propaganja Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 no to jest ta kwestia wiesz dużym największym projektem będzie jeszcze przez jakiś czas trip, nieraz człowiek musi odpocząć zrobić sobie tydzień przerwy, wtedy przeważnie powstaje milion mniej lub bardziej dopracowanych prac (przeważnie gołe panie). Czasu szkoda bo jak myśle ile minut animacji (mniej dopracowanej ale bardziej treściwej jeśli sie ogarnia to jako one big picture) można w tym czasie zrobić to boli glowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Anty ogarniam koncepcje małego nochala w wersji nie spikselowanej, po spikselowaniu nosa nie widać wcale, a szczęka/podbródek wydają być się tam gdzie powinien być owy nochal, myśle że dałbyś dwie kropy dziury w nosie na "szczęce" zmieniając ją w świński ryjak i mysle było by lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Trochę jeszcze posiedziałem po nagraniu tego zbierając feedback i tutaj poprawiona wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No i jest git! tylko nie pomniejszaj go bo znowu nos zniknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 super, jedyne co bym fixnął to oderwane od reszty ciała jego prawe ramię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 propa ja pamiętam to jeszcze (Za duża głowa). Wojzax propsy widać ogromny postęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wojo, za duża nie za duża, charakterystyczne gabaryty oczy i nochale można wpisać w mój styl już lat i to jest jak najbardziej świadome, bardziej chodzi o dopracowywanie i ogólną jakość. Wojzax poleciałeś , ######ste:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ojaaa, z dołem jeszcze ładniejsze. Niema się do czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 nie poprawiłeś ręki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ciekaw jestem, w jaki sposób się tak zaczesać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 dobry stylista ja bym mu dał niebieskie oczy, lepiej by wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 pierwsza w życiu próba narysowania takiego fake 3d. Idealne to nie jest ale wiem już że się da i wiem jak :) Przymiarka i trening przed dużym rysunkiem na ściane/podlogę praca numer dwa w tym stylu zaczęta, mniej oczywisty kąt = total brainfuck. Spróbuję to dzisiaj podrzucić ;) edit. narazie szkic :D masakra hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kompletnie nie widzę efektu 3D : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 no olowkiem, do tego na zdjęciu nie zobaczysz, narazie sobie trenuje. Chodzi o motyw że rysunek "nie jest przyklejony" do powierzchni, pod jednym właściwym kątem widać to co ma być widać, staniesz zerkniesz jakkolwiek inaczej i widać bzdury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie pamiętam czasu kiedy cokolwiek graficzyłem. Ostatnio albo gram, albo uczę się do matury. Naszło mnie wczoraj wieczorem na coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Myślę że może mieć problemy z chodzeniem w tak obcisłej sukience;P Tak poza tym bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie pamiętam czasu kiedy cokolwiek graficzyłem. Ostatnio albo gram, albo uczę się do matury. Naszło mnie wczoraj wieczorem na coś takiego. Zrobione w jeden wieczór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 http://www21.speedyshare.com/WtyRm/download/make-up11.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jedyne zastrzeżenie - płasko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jedyne zastrzeżenie - płasko wygląda. Dlatego sądzę że przydałyby się cienie tych budowli :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Gdybym cieniował każde drzewko, budynek, górę w Paincie to bym się nigdy z tym nie wyrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nikt ci tego w Paincie nie każe robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jedyne zastrzeżenie - płasko wygląda. Sam wyglądasz płasko! a nie sorry, pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Anty ja poza Painta sie nie wychylam :D Wystarczy mi w zupełności a cienie zawsze można dodać w silniku więc po co mi to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 http://www21.speedyshare.com/WtyRm/download/make-up11.PNG Wg mnie jest za duży kontrast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Właśnie dla mnie ten kontrast jest świetny, taki styl po prostu i mi się to bardzo podoba. Ale widzę pewien drobny błąd, spójrz na swoje dachy raz oświetlasz lewą stronę dachu a raz prawą, tak nie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi