Nikas Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 3 obrazek był w foto-smugglerze w cd-action... :o! black to smuggler! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Nom, akurat 3ci obrazek widziałem, ale nie w CD-Action... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 3ci obrazek chyba nawet jest w tym temacie o ile się nie mylę, bo go kiedyś tu dawałem, a co do drugiego, to też pierwszej młodości nie jest, więc też możliwe, że go pokazywałem publicznie, pewnie na swoim blogu, który już nie istnieje. Jednak, wszystkie są mojego autorstwa, nie brałem ich z sieci czy skądkolwiek indziej ;) . Postaram się zrobić w jakimś niedługim czasie inne sesje, bądź przeszukam już zrobione do tej pory zdjęcia i coś może jeszcze zapodam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 http://bagno.deviantart.com/art/Guess-i-love-her-85619421 Miłość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Chrono sword i Almora są naprawde super. Dajcie więcej screenów, z naj nowszych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jestem za,ale najnowszych* a nie naj nowszych...zainstaluj se firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekrus2 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 To moja graficzka :lol: troche sie napracowalem bo za bardzo nie potrawie grafik robic :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 @UP: -_- - link Jestem pewien, że to rip, bo inaczej nie pisałbyś tematu, którego podałem linka. A jeśli to nie rip, to dlaczego prosisz o grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 http://bagno.deviantart.com/art/Guess-i-love-her-85619421 Miłość :P chyba "She IS gonna be mine"?? :P albo "She's" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ta, i już widzę, jak ta dziewoja się nagle rzuca pod Twoje kolana mówiąc, że chce być Twoją, bo narysowałeś rysunek w którym piszesz że ją kochasz. Na 100% Ci powiem, że tak nie będzie i to nie wyjdzie, ale jeszcze sobie znajdziesz kogoś ;p . Taka mała rada ode mnie - nie rzucaj z góry, że ją kochasz, bo nie będąc z nią razem możesz być co najwyżej zauroczony, a poza tym, wątpię, żeby dziewczyna brała pierwszego lepszego który twierdzi, że ją kocha. Nie jestem jakimś autorytetem w tych sprawach, nie jestem dziewczyną i mam małe doświadczenie, ale jestem na 100% pewien, że jak to jest jakaś ładna dziewczyna, to takie coś słyszy od kilkunastu chłopaków z którymi nie jest i jak będzie z kimś, to z jedynym tym, który jej tego nie powie, tylko będzie powoli uwodził ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ekhm, jeśli mogę coś doradzić... Tekst "Ona będzie moja" raczej nie zachęca dziewczyny do nawiązania bliższej znajomości. =p Chociaż oczywiście zależy, jaka ta dziewczyna jest. Edit: O, Marmot dobrze prawi. Lepiej nie walić prosto z mostu, tylko jakiś czas pobawić się w podchody. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 chyba "She IS gonna be mine"?? :P albo "She's" ;) Wybacz, literówka :P Marmot, nikt jej nie chce :( Jestem jedynym, który się w niej zakochał. To tylko na test, dostałem małą radę na innym forum, zmienię ten tekst :) http://bagno.deviantart.com/art/Black-Red-White-85752491 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja zrobiłem takie coś: blok.bmp gostek.bmp ludek2.BMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Warcrawt a tak Ciężko jest Ci wrzucić obrazki na np. imageshack? btw to ten cały ludek z animacją niezły, Ten blok jakiś dziwny, i sztucznie wygląda ten cień na nim. A ten gostek to fajny tylko co on trzyma niby? Bo mi to wygląda topór lub siekierkę a uchwyt jest taki jak w kosie :P Ogólnie jest nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dałbyś w PNG lub GIF, bo bez przesady, pchać się z BMP do internetu :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 blok.bmpDziwne cieniowanie :> gostek.bmpmało naturalne ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @Marmot: 2-gi i 3-ci pokazywałeś nawet w tym temacie... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Cóż, człowiek się starzeje to i skleroza łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 @up: ;o @topic: Chyba nie dawałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Do oceny banner mojego forum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Solmis: Ten napis zupełnie jak dla mnie nie pasuje do tła. g-Enjoy: Nawet dobre ale niczym szczególnym się nie wyróżnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Kolejne zdjęcie mojego autorstwa: http://marmotpl.deviantart.com/art/Leaf-85992749 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 @up: Fajne, fajne... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 @Marmot Nawet fajna fotka. Jakim aparatem zrobiłeś czy nawet telefonem komórkowym??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Na stronie zdjęcia jest wszystko napisane ;] : Picture Make: FUJIFILM Model: FinePix S9500 Shutter Speed: 1/269 second F Number: F/4.0 Focal Length: 6 mm ISO Speed: 200 Date Picture Taken: May 18, 2008, 1:34:05 PM Komórką raczej bym nie zrobił aż takiego macro ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Marmot fotograf :lol2: Gdzie Ty wogóle robisz te zdjęcia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Jeżeli patrząc na te wszystkie, co mam na DeviantArt, to tak: Dandelions oraz Dandelions on black - okolice Ostrężnika bądź Czatachowej, nie pamiętam dokładnie, bynajmniej gdzieś na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. A fag on the curb - parking koło Cmentarza Komunalnego w Częstochowie Garden Geranium - na balkonie mojej babci Fountain - w parku koło Jasnej Góry Still Life - w moim mieszkaniu Electricity is everywhere - na Pustyni Siedleckiej Leaf - na moim balkonie. Ogółem zdjęcia można robić wszędzie i wszystkiemu, trzeba tylko mieć coś do ich robienia przy sobie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ogółem zdjęcia można robić wszędzie i wszystkiemu, trzeba tylko mieć coś do ich robienia przy sobie ;p . No prawda, Tobie ładnie to idzie, masz też pomysły z jakiego ujęcia cykać foty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 to mój pierwszy sprite kolesia do mojego projektu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi