Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Osom Świetna paleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 propsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 morda paskudna, w sensie ze brzydko wyszla ten szajs zowie się tibią (sorry ze dopiero teraz ale dopiero teraz zauwazylem) beka z hejterow tibii ktorzy slyszeli o niej tylko od swoich kolegow pocinajacych w metina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Takich tatuaży nie lubię, wszystkiego jest nasrane na sobie i na początku myślałem że jest tam słoń. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Omg, porównać pracę Japana z pracą Antego to jak porównać Roberta Biedronia do gówna. Czyli z dużą przewagą dla pracy Antego. Staś, kiedyś krytykowałem Twoje prace, bo po prostu do mnie nie trafiały. Ale teraz to jest naprawdę poniżej poziomu ; ( . Z kolei Antego dawno tak nie spropsowałem. Paleta kolorów faktycznie idealna, no i ten różowy smaczek dający świetny kontrast. Mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 wrzucam bo nikt jeszcze tego nie cytowal na tej stronie i trzeba leciec do tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 thanks :P Ale jak dla mnie to te portreciki japana serio są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 anty ten ludek dużo dużo lepszy niż tło, a tło duże lepsze niż mgła(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A mi sie tlo strasznie podoba, nie wiem czemu ale w pierwszej chwili skojarzyłem z Mark of the Ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zarówno tło, jak i postać są świetne, ale nie pasują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kocham Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 dobre, tylko troche przesadzone te szwy na końcu rękawa (początku?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Captain Jamnyk & Colonel Hog on duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Brzydko na siebie włażą kolonele. Ale za świnię z cygarem duży plus : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 to jest świnia? a ja myślałem że to taki buldog :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Fajnie się to komponuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 tylko ten koles po lewej nieco za jasny w stosunku do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ten wieprz skojarzył mi się z Hotline Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 dużo lepiej ale teraz świniak i jamnik > ludek i tło > mgła (chyba że jest ładnie animowana ale wydaje mi się że nie bo na obydwu screenach wygląda tak samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 wampiry to satanistyczne postacie nie radze Ci się w to bawić anty! (!no sarkazm) @propa to się strasznie zlewa ze sobą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kolejna walka z drzewami! By już nie wyglądały na leżące.... http://www12.speedyshare.com/xCekF/download/make-up4.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Obróć to o 45 albo już 90 stopni. Aktualny kąt aż boli w oczy! Tip: Aby drzewa nie wyglądały na leżące narysuj im cień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 drzewa liściaste płaskie jak papier, kąt boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodDzioch Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czemu akurat taka perspektywa? Taka świetna grafika a tak beznadziejny kąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 http://www21.speedyshare.com/3eugQ/download/make-up.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 @Rapper: Fajnie to wygląda, bardzo szczegółowa postać. Te rury jasne po bokach są nieco za jasne, tzn. rzuca się to w oczy i cieniowanie jest źle - tzn rura narożnikowa na cień po zewnętrznej krzywiźnie, o obok łączona rura ma cień po wewnatrz i to widać, jakby ktos na odwrót elementy złączył - wystarczyłoby odwrocić te proste rury. Wrzucam WIP, kończyć to? Już przejadły mi się kryształy i jakaś ta praca smutna mi się zdaje, trochę się pogubiłam w świetle... jak to widzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ta nieskończona część w lewym górnym rogu bardzo mi się podoba i przypomina grę Another World. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi