kryniak Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Wg. mnie teleskop tu nie pasuje ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jakim: niestety zlecenie to zlecenie - ja sie musze do wymogow dostosowac niestety ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Bez, no chyba że byś zrobił go bardziej pasujacym do reszty (lepszy cień, taki prawie niewidoczny itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Zdecydowanie bez teleskopu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 jak dla mnie to bez niego lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jakby nie patrzeć, to ten teleskop kompletnie do tego obrazka nie pasuje. W ogóle światłocień jego nie pasuje do reszty xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 buda: moja mapka do counter strike: cs_sgds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Z teleskopem fajniejsze :P @Kryniak: Fajna mapka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bez teleskopu lepsze, Ta obwódka na nim za nic nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 @Kryniak: To poddasze nienajciekawiej wygląda, tak niezwyczajnie xd . No i poręcze, z siatki one są? Ale i tak, gratulacje, że chciało Ci się męczyć z Hammerem, ja tego programu to za cholerę nie umiem obsługiwać :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 PsichiX - nie jest to czasem zerżnięte z loga skina dla phpbb? Widziałem go często , nawet był na forum Celesti [ teraz gdy chciałem sprawdzić to skasowali :X] . Dodałeś prawd. tylko napis. Mam rację? http://digart.img.digart.pl/data/img/45/75...oad/2176550.jpg a teraz ja ; p praca wcale niezauważona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co w tym takiego dobrego? To połowa kuli o lustrzanym materiale z powycinanymi losowo fejsami z światłem w środku, a ta kula jest wewnątrz innej kuli, takie to mierne trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Huderlord Dobre w tym jest to, że fajnie to wygląda. I nawet ustawiłem sobie to na tapetę bo pasuje do stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Firemark: Takie średnie :(, ale chociaż się postarałeś :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co w tym takiego dobrego? To połowa kuli o lustrzanym materiale z powycinanymi losowo fejsami z światłem w środku, a ta kula jest wewnątrz innej kuli, takie to mierne trochę. Ale efekt całego obrazka jest dobry, a to się liczy najbardziej ;) mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Mnie nie przekonuje niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Firemark: Te czarne "cienie" śmierdolą moim zdaniem, ale ogólnie spoko... :D @PsichiX: Wersja bez teleskopu... @kryniak: Fajny klimacik, ale czy musiałeś mi przypominać o szkole? ;[ :sp_ike: @topic: Dwie wersje: i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @UP: Wersja 1sza - lepsza =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja również jestem za wersją pierwszą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Mi się podoba (bardziej) druga. Może mniej profesjonalna... Ale i tak mi się bardziej podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Mi się podoba (bardziej) druga. Popieram Jesteś oficjalnie pierwszą osobą, która dostaje warna na podstawie zmodyfikowanego 4. punktu regulaminu (modyfikacja z dzisiaj, z godziny 12, więc miałeś 8 godzin na przyswojenie tego). Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 pierwsza lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Pierwsza wersja lepsza, tylko jakoś ten napis mi nie leży, taki mały jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Pierwsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Firemark: Niestety nie trafiles - akurat od podstaw go robilem, jak chcesz to moge pokazac plik PSD ;P fakt - bez teleskopu lepiej wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Solmis, pierwsze lepsze :) Tylko czcionkę zrób większą bo ten napis wydaje mi się być lekko rozmazany ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Snake: Specjalnie jest lekko rozmazany. A co do wielkości napisu to pomyśle. Przez tą "niewielką" zmianę musiałbym robić cały napis od początku, a na razie mi się nie chce... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Myślałem, że narysowałeś to wektorowo ( poza cytryną ) ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Pozory mylą - rastrowo (PhotoShop). :( W edicie dam kilka fotosów, zrobionych na wyjeździe... :P EDIT: Ohrid, Macedonia Ohrid, Macedonia ???, Albania Dhermi, Albania Dhermi, Albania Qafe Thane, Albania EDIT 2: Jakość jest słaba przez zmniejszanie w moim wykonaniu... =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 o kurde , nie wiedziałem że tam tak nieźle wygląda ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi