I am vader Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Uwielbiam Twoje pikselki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Jak tyś te papupgę zrobił?Geniusz normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Dobrze to wygląda Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Super @Wojzax! Kiedy zagramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dziękuję :* Już bym to wrzucił na sklep najchętniej i zaczął robić następne rzeczy ale muszę jeszcze trochę dodać kontentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzienkuje znuf. Also Wojzax no fajnie, że tam trenujesz inne style graficzne ale jednak jak dojebiesz pixelarcik to jest prima sorcik. A tu nowośc ode mnie pozdr. 11 marca w hotelu Sheraton w Warszawie będę miał własną wystawę obrazów na festiwalu Art Fresh Festival, także jak komuś się nudzi - zapraszam. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (To jest żaba). PatrykPlayingPOLSKA i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Fajnie pikselkujes pingwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 30 minut temu, Wojo napisał: Fajnie pikselkujes pingwin Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 23 godziny temu, Penguin napisał: (To jest żaba). Bardzo ładna żabka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 On wcale tak nie napisał.. PatrykPlayingPOLSKA i Penguin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Lutego 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 a ja za to odkrywam fizykę w Blenderze Penguin i Nikas 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Marca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 ech, fajny ten blenderek w sumie poza tym mały plakat na wystawę na mojej uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Memiczne te Twoje prace. I am vader i Chell 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Modernistyczne cycki zawsze w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Japoński handlarz z gry planszowej którą kiedyś robiłem wersja komiksowa (ewentualnie stary żyd albo binladen) szpaq99 i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Co robiłeś za planszówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Marian Janusz Paździoch! PatrykPlayingPOLSKA, I am vader i Wojzax 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dopoki nie doczytalem się, że to paździoch, myślałem że to ma podtekst polityczny i się trochę zasmuciłem. szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Dnia 1.04.2018 o 09:16, Ignatus napisał: Co robiłeś za planszówkę? taki jakby hexagonalny map builder jak carcassone ale inny. Myślę nad nim na razie w formie aplikacji hotseat multiplayer, potem zgłoszę się do jakiejś polskiej planszówkowej firmy Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Maja 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 planuję 8 kierunków animacji czyli po 5 oddzielnych rysunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Świetnie to wygląda Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Maja 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Polecam ogólnie Aseprite, spoczko edytor pikselkowy Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Maja 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 knights.io, czy milionowa grafika do szuflady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Maja 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Epickie bitwy taktyczne, tym razem nie na androida bo zbyt duże ograniczenia sprzętowe. @EDIT: takie coś na podstawie: https://i.imgur.com/MD6eWA4.jpg cysior, Penguin i Dester 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No hejjj dawno mnie tu nie było. Ogólnie to ostro cisnąłem ze swoimi pracami, zaliczyłem nawet wystawę w warszawskim sheratonie na Art Fresh Festival. Gierek póki co nie robię tylko macham te prace i nawet je sprzedaję w postaci obrazów na płótnie. Sprawia mi to mega dużo przyjemności. Poza tym robię projekty dziarek i zawsze hajsik wpada. Ogólnie mam nadzieję, że kiedyś będzie dane mi z tego żyć. Niedługo ruszę z jakimiś ciuchami itd. Zobaczymy co czas pokaże. I am vader i Wojzax 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Wiem że między nami w przeszłości było różnie, ale naprawde miło mi słyszeć że się tak rozwijasz. Pracka całkiem całkiem, tak trzymaj! Nikas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Fajne by były ubranka z tego, nosiłbym takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 krabonszcz nie zdradzaj się bo stalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi