lew_leo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 I tak wolałbym steka a no zjadłby dobrego steka z frytkami i jakąś surówką dla uspokojenia sumienia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak można być powyżej podstawówki, przedstawicielem płci męskiej i się tym interesować, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jak można być powyżej podstawówki, przedstawicielem płci męskiej i się tym interesować, ech. najwyraźniej można a to że jest to poza możliwościami twojego zrozumienia nie jest istotne. skup się na sobie a nie na innych, szkoda twojego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ale łaadne *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Super kolorki czołg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 WOW :D Teraz jeszcze lepsze niż przedtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Płaskie szerokie ramię: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ogólnie modele super ale te ramiona... Przydało by się poprawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 brzydkie strasznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Pewnie cała magia leży w normal mapach, ale światło jest OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 :o kozacki !!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 No nawet, nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 jeżeli zupełnie sam to zrobiłeś, to 3D idzie ci lepiej, niż 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 jeżeli zupełnie sam to zrobiłeś, to 3D idzie ci lepiej, niż 2D Dzięki, robiłem to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Spoczko shader do unity - nie daje żadnego światła ale za to są cienie na podłożu. Szukam jednak takiego który dawałby też lekkie cienie na modelach, ze zwykłymi shaderami tak nie potrafię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Na tym etapie już to bardzo mi się podoba, w ruchu fajnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wygląda świetnie. Ale animacje poćwiczyć trzeba. Atak taki jakiś dziwny, a chód, to jakby miał jakieś problemy z opanowaniem kilku części ciała jednocześnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 mi się chód podoba :D tylko ten atak jest taki anemiczny - do rpga albo strategii mógłby być, ale do gry akcji nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Spoczko shader do unity - nie daje żadnego światła ale za to są cienie na podłożu. Szukam jednak takiego który dawałby też lekkie cienie na modelach, ze zwykłymi shaderami tak nie potrafię :( Super ;) atak mieczem był najlepszy! Super grafika też. Ile robiłeś całość? :huh: I w jakim programie robiłeś rycerzyka i animację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ile robiłeś całość? :huh: A nie wiem, zdecydowanie za długo, ale przynajmniej coś tam się nauczyłem. I w jakim programie robiłeś rycerzyka i animację? w blenderze wszystko. tylko ten atak jest taki anemiczny - do rpga albo strategii mógłby być, ale do gry akcji nie bardzo no jest średni, ogólnie to zastanawiam się jak miałby wygladać system walki i ten atak nie pasuje do niego kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A nie wiem, zdecydowanie za długo, ale przynajmniej coś tam się nauczyłem. w blenderze wszystko. no jest średni, ogólnie to zastanawiam się jak miałby wygladać system walki i ten atak nie pasuje do niego kompletnie Dzięki :jason: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Propsuję tekstury omg. Bardzo blizzardowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Spoczko shader do unity - nie daje żadnego światła ale za to są cienie na podłożu. Szukam jednak takiego który dawałby też lekkie cienie na modelach, ze zwykłymi shaderami tak nie potrafię :( Wojzax też robiłem animacje w Blenderze, ale to jest jakaś masakra... Szukałem kiedyś fajniejszych rozwiązań ale niestety nie ma nic lepszego :/ Robisz na animation controllerze czy czysto z kodu odpalasz kolejne animacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 czemu animacje w blenderze to masakra? mi tam normalnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 czemu animacje w blenderze to masakra? mi tam normalnie idzie Ułożenie tego szkieletu całego, a później bawienie się w kolorowanie zasięgu zniekształcania ciała... Nie jest to coś hyper prostego, żeby był fajny efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi