Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 dziękuję bardzo, minimalistyczne plakaty to całkiem oklepany temat i mają to do siebie, że wszystkie są podobne, ale z Avengersami takich nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale krój czcionki do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 albo nikt nic nie napisze albo zjebio, gejklan <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A mnie się podoba, no może ewentualnie faktycznie ta czcionka mogłaby być lepsza, może cieńsza i wyższa jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 albo nikt nic nie napisze albo zjebio, gejklan <3 Jest różnica między luźnym gmclanem gdzie można luźno pogadać i mówić różne rzeczy, a kompletnym shitpostem od którego oczy krwawią. Ogarnij się Anty, bo ostatnio cholernie shitpostujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 bo te forum martwe, 3 osoby tu siedzo sirius biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Np. tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 biję się w pierś, nie szukałem każdego bohatera z osobna tylko zbiorowo, pod avengers minimalistic posters, no to wydawało mi się że zrobiłem coś nowego jak mówiłem, wszystkie takie plakaty są do siebie podobne i biorąc pod uwagę to że pierwszy iron man jest z 2008 nie ma nic dziwnego w tym, ze ktoś wpadł na takie coś przede mną i na koniec, żeby już nie było że zobaczyłem w necie to se trochę przerobiłem i wziąłem - pierwszy raz je widzę, natchnęło mnie to aha, no i ta czcionka - teraz jest trebuchet, nigdy się jakoś nimi nie interesowałem a nie chciało mi się pół godziny w nich przebierać, więc co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie no spoko. Są ładne i tak + zawsze coś potrenujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Powoli do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Takie tam - grafika do gry na GGJ :3 autor: noistromo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 No no, ładne to. A co to jakaś contra będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Gra w dwóch trybach widoku: top-down w trybie międzyplanetarnym (kosmicznym) i platformer w trybie planetarnym/stacjonarnym ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Czemu koncepty wyglądają tak spoko, a mockup (bo to jeszcze nie screen?) wyglądają tak płasko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Bo zapewne ultramagiczne shadery YXA to 3/4 efektu końcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 bo mockup jest niestety bez oświetlenia i efektów :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A ja bazgram coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Przez pierwsze 5 sekund nie mogłem odróżnić tła od reszty. Może jakieś małe rozmycie? Chyba, że tylko ja tak miałem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ja tak nie miałem, w ruchu pewnie łatwiej je odróżnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Hehehehehehehehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A ja bazgram coś takiego: chuj w rozmycie, zagraj trochę zróżnicowaniem saturacji w realnym świecie im obiekt jest dalej od nas tym jest mniej nasaturowany i bardziej niebieski, wynika to z obecności atmosfery najprostszym sposobem będzie pomalowanie obiektu przezroczystym trochę pędzlem o kolorze nieba jaki stosujemy w obrazku / gierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 w realnym świecie im obiekt jest dalej od nas tym jest mniej nasaturowany i bardziej niebieski, wynika to z obecności atmosfery najprostszym sposobem będzie pomalowanie obiektu przezroczystym trochę pędzlem o kolorze nieba jaki stosujemy w obrazku / gierce Thx. Dopiero teraz sobie uświadomiłem że te góry są jeszcze ze starej wersji, a to oznacza że były rysowane przez 10 minut na Jamie. Teraz też ogarnąłem że autotiler (tak to się chyba fachowo nazywa) ma spore błędy jeszcze. W ruchu oczywiście lepiej to wygląda z paralaxą i dynamiczną kamerą. No i co do kamery to nie jestem jeszcze pewien czy to jest dobry 'zasięg widzenia'. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Concept do nowego projektu. Robimy z Jakimem już oficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 BARDZO FAJNE! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Trochę trzęsiawa kreska na głowie, ale ciekawy design power armora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 2 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 pięknie, Wojzax. A ja w międzyczasie pracuję nad logami do potencjalnej firmy mojego rodzonego brata (nazwa jednoznaczna z "sample text" spokojnie). Które najznośniejsze? Ogólnie zależy mi na tym, by dizajnowo było z duchem czasu, ograniczony światłocień, wyblakłe kolory, ale i by było widać wpływy vintage'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak już to mi podchodzi drugie i trzecie, chociaż nie wiem dlaczego widziałbym je w żywszych kolorach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wojzax ! To jest Świetne !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi