MagnusArias Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Siema! Ostatnio na YT znalazłem ciekawy filmik, w którym były przedstawione 100 gier stworzonych w GML :P Link do strony z grami : KLIK! Link do strony z filmikiem: Najciekawsze z nich to: An Untitled Story, Varia, Magi, Punishement 2. Zapraszam do oglądania :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Było już, pamiętam to. Nie pamiętam tylko czy w SB czy na forum, ale troche sie o tym pogadało i sprawa ucichła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Widziałem, ale nie wiedziałem o linku z listą gier ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Niektóre gierki wymiatają jeżeli chodzi o pomysłowość. A to chyba największa zaleta takich amatorskich twórców gier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 3:15 - Magi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 oglądając filmik tak sobie pomyślałem: Jeśli ci (i nie tylko ci) twórcy potrafili by zrobić każdą grę jaka przyjdzie im do głowy to te wszystkie Avatary,Crisisy Mass Efekty i inne historyczne gry były by warte nie więcej niż o! Taki Mario. Zgadzam się z leninem w 100% Tacy amatorzy mają często dużo więcej pomysłów niż zawodowcy. Może dlatego że większość z nich to małolaty którzy mają ogromną wyobraźnie. Ale to właśnie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 jumper 3 ssie w porównaniu z dwójką. Bosu, zwróć uwagę na prawa rynku - robienie oryginalnych gier się nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Z drugiej strony zawsze fajna tępa strzelanka jest fajniejsza niż jakiś przekombinowany, oryginalny na siłę twór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 filmik juz widziałem ale listy nie :] Wielkie dzieki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgadzam się z leninem w 100% Tacy amatorzy mają często dużo więcej pomysłów niż zawodowcy. Napisałem, że takie amatorskie gry cechuje dużo oryginalność a nie że profesjonaliści nie mają pomysłów. Nie myl ludziom :P Zresztą jak napisał Jaklub Bosu, zwróć uwagę na prawa rynku - robienie oryginalnych gier się nie opłaca :) (Choć są wyjątki np. Machinarium, world of goo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ameryki nie odkryłeś ;) News 222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 (Choć są wyjątki np. Machinarium, world of goo) World of goo bardzo fajna gra, polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Natomiast machinarium nudna jak flaki z olejem. Mam demo... A co do listy to najbardziej magi mnie interesuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Natomiast machinarium nudna jak flaki z olejem. Mam demo... Chyba sobie ze mnie kpisz. Machinarium i World of Goo to jedne z najbardziej klimatycznych i wciągających produkcji w ostatnim czasie. Albo nawet jedyne takie produkcje. Niestety zwykle już się takich gier nie robi. prawa rynku - robienie oryginalnych gier się nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dlatego są twórcy niezależni, którzy tworzą takie gry. Ogólnie powstało mnóstwo gier indie, które są bardzo ciekawe. Dorzuciłbym do tych dwóch tytułów osobiście jeszcze I-Fluid i Audiosurf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi