TuxMan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ohrid, Macedonia Bardzo podobne do chińskiego muru, inne fotki są git :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No nie, obaliłeś teorię Nonsensopedii o Albanii tymi zdjęciami ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up: I o to mi chodziło! >D Ale dopiero teraz zobaczyłem to hasło na nonsensopedii... :P [ciekawostka]Co do języka albańskiego nawet spoko. ;D Ciężko się z nimi dogadać - nikt nie zna angielskiego (prawie nikt :P), francuskiego, niemieckiego. Tylko ludzie po np. 50 lat gadają trochę po rusku. =0 Jeśli się z nimi dogadać to ewentualnie tylko grecki/włoski. xD Niezły hardcore, nie? I na dodatek śmieszny jest jeden fakt: Albania wygląda 100x gorzej od polski, ale rozwija się co najmniej 2x szybciej. :D Przynajmniej tak wygląda.[/ciekawostka] @topic: Tym razem tylko skromny znaczek... :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Uczysz się robić komputerowe grafitti?? Jeśli tak, to fajnie :D Co do rysunku, naprawdę niezły :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja tam w tym nic szczególnego nie widzę, tuż to brush zwykły z nadanym jakimś efektem i tyle ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dziwne to jakieś i niezbyt dokładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 @lenin: Jest takie jakie miało być... :P Miało być proste. Fakt, faktem, że dużo czasu mi to nie zajęło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dziś postanowiłem coś nabazgrać by znów spróbować opanować tą bestię jakim jest tablet i by nie wyjść z wprawy w rysowaniu której i tak nie mam za dużej XDD no nic takie bazgroły zrobione w paint : https://gmclan.org/uploader/634/bazgro_y.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ciekawe te bazgroły ;) też chyba muszę pomyśleć o zakupie tabletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ciekawe te bazgroły ;) też chyba muszę pomyśleć o zakupie tabletu Ja też myśle o tym ;) A co do bazgroł - dodać kolor i cień i wyszłyby całkiem fajne rysunki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Bardzo ciekawe te bazgroły. Ja też chcę tablet! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 NIGGA FLACZEQ STRIKES BACK LOL http://img296.imageshack.us/img296/5977/lopatyoi4.png http://img528.imageshack.us/img528/5167/lopaty2pc2.png http://img56.imageshack.us/img56/6867/pajakae1.png http://img102.imageshack.us/img102/929/dexfh2.png http://img55.imageshack.us/img55/7228/chomikak9.png http://img77.imageshack.us/img77/7249/wodaniegryziekv5.png http://img185.imageshack.us/img185/2819/naczarnoqr2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 to z pająkiem jak dla mnie najlepsze, ale niektóre kijowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nooo najlepsze jest to z pająkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Uczysz się robić komputerowe grafitti?? Jeśli tak, to fajnie :D Co do rysunku, naprawdę niezły :thumbsup: Lizus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co do 'komiksów', pająk jest całkiem fajny, ale reszta ma zbyt 'płytki' humor... :] PS: Też myślę nad kupnem tabletu... może ktoś wie, ile trzeba kasy stracić na coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Zależy jaki chcesz. Wejdź na allegro i sobie poprzeglądaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Na allegro tablety kosztują około 100 zł,ale lepiej zapłacić więcej żeby potem nie płakać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 mój sprzęcior to Pentagram XXL kosztował trochę już nie pamiętam dokładnie ile ale myślę nad kupnem sprzętu z LCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Wiem że było - aczkolwiek iron męda rzucił to bez mojej zgody tam gdzie nie trza ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tapeta na pulpit: TAPETA:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tapeta na pulpit: TAPETAtongue2.gif Całkiem niezła no i ciemna kolorystyka, czyli taka jaką lubię na tapetach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Zdziwiłbyś się, jak łatwo coś takiego zrobić :P Wystarczy kilka pędzli, ładna czcionka, kilka efektów i już mamy tapetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 masakrator ;-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Możecie ocenić drewniany panel w lewym dolnym rogu screena? Chcę poznać Wasze opinie jak on się prezentuje względem krajobrazu :) Czy może umieścić go w innym miejscu, ew. co dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 razi troche brak symetrii, ale trudno powiedziec czy bedzie sie bardzo gryzc jak nie wstawisz detali - jakis wskaznikow, paskow hp czy czegos... ale deski wygladaja dosc fajnie. ja bym zrobil wyrazniejsze obramowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ładny, ale przydałoby sie mu jakies nowe zycie, obramowanie u gory, i troche...tak jakos te deski boląą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mi się taki panel podoba. Ładnie pasuje do tła :) Ja bym może dodał jeszcze delikatny cień. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ładnie pasuje do tła rotfl, przeciez tło bedzie sie cialge zmieniac, wiec co to ma do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Mi się podoba, choć może troszkę bym go wyostrzył i ściemnił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi