kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tytuł: MySkate I Gatunek: freeskate Opis: jezdzisz postacią na deskorolce po wielu planszach(narazie jest tylko jedna). Triki: ollie, kickflip(narazie nie ma wiecej bo nie umiem zrobic xD nikt mi nie pomaga) Programowanie: Ja,Marek.S,wikku9 Grafika: Ja i Marek.S Muzyka: David Guetta feat. Kid Cudi - Memories,Rihanna - rude boy Screeny: screeny download:tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 plik gmk, gz ! no i screeny na upka dawaj, i to raz! nikt mi nie pomaga wielki buthurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no przeciez sa screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 tak, spakowane ;[ EDIT: dobra, ściągnąłem te 2 screeny co za szajs, ohydne, 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ha ha ha!!! Screeny w .rar!!! Może jeszcze na hasło, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 skąd masz grafe? i zmień czcionke punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 grafe mam od Marka.S i z Windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie oceniam/pobieram dopóki nie dasz normalnie screenów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 1. Screenów nie daje się w rar. 2. Screenów nie daje się w bmp. 3. Screenów nie daje się dwóch prawie takich samych. 4. Tło powinno się ładnie zapętlać. (narazie nie ma wiecej bo nie umiem zrobic xD nikt mi nie pomaga) 5. Robisz to co umiesz. Nie umiesz, nie robisz. Pierwsi programiści skąd umieli ? Pewnie kosmici ich nauczyli. Grafika: Ja i Marek.S 6. A microsoft ? : o 7. : o 8. Screeny zachęciły mnie do nie grania. Jesteś za młody na programowanie (tak naprawdę śmieszne jest nazwanie tego programowaniem). Zajmij się szkołą : o albo no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 OMG! Mój brat (12lat) wczoraj dotknął GM'a i zrobił coś o wiele przyzwoitszego od Ciebie. Wiadomo że nikt od razu nie będzie geniuszem, ale po co zapowiadasz takie g******e gry. Najpierw potrenuj, spróbuj coś posklejać i wtedy się poświęć i zrób swoją grę. Bo tym to Ty zaprezentowałeś chyba najniższy poziom na forum. 0/5 Najpierw poćwicz, a dopiero później zapowiadaj swoje PORZĄDNE produkcje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Każdy jakoś zaczynał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 z nieznanych przyczyn postanowiłem pobrać grę, która jest w pliku gmk, a screeny są w paczce... gm8 lite odpalił grę (mam tylko zarejestrowanego gm6, a nowszego gma być może kupię dopiero wtedy, gdy będzie już to robienie na psp). czas zmarnowany - grywalności tu za grosz (żadnego wyzwania, nic), grafika żałosna, muzyki nie oceniam (nie podoba mi się, a komuś innemu może tak) nie lubię cię i tej gry też, popracuj trochę, zacznij myśleć i może coś z tego będzie. może Jesteś za młody na programowanie (tak naprawdę śmieszne jest nazwanie tego programowaniem). Zajmij się szkołą : o albo no. ja w jego wieku tu już byłem, ale jakoś nie trułem dupy oczywistymi pytaniami i nawet przestrzegałem zasad interpunkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Każdy jakoś zaczynał. Ale nie aż tak źle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No... mojego brata nie widziałeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie wiem jak wy, ale wg mnie dyzmek robi lepsze gry na klockach od niego. Oczywiście w pełni zasłużona pała :thumbsup: jak widze takie gry to aż żal mi d*pę ściska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 oj sry próbowałem zrobic popshuvita(drugi trik) no i zadnego triku nie było oprocz olliego ale zrobiłem kickflipa Jaklub - napisane jest ze to jest freeskate bez misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jaklub - napisane jest ze to jest freeskate bez misji i co z tego, skoro nudne jak flaki z olejem, nie da się przegrać (właściwie wyglebać) i gra nie ma absolutnie nic do zaoferowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale to dopie ro zapowiedź xDD <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale to dopie ro zapowiedź dwuzdaniowa zapowiedź, screeny w paczce zajmującej 800kb i dopiero rozpoczęty silnik gry z muzyką dobijającą rozmiar do 7mb fajnie, idź lepiej rób tę grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no własnie pracuje nad robieniem tej gry pełna wersja na 20 kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no własnie pracuje nad robieniem tej gry pełna wersja na 20 kwietnia 2010 a ja oceniam to, co masz tu i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 To w sumie co dałeś to demo, nie zapowiedź. Jaklub, ty jak na swój młody wiek tworzyłeś ciekawe rzeczy, np. te bloby3D :P (całość sam zrobiłeś, tak?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Poza tym, zapowiedź to nie powinno być: zrobiłem 10% gry, ale pomyślcie jakie będzie PÓŹNIEJ super. Jaklub, ty jak na swój młody wiek tworzyłeś ciekawe rzeczy, np. te bloby3D :P (całość sam zrobiłeś, tak?). blob3d akurat nie (o autorze silnika wspomniałem na title screenie bodajże, w dalszych postępach dodałem sporo modyfikacji ale fakt jest faktem), lecz spora większość pozostałych rzeczy jest już moja (przynajmniej od strony silnikowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 E :( , to już cie nie lubię. ----- koniec offtopu ----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gra to totalny bezsens , jeździsz gościem na desce i nabijasz nie skończoną ilość punktów za pomocą trików . Weź może zrób coś takiego jak upadek . A po za tym zrób może jakieś rampy i inne ciekawe przeszkody a nie jakieś zielone kamienie. Ocena jak na razie 1/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no to dopiero zapwiedz jeszcze duzo rzeczy bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 może zacznij robić nową grę, albo poczekaj jeszcze z 2-3 lata? bo jakoś nikt na to nie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Daję głowe że sobie dał 5 gwiazdek. fajnie że mogłem poprawić gre, ale gm się zawiesił ;[ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 plik gmk, gz !Jego gry są naturalnie zabezpieczone przed wszelkimi próbami uzyskania kodu... A mi się gra spodobała. Może i grafika nie jest za ładna, ale nie to jest najważniejsze, nie? Robienie trików daje satysfakcję, a to o to chodzi w grach. Żartowałem. Pała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie chciało mi się pobierać GM8, więc ocenię po screenach. Ohydne tło (na dodatek powtarzane wielokrotnie, przez co odnosi się wrażenie, że w świecie gry istnieje kilkadziesiąt słońc - nie mówiąc już o tym, że widać szwy) Ohydne ścianki (pierwsze słyszę o skateparku zrobionym z zielonej glazury - na dodatek nie chciało ci się nawet robić z tych klocków jakichś wypełnionych struktur, tylko przeleciałeś raz przez ekran myszką z wciśniętym przyciskiem i masz fajną "rampę") Licznik punktów brzydki i bez sensu gdzieś na środku ekranu Podsumowując: porażka totalna, grafikę oceniam na 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi