pop44 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Czy są jakieś gry na bardzo słabego laptopa Procesor Intel Pentium 4 2.00 GHz Karta Graficzna Nvidia GeForce 256mb System Windows 7 Ultimate Pamięć RAM 1,2 GB :( Pamięć na dysku 400 GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 w sims 3 byś jeszcze pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gry zawsze się znajdą... Poszukaj sobie. Nes był gorszy o wiele a było mnóstwo gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 miałem prawie takiego samego kompa(tyle że z Windows XP) jak ty i wszystkie gry do 2006(i dużo z 2007) chodziły choć przez Windows 7 wiele gier może nie pójść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A znacie jakieś strzelanki albo FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Karta Graficzna Nvidia GeForce 256mb Może podaj model, bo ilość pamięci nic nie znaczy, a kart z taką pamięcią nVidia miała bardzo dużo. Już nie przesadzajmy, że słaby komp. Ja na słabszym grałem w najlepsze gry w jakie miałem okazję grać. Za mało jest wyśmienicie dobrych, nowych gier. Ogólnie wszystkie tytuły wydane do ok. 2007 roku powinny Ci chodzić bez problemu. Jak chcesz, żeby Ci polecić gry, to podaj też jakie Cię interesują. choć przez Windows 7 wiele gier może nie pójść smile2.gif Nieprawda. Większość tytułów wydanych po 2000 roku powinna pójść bez problemu. Ciężej ze starymi grami, ale zawsze można od biedy użyć VirtualPC z wgranym Windowsem XP. Na takim kompie nie będzie to działać wyśmienicie, ale gry z lat 90. będą działać. EDIT: Ok, widzę, że strzelanki. Single czy multiplayer Cię bardziej interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 A znacie jakieś strzelanki albo FPS. Call of Duty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Procesor Intel Pentium 4 2.00 GHz Karta Graficzna Nvidia GeForce 256mb System Windows 7 Ultimate Pamięć RAM 1,2 GB sad.gif Pamięć na dysku 400 GB bardzo słabego laptopa Jeśli twierdzisz, że Twój laptop jest słaby, to przeczytaj specyfikacje mojego komputera stacjonarnego: Grafika: Nvidia GeForce 5500 Pamięć RAM 256 MB Pamięć na dysku: 80 GB Procesor /jakiś tam/ 1.1 GHz System Windows XP, do tego przerabiany jakoś, nie wiem nawet jak. Mimo to - gry z 2004 r. jeszcze jakoś chodzą. Nie będziesz miał problemu ze znalezieniem jakichś fajnych gier. Jeśli się nie mylę, to Quake 4 powinien pójść bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 CoD 4 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Jeśli twierdzisz, że Twój laptop jest słaby, to przeczytaj specyfikacje mojego komputera stacjonarnego: To samo. Ledwo zawału nie dostałem, jak pop44 opisał sprzęt, o którym marzę... i stwierdził, że jest on "strasznie/bardzo słaby". Naucz się doceniać to, co masz, bo inni mają o wiele gorzej. Gier, które pójdą na tym, jest mnóstwo. Zakładam, że nie interesują cię gry DOSowe, bo oznajmiłbym, że w niemal każdą taką grę można zagrać przez DosBOX. Doom, Blood, Raptor: Call of the Shadows itp. Zresztą Doom i Duke Nukem 3D (i Shadow Warrior) są dostępne w postaci portów źródłowych na Windowsa. Z rzeczy nieDOSowych - jak wspomniano - też do wyboru, do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 A ja mam pro szpanerskiego kompa z pro szpanerskim sprzętem i jest po prostu pro. Normalnie proca narazie zmieniać nie muszę bo mam 3.2 GHz'a.<szpan> Myślę że możesz pograć w: CoD(FPP sinlgle/multi) CoD2(FPP single/multi) CoD:MW(FPP single/multi) k.hawk(TPP, skradanka single) Empire Earth II(RTS single/multi) Blitzkrieg(RTS single/multi) Blitzkrieg II(RTS single/multi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 To samo. Ledwo zawału nie dostałem, jak pop44 opisał sprzęt, o którym marzę... i stwierdził, że jest on "strasznie/bardzo słaby". Naucz się doceniać to, co masz, bo inni mają o wiele gorzej. Gier, które pójdą na tym, jest mnóstwo. Zakładam, że nie interesują cię gry DOSowe, bo oznajmiłbym, że w niemal każdą taką grę można zagrać przez DosBOX. Doom, Blood, Raptor: Call of the Shadows itp. Zresztą Doom i Duke Nukem 3D (i Shadow Warrior) są dostępne w postaci portów źródłowych na Windowsa. Z rzeczy nieDOSowych - jak wspomniano - też do wyboru, do koloru. Lol, mam takiego samego kompa jak on, tylko procek z deczka lepszy, ramu 1,5, ale dysk 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Skoro masz takiego kompa to powiedz w co grasz to pop będzie miał spoko full listę gier do pogrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ogólnie nie gram prawie w ogóle :D Ale: -HoN (heroes of nwerth) -Risen -Torchlight -Fuel chociaż ogólnie nie spotkałem się z gierką, w którą na niższych detalach nie dałoby się pograć. Chociaż w te NAJnowsze co teraz wychodzą to nie grałem, bo jakimś maniakiem to nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Czy to jest laptop? Jakbyś wymienił procesor to nawet dużo gier by poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Model procesora i model karty graficznej najlepiej. To co jest podane, to są zbyt ogólnikowe dane tyczące się zbyt dużej ilości sprzętu i wbrew pozorom nie aż tak bardzo znaczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Counter Strike Source, Navyfield, Oblivion, Quake 3, Trackmania, HL2DM i wiele innych tytułów Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Quake 2, MS Paint, Notepad, Windows 98, Worms 3 i wiele wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 tetris doom i wolf 3d. blender z płaszczyzną podzieloną na 999999999 płaszczyzn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 -HoN (heroes of nwerth) Jeżeli lubisz tego typu gry to polecam Avalon Heroes według mnie jest lepsza od HoNa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Obczaje bo i tak retail hona 12 maja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Akurat w mojej miejscowości to zwykły komp ma procka 3 GHz i karte 512 MB. PS. Racja na Win7 więcej gier nie działa niż na XP <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @ UP tego bym nie powiedział, że więcej gier nie działa na win 7 : ) Teraz gry wymagają albo Visty albo 7 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To jest raczej normalne, że twórcy robią pod najnowsze rozwiązania swoje produkty, a te starsze produkty niekoniecznie muszą być kompatybilne z tym co najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shumix Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 babo violence 2.11(jeśli masz neta) darmowa strzelaninka, świetna grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Warsow. FPS onlajn. Z deczka słodkawa grafika, ale tak to OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Windows 7 masz 32 bitowy czy 64? Bo na 64 bitowym część gier może nie działać bądź będą działać niestabilnie. Nid for spid andegrand dwa, w to zagrasz, karbon i most łonted też pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Zaryzykowałbym odpaleniem Team Fortress 2. Na kompie podobnym grałem w niego z ok. 30-25 FPS na najniższych detalach, ale nie wiem jak teraz by działał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Bez przesady, z takim procesorem? To już nawet u mnie się czasem tnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi