jakaś dużą grafikę załadowaną? Albo to przez sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jeśli dostajesz Unexpected Error przy ładowaniu, być może odznaczyłeś Display Error Messages, a masz błąd w kodzie. odznacz i sprawdź, czy nie wyskoczy ci błąd z kodem. ale jeśli nie działa ci tylko na innym kompie, to posłuchaj innych. pamiętaj, że nietestowane poprawki są be. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi