I am Lord Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Fajne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 szablon papercrafta skądś ściągnąłeś czy sam wszystko zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Sam wszystko rysowałem i wycinałem. W sieci nie ma szablonów z LoL'a albo w każdym razie ja ich nie znalazłem. Ofc. Gdzie-nie-gdzie widać niedoskonałości w modelu np. w nogach, które są dość koślawo sklejone itp., ale ogólnie jak na pierwszy raz nie wyszło mi tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A próbowałeś wyexportować UV mapę w jakimś low poly 3D modelu? Myślę że na takim szablonie będzie można zrobić ładną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wiem, że pare osób próbowało zrobić coś takiego i udało im się. W internecie można znaleźć kilka postaci, stworków z LoL'a, które są zrobione identycznie jak modele z gry. Jednak dla mnie frajdą jest zrobienie czegoś takiego samemu. Szczególnie, że Blitz'a robiłem praktycznie bez projektu, tylko zapisywałem sobie na karteczce obok potrzebne wymiary, aby wyrysować następną część, które będzie pasowała do poprzedniej i takim sposobem udało mi się zrobić, to co widzieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 fajny ten blitz @temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ogólnie fajna pracka tylko żołnierz mocno odstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 tylko żołnierza rysowałem ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Mi się tam całe podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Oko Saurona? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 grubo :) Skała po lewo na dole - cudo! Ten smok taki smutny bez skrzydeł ale kumam że taki miał być ;) Narysowany super ale coś bym mu zmienił koncepcyjnie bo taki słodziak że chciałoby się pogłaskać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wy też widzicie zieloną plamkę pod okiem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 @Threef ja nie wiem, wyrzuć ten monitor przez okno, ciągle widzisz zielone. @Propa - słodziak mówisz... hm, rzeczywiście mam takie złe zapędy... miał mieć jedno czerwone, świecące oko. Może zęby mu bardziej podkreślę. A skrzydła mi teren zasłaniają i się głębia zaciera, więc wycięłam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ja bym mu kolcy nawstawiał :D ostre zęby, rogi na karku, na łokciach itp :D od razu by był sroższy ale nie słuchaj się mnie zrób po swojemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Threef, zepsułeś mi monitor, przez Ciebie też widzę tam zielone :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja także widzę zielone. Dzięki Threef. :P A smok super :) Choć nie wydaje się wcale groźny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To ma być słodziak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Tam jest zielone pod okiem, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Trololo, żeście się uczepili tej zielonej plamki. Wzbijcie się na wyżyny ambicji i wyraźcie swoje konstruktywne opinie. Mnie się osobiście podoba, ale faktycznie jest ciut za kawaii. Można mu nadać zły wyraz twarzy, albo pobawić się pozycją powieki. Pracka bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 jakby nie miał aż tak zaokrąglonego pyszczka to by się nie wydawał taki słodki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 jeszcze zamierzam trochę dopieścić: ale za dużo już się na to nagapiłem może ktoś widzi coś czego ja nie widzę. Napewno chmury do poprawy i troche typ z 1 planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 imo mógłbyś dodać jakieś szczegóły na górze, jak kontury gałęzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Czy mi się zdaje czy logo zawiera w sobie cień człowieka? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 faktycznie :D nieświadomnie to się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 imo olej chmury a popraw anatomię kolesia tutaj moje arcydzieło oparte na zdjęciu tyriona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Co tu dużo się rozwodzić ... Po prostu - robi wrażenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 chyba zmieniłeś ustawienie twarzy, więc na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja to sześcianu nie potrafiłem skleić a co dopiero takiego robota. Propsy kraznal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 imo olej chmury a popraw anatomię kolesia tutaj moje arcydzieło oparte na zdjęciu tyriona noice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi