Bedziom Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 super ale powiedz mi, gdzie można kupić lewitujące lusterko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 propa spoko! jak zwykle! tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nadal jest słabo, zdecydowanie za dużo wszędzie bluru, i 0 odblasków. Lusterko jest syfne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 spoko no lusterko jest narazie statyczne i brzydkie, wiem wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 29 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czekam na to niecierpliwiej niż na Tripa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 to jest trip :) już można jeździć hamować driftować, zderzać się, walczyć z baranem na masce, lusterko nadal brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 śmierdzi bardzo need for fuckin' speedem z souljaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 30 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jeżeli nie dostaniesz zielonego światła na steamie to się chyba potnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 śmierdzi bardzo need for fuckin' speedem z souljaha technicznie - bardzo, gameplayowo - w ogóle :) ogólnie dużo bardziej spójny ten system, "model jazdy" prawie że realistyczny, w SJ można było jedynie zmieniac pasy, tutaj pełna kontrola, przyspieszanie zwalnianie, skręcanie, driftowanie hamowanie, no i można zjechać z trasy, jedynie jeżdzić na wstecznym i zawracać nie można, tego drugiego nie bedzie, nad wstekiem kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 to samo z innej perspektywy. Nie ma to jak pisać silnik dla dwóch minut grania. a następnego dnia kolejny dla czterech.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tym bardziej nie mogę się doczekać Tripa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ostatnio Trip jakoś tak mniej mi się podobał, ale ten fragment zapowiada się ######ście. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a na lusterku bym coś powiesił, tylko choinka mi nie pasuje, może płyta cd? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dwie włochate kostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Czaszka czy tam głowa jakiegoś wcześniejszego potworka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @Huder, czaszka potwora nie pasuje, raz że to jakiś mniej lub bardziej przypadkowy samochód z ulicy, dwa - gra na każdym kroku przypomina kto jest łowcą kto zwierzyną. Gracz zdecydowanie nie jest łowcą :) [z ciekawostek, ostatni raz jak próbowałem - przeszedłem gre zabijając 3 przeciwników, przy blisko dwudziestu gatunkach. Biedny bohater nie ma z kogo trofeum zrobić] Chyba zostawie płyciaka, jako że całość w klimatach polski lat 90' ;) potworek na obrazku powstał dzisiaj w pare godzin i już działa. Kolejna z rzeczy których wcale nie musi być i tylko przez takie opcje przedluzam sam sobie premiere,, ale cholera, fajnie że jest ;) i załapał się do dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Płytę CD, najbardziej klimatyczna IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 siemanko niedawno wygrzebałem takie cudo z szafy!!! robione pod styl władcy pierścieni @anty: już nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Super hosting, na pewno będę ściągał te obrazki na dysk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @Huder, czaszka potwora nie pasuje, raz że to jakiś mniej lub bardziej przypadkowy samochód z ulicy, dwa - gra na każdym kroku przypomina kto jest łowcą kto zwierzyną. Gracz zdecydowanie nie jest łowcą :) [z ciekawostek, ostatni raz jak próbowałem - przeszedłem gre zabijając 3 przeciwników, przy blisko dwudziestu gatunkach. Biedny bohater nie ma z kogo trofeum zrobić] Chyba zostawie płyciaka, jako że całość w klimatach polski lat 90' ;) potworek na obrazku powstał dzisiaj w pare godzin i już działa. Kolejna z rzeczy których wcale nie musi być i tylko przez takie opcje przedluzam sam sobie premiere,, ale cholera, fajnie że jest ;) i załapał się do dema. A dlaczego nie bierzesz mojej opcji pod uwagę ? Takie czy różowe - to jest dopiero klimat pełną gębą B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jakby się jeszcze te kostki dyndały w czasie jazdy... wg. mnie bardzo fajny pomysł. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Właśnie o tym samym myślałem B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 biore pod uwage :D ale kostki jakieś zbyt wyczilowane mi się wydają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Oldschool B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobre będą kostki. IMO lepsze niż płyta. I jak dłoń będziesz poprawiał to pamiętaj o nacisku na kierownicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ta pierwsza warstwa, najbliższa ekranu to placeholder, dlatego taki rozmazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 co to jes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 co to to nie chce spojlerować i psuć waszych interpretacji jak obczaicie to miejsce w samej grze. Miejscówką swoją drogą śniła mi się kiedyś sto razy, nie wiem czemu strasznie sie jej bałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie wiem, moje jedyne pomysły to pnącza, dżungla albo korzenie drzewa na dziwnie jasnym tle. jakiś kokon może? nie wiem.. ;c to będzie animacja, nie? prooopaa, dawaj demo! ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie wiem, moje jedyne pomysły to pnącza, dżungla albo korzenie drzewa na dziwnie jasnym tle. ciekawa interpretacja, nigdy bym do tego nie doszedł bez ciebie o.O edit: według mnie to końcówka gry, w której przedzieramy się przez krzaki i wychodzimy na wolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi