Pieter Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja już raczej się nie będę w to bawił, tak więc moją niedokończoną wieżę na serwerze Grabarza (tę szklaną wieżę, co się rozciąga od wnętrza ziemi po szczyt nieba i schodki wokół niej są) może ktoś sobie wziąć, przerobić na coś innego albo w ogóle zburzyć :P ah ta duma w twym głosie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A jakby ktoś chciał wyjątkowo aplikacje zarządzania serwerem (automatyczne kopie, zaufani userzy itp) ode mnie, to mogę podesłać na priv któregoś dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A jakby ktoś chciał wyjątkowo aplikacje zarządzania serwerem (automatyczne kopie, zaufani userzy itp) ode mnie, to mogę podesłać na priv któregoś dnia Aktualnie nasz serwer posiada i jedno i drugie, zależy co masz na myśli przez "zaufanych userów". btw. online :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 o, a to nie wiedzialem ze serwer MC ma to w sobie, gdzie to bylo? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 o, a to nie wiedzialem ze serwer MC ma to w sobie, gdzie to bylo? :0 Mamy nowy serwer z rangami, można tam stawiać lawę, wodę itepe. Jak chcesz, to wbij na chwilę, to ci pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ja chciałem wybudować fajną grę, ale woda sie nie rozlewa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jako, że mało osób gra, może zachęci Was mała zmiana zasad. Cheaty (latanie, super speed) DOZWOLONE PS. ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Jako, że mało osób gra, może zachęci Was mała zmiana zasad. Cheaty (latanie, super speed) DOZWOLONE PS. ONLINE Zniechęciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak, na pewno kogoś zachęci przyzwolenie na cheaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 serw jest wyłączony a pisze online :/ EDIT: przeszedlem to co zrobiles wczoraj. dostane za to opa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 serw jest wyłączony a pisze online :/ EDIT: przeszedlem to co zrobiles wczoraj. dostane za to opa? :thumbsup: serwer w takim razie to już dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 uhm, on mi za to obiecywał opa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 serwer w takim razie to już dupa +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 moze wbijajcie? malo graczy siedzi na serwie, nawet graba brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 sam nie wiem, smiac sie czy plakac ze grab zezwolil na hacki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 sam nie wiem, smiac sie czy plakac ze grab zezwolil na hacki? My ci nie podpowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Tak więc jestem w kropce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 hej, czemu jest napisane w pierwszym poście że serwer online, a jest wyłączony? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 to sie nazywa "chwyt markietjingowy". Moze nei mial czasu wpisac offline gdy wylaczal serw? troche wyobrazni, poza tym to tylko gra a nie drugie zycie, ze traktujecie awarie czy cos podobnego jak zawal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Weliner Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Jestem nowy w minecraft, kliknąłem na link z online i jestem w grze, tylko ani T ani Tab do multi mi nie działają a i nie widzę ludzi czy budynków... co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 nic , serv jest wyłączony , gdybyś umiał angielski to byś zrozumiał na początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Weliner Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 :( szkoda. No to potrenuję budowanie Edit: A wie ktoś kiedy zostanie włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Większości się już gra znudziła, na serwie gra średnio 1 osoba, więc raczej nie ma sensu trzymać serwera, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 usunac ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jak stawiałeś na serverze od Notch'a (oficjalnym) to się nie dziw że się ludzie znudzili... teraz custom server to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Nie wiecie skąd wziąść lepszy server software bo ten od notcha jest okrojony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Custom_server_list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Oo aż tylu się nie spodziewałem jutro dam znać jak server będzie up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi