Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dłoń źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dłoń śliczna , hełm do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 wstawiam bo jestem fajny zebyscie nie musieli leciec strone wczesniej ta dlon jest brzydka bo tak ni w pięć ni w dupe to sine za srodkowym palcem edit: teraz zauwazylem ze lewa dolna czesc nieba jest inna od prawej dolnej, wiem ze w pracy nie chodzi o tlo ale szkoda ze taki fajny robocik ma nierowne tlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak, rzeczywiście to sine bez sensu jak patrzę. Poprawię dłoń, dzięki! A co z hełmem? Kształt głowy, czy twarzodziób, czy otwory oczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Propa powalasz na łopatki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fenix rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Biomechanika zarąbista. I te smoki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 tą biomechanike drugą dzisiaj dziaram gościowi na łapie :P smoka metalowego wychodzacego ze skóry też prawdopodobnie niedługo, i powstanie warszawskie. Feniksa być może sobie na stopie, w kolorze byłby nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dziwnie tak mieć feniksa na stopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 wiem ale jeszcze dziwniej na kolanie :) miejsca mi sie kończą na nodze, co zrobić, chodzi o kostke, trochę nad + góra stopy, ale to i tak koncepcja a ta mi sie zmienia co jakiś czas więc nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Imo jakikolwiek tatuaż jest mieć dziwnie na stopie. Stopa to dla mnie jakieś niedobre miejsce dla tatuażu :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Concept art mojej nowej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 yyyy dszefko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Z całym szacunkiem, ale jak nie umiesz rysować to to jeszcze nie własny styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 przedramię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ######sta biomechanika ale jak ja bym sobie robił to dałbym jeszcze więcej z robota :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Z całym szacunkiem, ale jak nie umiesz rysować to to jeszcze nie własny styl To tylko conceptart... ogarnij się. Tutaj macie kolejnego concept arta- jednego z bossów- Pana piekiełko, albo 'Chodzącego diabła' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ignis, jeszcze prawdopodobnie to rozbudujemy na tyle że będzie zakrywać całą rękę od nasgarstka do barku, powinno dojść trochę robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie no, propa, ######ste. Jakbym juz mial kiedys sobie zrobic jakis tatuaz to pewnie cos w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 @Czoko wyjątkowo nieładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Chell zapraszam (za parę lat?) zawsze mogę zrobić chętnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Osz kurde naprawdę kozackie te rysunki i tatuaż nie gorszy. Smoki powalają, szczególnie ten 1 i 3 bo w 2 jakoś ogon z topora mi się nie podoba i w ogóle jest w jakiejś lipnej pozycji, tak logicznie patrząc ogon powinien służyć za przeciw wagę gdy smok stoi na 2 łapach, tutaj tego nie ma i jakoś od razu myślę że cała pozycja jest zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mrau,i ja się dołączam do zachwytów. Propa super Prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Proponuje wprowadzić jeszcze bosy typu: "cieknąca woda", lub "rosnąca trawa", albo szczególnie trudny "stojący diabeł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 To tylko conceptart... ogarnij się. Tutaj macie kolejnego concept arta- jednego z bossów- Pana piekiełko, albo 'Chodzącego diabła' Człowieku w życiu nie widziałem tu nic brzydszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tylko zobaczycie tą grę... A tatuaże propaganja *******... Warn za przeklinanie - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No to na co czekasz programuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tylko zobaczycie tą grę... A tatuaże propaganja chujowe... tę grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi