Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pomyślałem zeby zrobić coś ala "100 Game Maker Games in 10 Minutes" ale z grami z GMclanu . Co wy na to :P Nie wiem czy ja bede miał złączyć filmy czy co ale raczej tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Na 500 to ty się nie nastawiaj, nie wiem nawet czy te 25 dobrych gier tu znajdziesz :P. Bo przedstawianie gorszych gier w takim filmiku nie ma sensu. Ale ogólnie to nawet dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 @UP: Na pewno jest więcej dobrych gier niż 25. Ogólnie to uważam, że jest to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 10 games on 10 minutes with GMClan.org jeśli miałbyś znaleźć 25 dobrych porządnych gier to może i byś znalazł ale to by musiały by być same 5 gwiazdkowe zauważ że w tamtym filmiku znalazła się tylko jedna Polska gierka a gier 5 gwiazdkowych to ja widziałem raptem może jedną a 2 lata jestem na gmc. E. Zapomniałem dodać że jak znajdziesz te dziesięć gier to możesz zamieścić tytuły i zrobimy konkurs za zgodą admina na najlepszy filmik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 o jeju 5 gwiazdkowe, zawsze się znajdzie jakiś ... co da gwiazdke na 1 i już niski procent jest na 5 chodzi o dobre gry co ładnie na filmiku wyglądną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Powiedz prosto z mostu ze chcemy zaszpanowac na GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Phoenix: Podaj chociaż 5 (oprócz Amory/magi) :) Ed: Jedną już mamy. Tak trzymać, chłopaki. No nie oszukujmy się - więcej niż 10 jakoś wyglądających gier tu nie znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Fuaru chociażby. A dema/beta gier też się liczą? jak tak to znajdzie się tych 10 gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tak, komuś spodoba się gra, postanowi w nią zagrać, a to beta z jednym poziomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dawwids faktycznie marudzisz :D Nie mówie że jakoś nie wiadomo ile tych gier było no ale z całej histori gmclanu mysle z 20-30 gier dobrych to sie znajdzie jakby dobrze poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Użyjcie tych 5 najlepszych które administracja wrzuci do ankiety Tymonów. Myślę że tylko one jakoś się będą prezentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Heretyku, ja mam już 3 gry upatrzone (swoje) xD yy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie wiem o co tu zbytnio chodzi, ale jestem za. WarSim i Game over to jedne z lepszych projektow na GMC, jakmniemam ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja teraz pracuje nad za**** projektem. Więc jak się wyrobie zanim zrobicie filmik to będzie 1 grę więcej :) Pzt. w tym temacie: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry281585 jest przynajmniej z 10 dobrych gier a będzie więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 To to ma być ze wszystkich lat czy z tylko 2009? Te "100 Game Maker Games" były właśnie z jednego roku, to myślałem, że i nasze mają być z jednego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nasze ze wszystkich, BACK,SPARTAN itp będą napewno itp :P Spartana to zaraz nagram nawet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No to trzeba skladac ofiary aka propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 moje propozycje (NAWET DEMKA) btw. opisuję tylko te, których rzeczywiście można nie pamiętać -lizak :) -spartan -back -w sumie to ogólnie wszystkie gry propy -shi -TLOA( tak, wiem, ale bądź co bądź to dobra gra) -left 4 loot -magi i arcmagi -aliensy borka -almora -crazy hunt (to polowanie na kaczki Makarego? co miał zrobić na turę, ale nie zdążył) -fuaru -to mario przez neta,chyba pablagm, staaare, ale pamiętam, że się w to zagrywali i wygrało nawet jakiś konkurs -parszywa dwunastka -wake up of zombie ( strzelaninka 3D lionxa) -war of castle 2(strategiczna gra londona, kupujesz jednostki i walczysz [chyba lolo]) -cairo 3 -kici kici sku*** :) -jump jump jump? platformówka, baaaardzo stara, chyba anakondy, podoba do jumpera z yyg -minirpg które prawdopodobnie już nie wyjdzie, ale o to do david darka -blow everythnig up net? więcej nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 blow nie byl w GMie robiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 TLOA( tak, wiem, ale bądź co bądź to dobra gra)Eee, ale co? crazy hunt (to polowanie na kaczki Makarego? co miał zrobić na turę, ale nie zdążył)To robił Harrrry. Mario Forever Galaxy https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 - O, te gry też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 A można swoje gry proponować? :D Jeśli tak, to: Deep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 sry, nie wiedziałem a tak btw. musiały by być same 5 gwiazdkowe branie gier wg. gwiazdek to porażka, liczą się komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja ze swoich skończonych bym zaproponował: trylogia back, spartan, ew. grela na lodzie, a jeśli liczą się demka to koniecznie dawno temu, souljah i trip, takie ot najbardziej charakterystyczne gierki, jak co moge zmontować filmiki. a takto zapadł mi w pamięć wiedźmin i jakaś strategia nirvany (nie pamiętam nazwy sorry :( ) lizak nikasa też sie ładnie prezętuje, no i jeszcze te wieże uzjela, było tego więcej ale nie mam czasu szukać a pamięć mam dobrą tylko do nazw zmiennych :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Allah Akhbar copoconaco! Musi być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 -to mario przez neta,chyba pablagm, staaare, ale pamiętam, że się w to zagrywali i wygrało nawet jakiś konkurs to zrobił pablo1517, nie Pablo-GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dobrze napisał Shocker51374. Wybierzcie coś z tematu Best of GMC, po to chyba został stworzony? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10140 - O, te gry też. Tylko, w mordę. Pierwszy raz go widzę, i o ile się nie mylę są tam 2 (2!!!!) moje (moje!!!) gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 a takto zapadł mi w pamięć wiedźmin i jakaś strategia nirvany (nie pamiętam nazwy sorry :( ) O własnie jeszcze wiedźmin i moze Deceased Struggle ale pewnie mowa o Krainach Virgotu . czyli mam już 5 gier ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 To ja też zapodam parę swoich grywalnych gier :P pacu-pac : (pacman 3D z wykopem :P) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=19624&hl= Arkanoid 3D: (remake orginalnego arkanoida) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3562&hl= wake up of zombie : było już podane :) hentai: (pierwsza chyba gra w gm dla dorosłych wywołała parę ciekawych dyskusji XD niestety gry nie mam na dysku może ktoś z gmclanowiczów ją jeszcze ma) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=12318&hl= world tank war : (gra na dwóch) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2705&hl= to chyba tyle jak się coś nada to ok :P innych twórców to na pewno dolina Muminków : coppy i choć nie ukończona, to nie wiem czy się nada ale: Lollipop ate my donuts ! flying slippers a jak sobie coś przypomnę to dodam w edycie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Warsim jest ladny : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Warsim suck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi