Ignis Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jakieś takie krzywe... Ale fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Pierwszy raz spędziłem nad texturą więcej czasu niż godzinę, oto efekty. Nie miałem pędzla typu rozjaśnianie ściemnianie i smużenie bo robiłem to w paint.net :/ ale jakoś dałem radę. Na modelu niestety z bliska nie wygląda to dobrze bo textura jest w małej rozdzielczości. Edit: Almost done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Pierwszy raz spędziłem nad texturą więcej czasu niż godzinę, oto efekty. Nie miałem pędzla typu rozjaśnianie ściemnianie i smużenie bo robiłem to w paint.net :/ ale jakoś dałem radę. Na modelu niestety z bliska nie wygląda to dobrze bo textura jest w małej rozdzielczości. Edit: Almost done czemu to takie ładne? :) pokaż jak wygląda czołg ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak go ukończę to pokaże ale z bliska nie będzie dobrze wyglądał, Bo ta textura zwyczajnie jest za mała i musiał bym dodać jakiś bumpmapping żeby detale pokazać a tego jeszcze nie próbowałem nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 @Huder: teraz to musisz pokazać czołg w tym wdzianku texturowym :D @temat: kuzyn namówił mnie, żebym narysował design ubranek dla lasek, czyli coś w czym mam zerowe doświadczenie (ani kobiet nie rysuje, ani tez na ubraniach się nie znam) ale co tam, raz się żyje Jak widać pozy, ubrania, wszystko z wyobraźni. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zrób jedną taką cyber goth ciekawi mnie jak ci by coś takiego wyszło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jakieś niewymiarowe te twoje panie. Szczególnie ręce za krótkie i za chude. No i wcięcie w talii jakieś dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sam jesteś niewymiarowy, człowiek to człowiek jeden chudszy drugi grubszy. No i wcięcie w talii jakieś dziwne U mean gorset? :D Grunt to znaleźć dobrą modelkę, większośc tych zdjęć z google to zwykli fani tej mody a nie modele. Jak np Terrorcat, Mistabys czy Triplesix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 człowiek to człowiek jeden chudszy drugi grubszy. Mi nie chodzi o chudość tylko o niewymiarowość. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 @Huder: mu chodzi o ch**ową anatomię w mojej pracy, przynajmniej tak mi się zdaje. Jak się lepiej nie zna anatomii to takie są efekty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zawsze możesz dopytać dr. Shill ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zawsze możesz dopytać dr. Shill ;) bez urazy ale o anatomii to Shil wie już mniej ode mnie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja mialem wrazenie ze moze nogi tycio za dlugie ale jak je ubrales to jest imho ok po prostu sa chude modelki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Pani nr. 2 chyba ma coś między nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 coś sobie do gaci włożyła, nie można xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jak się lepiej nie zna anatomii to takie są efekty :/Bierzesz pierwszy lepszy podręcznik do anatomii dla lekarzy i dowoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bierzesz pierwszy lepszy podręcznik do anatomii dla lekarzy i dowoj! Jak rysujesz z wyobraźni to nie bierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Co to znaczy "rysować z wyobraźni"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Co to znaczy "rysować z wyobraźni"? bez żadnych referencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To przecież nie mówię "weź przerysuj książkę", tylko weź do ręki i przeżyj, przeczytaj niektóre fragmenty. I uwierz mi, wiedza o układzie mięśniowym przydaje się nie tylko do rysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Uwierz mi, że uczenie się zajmuje czas, uwierz mi również, że po "przejrzeniu" książki z anatomią mięsni nie będziesz nagle napierdalał wszystkiego poprawnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zdecydowanie mniej niż nauka z referencji i zdecydowanie mniej niż "rysowanie z wyobraźni". I nie mówię tego o tak o, tylko z doświadczenia. Zrobisz i tak jak chcesz, ale mówię Ci ANtY, spróbuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 nic tak nie nauczy rysowac poprawnie czlowieka jak rysowanie czlowieka (nie foto referencja, tylko stawiasz modelke modela na krześle stołku podłodze, dajesz jej/mu piwo żeby nie marudziła/ł i rysujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ta, tylko weź znajdź modela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Może taki sztuczny, o mniejszej skali, którego można postawić na biurku? Wiecie, specjalnie przeznaczonego do referencji, gdzie prócz mięśni, symetrycznie, po drugiej stronie masz układ kostny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bardziej taki puppet czy taki doll? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 modela modela.. koleżanki nakręcać! a jak awaria to jakaś szkółka kółko artystyczne i cokolwiek, oni nakręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zdecydowanie mniej niż nauka z referencji i zdecydowanie mniej niż "rysowanie z wyobraźni". I nie mówię tego o tak o, tylko z doświadczenia. Zrobisz i tak jak chcesz, ale mówię Ci ANtY, spróbuj! Jedyne co mnie tu martwi to to, że wydaje ci się, że ja się z książek nie uczę (chociaż przyznam, że niewiele póki co), no i według mnie wcale zdecydowanie więcej to nie da niż photo studies. @propa: taa, nie w każdym kręgu znajomych chętnych na modele jest na pęczki, a jak się mieszka w mieścinie 20k mieszkańców, gdzie nie ma niczego to ciężko o szkółkę/kółko artystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a właśnie anty fajnie narysowane te babeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jedyne co mnie tu martwi to to, że wydaje ci się, że ja się z książek nie uczę (chociaż przyznam, że niewiele póki co), no i według mnie wcale zdecydowanie więcej to nie da niż photo studies. @propa: taa, nie w każdym kręgu znajomych chętnych na modele jest na pęczki, a jak się mieszka w mieścinie 20k mieszkańców, gdzie nie ma niczego to ciężko o szkółkę/kółko artystyczne a tam obiecasz koleżance że jej dasz rysunek to każda zapozuje, nie musi sie przecież od razu rozbierać :) jak jest i want more to np stronka maximodels ale tam to juz trzeba z konkretnym portfolio walić :) U mnie w mieście też szkółek plastycznych nie ma (tzn jakies są, ale nie dla mnie raczej, tj chodziłem tam 15 lat temu) i to jest problem, ale np w łodzi jest tego od cholery itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi