Bedziom Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Aha, to przepraszam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 pod dziwnym kątem ta tabliczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie ma sprawy bedziom, sam bym tak pomyślał no, tabliczkę muszę poprawić i jeszcze parę rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 płaszcz super, po prostu wow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 że też żaden gamoń komentując nie zacytuje na nową stronę :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Fajny ten ziomek bez ręki :P. Znowu wyjdzie ,że się czepiam ale powtórzę to znowu "To chyba komiks o brzydkich ludziach" Chodzi o to ,że te twarze są takie nijakie :/ Chyba ,że o to chodzi :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 nazistowskie mordy powinny być nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 słaba jakość bo wieczorne światło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no, chlebę już lepiej, a piec ######sty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 zalogowalem sie zeby potwierdzic przedmowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Świetny SS-man Wojzax. zalogowalem sie zeby potwierdzic przedmowce Też mi nowość :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 No fajnie wojzax rysujesz tylko znowu się czepiam ludzi :/ Chlebuś fajny , brama albo piec też fajny a ludzie :( :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 mi tez cos ludzie nie przypadli (porównując do reszty) na tym obrazie :D ale i tak ladne :P powie mi ktos czy ten dach jest poprawny izometrycznie? nie mam problemu ze zrobieniem boxa izometrycznego, ale dachow zrobilem juz chyba z 8 i ten wyglada najlepiej, mimo to nadal nie jestem pewny czy taki powinien byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dach jest poprawny: Ale trochę kiepski rzut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 oh wielkie dzieki :e a jaki rzut proponowalbys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 ja proponuję coś takiego @wojzax Ci więźniowie, ofc powinni być chudzi ale przesadziłeś po prostu te ręce jak patyki :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Wskazane w każdym wieku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 @Wojzax poprzednie kadry jakoś bardziej mi sie podobały, mógłbyś pogrzebać jeszcze przy szczegółąch tymaczasem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Propa fajnie że zostawiłeś kreski na konturach. Podoba mi się, ale krew na czole wygląda jakby spadała w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Myślę że miała tak wyglądać. To znaczy jakby on kogoś postrzelił i tak się rozpaćkała na jego twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 mi wyobraźnia podsuwa obraz zarycia twarzą o asfalt, ogólnie ciałem, wpakowanie sie w kaluże krwi i lekkie urozmaicenie barw twarzy, a ogólnie to zrąbałem moro, i nie dokończyłem tła bo zaraz dziabam, może to dopieszcze, jeśli wena nie zaniesie mnei w inne rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dzięki, prace różnie wychodzą, raz lepiej, raz gorzej. A to że coś jest realistyczne, to fajnie, ale nie zawsze się do tego dąży, zrobiłabym sobie jakąś ilustrację teraz dla odmiany, a tu dużo innej roboty. Wrzucę taką panią, miała być to postać wojowniczej kobiety, technicznie wydaje mi się niezła, są jednak zarzuty co do jej pozy i wyrazu, ekspresji, dynamiki, co oznacza, że i tak muszę ją przerysować zupełnie od nowa, a ten rysunek zostaje dla mnie, pokazuję Wam, bo ma ładne futerko, tak myślę, ale jako art nie stanowi całości.:/ A drugie to rysunek do gry karcianej "Zestaw płatnerza" Super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 tło do dorobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 :o Epickie! To jest udo czy ramię? Świetnie wygląda woda, żagle, burta, flaga. Świetna praca, a ty chcesz jeszcze dorobić tło? Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 to jest przedramie, dlatego niestety stateczek mały :( ale dojdzie do nadgarstka morze i fale na dole, a w tle deszcz i burza aż do łokcia :) na zdjęciach nie widać "efektu 3d" tzn tam gdzie przedramie się zagina, zagina się też jakby lekko perspektywa, tzn na boku ręki widać przód statku, a jak patrzysz bezposrednio na przedramie widać "od boku". Z takich i innych powodów zawsze będę twierdził że zdjęcia tatuaży ssą, a szczególnie netowe przeróbki i poprawki w photoshopie, na żywo jest inny obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Zrób cyfrową wersję tego to walnę na pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 nie mojego autorstwa ale prosze: http://comfortinnbrooksky.com/blog/wp-cont...eterconcept.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 tło do dorobienia Ja tam nigdy nie przekonam się do tatuaży, dla mnie to okropne (chodzi tylko niszczenie własnego ciała). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Pierwsza Twoja praca ktora mi sie naprawde spodobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mi tam się nie podoba :P Ogólnie nie potrafię zrozumieć jak można w ten sposób szpecić ciało :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi