Threef Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Weź nie kuś! Siedzę teraz pijany z bólem głowy i wciąż nie mam pomysłu na Ludum Dare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Weź nie kuś! Siedzę teraz pijany z bólem głowy i wciąż nie mam pomysłu na Ludum Dare... Rozbrajanie bomby przeplatane walkami wręcz z wrogami, na wszystko mamy 10 sekund jak przystało na dobry film akcji klasy B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 taki nowy pomysł na podpimpowanie skilla w rysowaniu portretów, odpalam sobie odcinek, i nie pauzując rysuje któregoś z bohaterów, w ten sposób powstali Heisenberg i Hank Shredder: a tutaj Charles Bronson i Charles Bronson z filmu Bronson, w ich przypadku zarys ryja i szkic na podstawie zdjęcia, reszta w ruchu ze scen: a tu jakieś pierdoły inne; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 propsy już za samo baking bread :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Mistrzostwo, zazdroszczę ludziom umiejącym rysować (ja mogę co najwyżej na komputerze, ołówki mnie nie lubią ;( ). Więcej takich prac! (tak swoją drogą, jak dużo czasu zajęło Ci robienie ich?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 jakiś tydzień :D W tablecie musze rysik wymienić do tego czasu męcze ołówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Propsy za Bronsona jednego i drugiego. Zawsze chciałem zobaczyć prawdziwych ludzi w propowym zwierciadle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 bede pewnie kminił z portretami dalej bo coraz wiecej osob chce portret na skórze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Niczym Advance Wars na GBA: Btw. czy to nowy Warfog ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Taki tam prosty projekt mapki do gta 2 Będę jeszcze dodawał nierówności terenu ale to już w edytorze do gta2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jeju Wojzax kozacki pixel art :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 To nowy warfog wzorowany na King Arthur's Gold który nie znalazł programisty. Ogólnie warfog jest wzorowany na advance warsach i jakichś starych graficzkach copoconaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 to wygląda jak żywcem wyrwane z metal sluga (tylko ludziki mniejsze), fajne, fajna sprana kolorystyka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dokładnie, tylko byleby muzyka była tak epicka jak grafika, bo nie wiem czy to w ogóle możliwe by prześcignęła soundtrack z Metal Sluga. (moim skromnym zdaniem, jeden z najlepszych w całej historii gier konsolowych) @Wojzax Zacząłeś projekt od grafik? EDIT: Jeden z moich ulubionych, pierwsza misja z 3ciej części: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 @Wojzax Zacząłeś projekt od grafik? Od niczego innego nie mogę bo nie umiem. Mam za to pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja robię tak samo. Też zaczynam od grafiki. :D Tyle, że później jeszcze robię muzykę, dźwięki i zabieram się za programowanie. Uroki jednoosobowego teamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 a ja nie mam żadnych pomysłów, rzuci ktoś pomysłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Karolo zrob mi na androida jakas gre z prawdziwego zdarzenia, nie wiem, przygodowke, rpga, cos porzadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 gra na androida != coś porządnego z reguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 dzieki za pomysł, biore sie do pracy!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie podzieliłbym się żadnym pomysłem, bo wszystkie są tak genialne, że zbiłbyś na tym fortunę. (a ja Polak i nie zezwalam) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kumpel mnie poprosił to mu zmontowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hoho..Jokerowie wyszli Ci elegancko;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Weź Propa wrzucaj w pionie te obrazki. Przedostatni jest super. @Kiełbasa Krakowska - czemu tak duże wrzucasz? Ten obrazek nie straciłby gdyby go pomniejszyć podejrzewam. I trochę sterylny... Ode mnie panienka podrasowana nieco, wrzucałam ją wcześniej, teraz miałam dopiero chwilę by nad nią posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Zrób z tego cyborga plox :) tzn takiego jakie były w Ghost in the Shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 tekstura moja (myszkom wykonana), model nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi