I am Lord Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 GM 4 > 6.1 pro nielegalne > 8.0 pro legalne > 8.1 pro legalne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja zaczynałem od 5.x (dokładnie nie wiem), była kiedyś na płytce w jakimś niezbędniku. Wtedy zainstalowałem ją na krótko, ale nie wydała mi się zbyt fajna, więc zapomniałem o niej. No i nie znałem wtedy GMclanu:) Dopiero duuużo później programowaniem i Game Makerem (wtedy to już chyba była wersja 7) zainteresował się mój kolega. Zaczęliśmy progrtamować razem, ale jakoś tak wyszło że on GM-a porzucił, za to ja coraz bardziej się tym programem interesowałem. Oto moja krótka historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A teraz gowno, sie nie interesujesz, bo nic nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ja zacząłem od 6.1 :) Ciekawe że pisze od jakiej wersji się zaczynało a większość pisze pokrótce historie swego życia i jak to kolejno przechodził do następnych wersji gm :P Edit : no dobra sam autor tematu od tego zaczął to już nieważne co napisałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A teraz gowno, sie nie interesujesz, bo nic nie wiesz. Odezwał się master gma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A teraz gowno, sie nie interesujesz, bo nic nie wiesz. Jeden Dwa Trzy Proszę to są moje małe, że tak powiem "projekty badawcze", które wydały mi się tak cienkie (bo nie lubię wrzucać na forum jakichś śmieci i mieć potem opinię jak dyzmek), że ich na GMClanie nie umieściłem. Ale czasem się wypowiadam na forum, jak ktoś początkujący ma jakiś problem. PS: Żeby nie było za daleko od tematu to tylko powiem że teraz mam GM-a 8 Lite, ale przymierzam się do kupna PRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Odnośnie GM5 to mam pytanko. Skąd mogę pobrać tą paczkę z dźwiękami MIDI które były przy GM5 ? (kiedyś jak pobierałem to był tam osobny folder z mnóstwem różnych nutek) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Odnośnie GM5 to mam pytanko. Skąd mogę pobrać tą paczkę z dźwiękami MIDI które były przy GM5 ? (kiedyś jak pobierałem to był tam osobny folder z mnóstwem różnych nutek) :D Resource pack 2 gamemaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ooo bardzo dziękuję :D Jest tam nawet piosenka REM - Losing my religion, hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja zacząłem od wersji 6.1 i cały casz jej używam. Planuję zakupić dopiero Game Maker Studio B) ( kiedy wyjdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 6.1 ale nic nie potrafiłem więc zostalem zniechęcony^^ a potem 7.0 i wtedy się zaczeło :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 8.0 zacząłem się uczyć obsługi ósemki i jakoś to wyszło. 8.1 <bleeee> nie podoba mi się... nowe rozszerzenie. A, no i używam wersji Lite, bo mi się licencja wyczerpała :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi