exp Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Dnia 12.10.2018 o 03:00, Nikas napisał: jakie to jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Dziękuję. Muszę przyznać, że dawno żadna z moich prac nie podobała mi się tak bardzo. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wkleiłem stary model low poly na takie tło i wyszła ładna kompozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Pierwszy Pixel po kilku latach(jeszcze nieskończony), robię go na podstawie Mojej karykatury Adasia: Edit: Chyba koniec, nie chce Mi się już przy tym siedzieć. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez szpaq99 Konrad-GM, Wojzax i Morro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Przepiękne, fajny styl takiego cieniowania linią Sama karykatura wspaniała też Ja tymczasem trenuje sobie modele twarzy ze zdjęć. Bardzo przyjemny proces. To drugie to wersja z blenderowym subsurface scattering. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Sposób cieniowania linią był też w Original War, ma to swój klimat i jest dosyć charakterystyczne. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wojzax, jak robisz model pod subsurface subdivision, to unikaj trójkątów i ngoenów. W paru miejscach można bardzo łatwo pousuwać krawędzie tak, że powstanie Ci w tym miejscu quad. Nie wiem ile siedzisz w 3d, ale jak dla mnie to dobry początek. Parę poprawek tu i uwdzie i będzie supcio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Grudnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 W sumie tylko tam zrobiłem trójkąty gdzie quad był źle odwrócony, bo często jeszcze zdarza mi się ustawiać je na krzywiznach. Ogólnie ten model z subsurfacem to bym używał tylko do sculptu (oczywiście z większą dokładnością). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szpaq99 Opublikowano 21 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Czaszeczka Nikas, Shil, Adriann i 3 innych 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Najs! Bardzo dobrze namalowane. Pozdro! szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 To jest czaszka z padem? Nie ogarniam co się tam dzieje, ale bardzo śliczne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Bardzo podobne do prac Beksińskiego, choć tematyka trochę inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Trochę Cię poniosło, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kojarzy mi się z czaszką z Planescape: Torment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Ta gra Mnie zawsze omijała, pomysł Mi wpadł jak zobaczyłem po latach oko z Neversoftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 mi się skojarzyła z Medievil, tylko ten pendrive w nosie :D:D:D szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Wojo, szpaq99 i Konrad-GM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Dużo geometrii, która ostatecznie i tak nie wpływa na kształt bryły. ANtY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Taki krajobrazik mały Konrad-GM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A jakbyś rysował tego grida tylko do pokazania zasięgu ruchu i przy hoverowaniu myszką? A tak defaultowo bez hexów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Kupiłem sobie tablet po 4 latach przerwy od rysowania i popełniłem (w męczarniach) takiego banerka pod Steama dla gloriuska szpaq99, Konrad-GM i Nikas 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jak po 4 latach przerwy, to nieźle jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzięki, do końca nie jestem z niego zadowolony i planuję w nadchodzących miesiącach nowe podejście zrobić do steamowego bannerka A tutaj gif z powstawania: I am Lord i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Super graficzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 @ANtY: bardzo ładny tylko ta druga ręka gdzieś mi ginie, nie potrafię sobie wyobrazić do końca jej położenia. Tymczasem uczę się Shader Graphów w Unity, próbując osiągnąć szczegółowość tej postaci z malowaną teksturą, a jednocześnie trochę żeby to przypominało taki słodki gradientowy shader z Pokemon Let's Go! A tak wygląda w edytorze, pewnie da się to osiągnąć szybciej ale nie mam na razie pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 unlit kosa imo co do jego lewej ręki fakt, chyba do innego wymiaru przechodzi w pewnym miejscu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Chciałabym odświeżyć trochę galerię, może sprowokować do wrzucania prac. Problem polega na tym że nic nie narysowalam od 2 lat na kompie... ? Teraź zabieram dziecku mazaki i mu rysuję kotki i prosiaczki bo lubi. Więc z braku laku coś na rozruch ode mnie prosiaczki. https://gmclan.org/uploader/6656/IMG_20190510_162610211_HDR_2.jpg szpaq99 i Korodzik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Peppa w wersji Transformers To Ja wrzucę czaszkę: I am Lord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Szpaq na już mówiłam, uwielbiam Twoje ołówki. I masz taki efekt ziarnistości ładny. Brzeg otworu nosowego jest cudowny. Czy Ty zabielasz czasami czymś, czy biel to jest kartka? Mój Edzio uwielbia świnkę Peppe, a że jeszcze słabo mówi to lata po domu i krzyczy Pipa pipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi