Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tytuł: PinG PonG BackspaCe GaMe Gatunek: platformówka Opis: Gra platformowa. Naszym celem jest: Tryb 2 graczy, wspólraca: Razem z innym graczem nabić jak najwięcej punktów. Tryb 1 gracza, dominacja: Wygrać z botem. Czyli zdobyć jak najwięcej punktów. Tryb 2 graczy, dominacja: Jak się będzie opłacało to dorobię. Gra ta nie jest jakimś hitem, ale wg mnie wciąga :D Download: https://gmclan.org/up6306_4_PinG_PonG_GaMe_BackspaCe.html Rozmiar pliku: ok. 4 MB Autorzy: Programowanie: Backspace Fabuła: Minigierka, czyli fabuły nie ma :P Grafika: Backspace, mój qmpel ;p Muzyka: pożyczona... ;p Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Grafika: Backspace, mój qmpel ;p to tu można mówić o grafice??? Toż to 3 krechy na krzyż :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kumpel musiał ci pomagać z grafiką? Edit: sry nie było tego posta na górze jak otworzyłem topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tzn. mi się nie chciało robić trochę, to laptopa przyniósł i se na połowę podzieliliśmy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ale?!? tu nie ma grafiki :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tzn. mi się nie chciało robić trochę, to laptopa przyniósł i se na połowę podzieliliśmy :lol: Ty narysowałeś lewą stronę a kumpel prawą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 haha na drugim screenie gra wygląda świetnie, na pierwszym coś nie tak, musisz poprawić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzaher Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Coś bardzo często piłka mi się zacina gdy próbuje ją odbić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Bez obrazy ale sie w to nie da grac. Nie przegrywa się, bot nie ma punktow i odbija sie od scian liniowo. To chyba najgorszy pong jaki widzialem. Nie miej mi tego za zle ale tylko to mozna powiedziec o twojej (chyba pierwszej) grze. Wciaga cie bo sam robiles xD. No bym ci postawil 2 jesli pilka by odbijala sie po stole i nasz prostokąt (paletka?) odbija piłke tak jak ja przyjal. Nie no sory, kiepska ta twoja gra. Zrob cos lepszego. 1/5 Mam nadzieje ze nauczysz sie troche gm'a i zrobisz cos lepszego niz gre robiona 1godz Edit: Moja pierwsza gra lepsza nie byla dlatego jej nie publikowalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kurde! Zapomniałem napisać, że jak się piłka zacina (co się może zdarzyć) Klikamy na nią LPM, wtedy się odradza. Głupi, zapomniałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wiesz, że robiąc ta grę ośmieszyłeś się na maksa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wiesz, że robiąc ta grę ośmieszyłeś się na maksa? :D :crying: Emotka zamiast postu. Warn Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Robiąc - nie, wydając ją - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Robiąc - nie, wydając ją - tak. Chyba powinienem wrzucić tą gierke... w inne forum :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Programowanie: Backspace Musiałeś się napracować... Fabuła: Minigierka, czyli fabuły nie ma :P To że to minigierka nie znaczy że nie może być fabuły... Grafika: Backspace, mój qmpel ;p Nie rozumiem... we dwóch rysowaliście dwie kreski? Muzyka: pożyczona... ;p A kiedy oddasz? Co do gry piłka zacina się, a to że można na nią klikać i grać dalej nie jest odpowiednim rozwiązaniem... Za grafikę 0 bym dał niestety... Grywalność: Nie masz pomysłu na grę? Gdybyś zrobił jakiegoś hardkorowego ponga, to by było coś... A reszta też nie najlepsza... 1/5, sorry PS: A co do postu wyżej ja nie zamierzam oddawać gier żeby się nie ośmieszyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 PS: A co do postu wyżej ja nie zamierzam oddawać gier żeby się nie ośmieszyć :D Ale gdyby takich osób jak ja nie było, to świat byłby nudny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale gdyby takich osób jak ja nie było, to świat byłby nudny ;p Gdyby nie było takich osób jak ty byłoby ciekawie :D :D A co do tematu jeszcze dodam że za dużo ostatnio widzę pongów. Jakaś nowa moda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie moda, to najprostsza gra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie przesadzajcie :D Są łatwiejsze gry do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvla2y Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gra marna , po co jest ten zielony prostokąt skoro on do niczego nie służy... Ocena : 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 to nie jest platformówka, rozdzielenie dwóch trybów na dwa pliki exe to "genialny" zabieg, tryb dla jednego gracza jest zbędny (podejrzewam, że gdybym w trybie dla dwóch graczy nacisnął klawisz ruchu w dół dla jednego gracza i kierował swoim, byłoby to samo), paletki nie przestają się ruszać po puszczeniu klawisza (i odbijają się od band), piłka zacina się w graczach, grafika szpetna, nie ma systemu punktowania. 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Twój kolega robił grafikę? Żal..to on musiał być chyba pod wpływem pewnego napoju którego nazwy nie chce pisać. Jedyne co zrobiłeś to się ośmieszyłeś. Powiedz szczerze ile ją robiłeś 10 min.? 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 0/10 - to i tak dużo na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Szczerze mówiąc, to bardziej mnie bawiło próbowanie trafienia w piłeczkę kursorem, czy też próby blokowania jej między paletką a ścianą niż cała ta... gra. A ping-pongiem też nie bardzo to jest. Ja dopiero po 5 minutach zauważyłem, że ten zielony prostokąt na środku ekranu miał być stołem (czyż nie?) :) No szczerze powiem Ci, że musisz się stale doskonalić, a gier nie wydawać, póki czegoś nie osiągniesz. Dla przykładu ja jestem na GMC chyba już z pół roku, a żadnej gry nie wydałem, ani na ligę, ani tutaj. Nie chcę oczywiście, żebyś się zraził, ale ćwicz, a potem pokazuj co umiesz :) Edit: podczas pisania posta nabiło mi się 140 tys. pkt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Toż to Caugh the Clown jest lepszy, nie będę oceniał tej gry bo jest beznadziejna musisz się dużo nauczyć a nie zamieszczać każdą grę na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 mogłeś trochę się postarać przy robieniu tej gry, a nie wydawać jak najszybciej ja tą gierkę zrobiłem ze stoperem w ręku w 10min 54 sek nie licząc włączenia game makera a dorobić tryb dla 2 graczy to ok. 2 min a jak już robisz gierkę na szybko to jej nie wrzucaj grafika 1/5 grywalność 2/5(fajnie się przytrzymuje piłkę przy ścianie) muzyka 2/5 ogólnie 2/5 - były gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witajcie po banie! :sp_ike: gra jest mało grywalna /; grafika fatalna, po co komu wielki napis backspace w grze? nie ma punktów, piłka sie swobodnie odbija. z poczatku zachwycił mnie BOT. (pomyślałem: o super! gra z botem!) :rolleyes: odbija sie od ścianek. mam nadzieje że albo poprawisz gre całkowicie! albo nie zrobisz kolejnej wersji. 2= dwa na szynach, były gorsze :thumbsup: E:@:E:1:miałem 30% ostrzezeń, dzisiaj południe 20% a teraz mam 30% ?? E:@:E:2: południe: 151 postów, teraz 157. WTF? BOSHE! E:@:E:3: platformówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 mnie nawet nie zachęciło do grania :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 E:@:E:3: platformówka? No a niby czym odbijamy kuleczkę jeśli nie platformami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dobra, weźcie mu dajcie spokój już, według mnie wcale się nie ośmieszył, chciał pokazać swoją pierwszą grę, nic nie szkodzi... No i chyba po to są screeny żeby ocenić czy warto ściągać grę Mi się piłka zacięła koło paletki i nabijało bez końca punkty xd doszło gdzieś do 14000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi