szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dawno nic nie pikselowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Wow świetnie dobrane barwy w tej wieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 wieża wyszła cudnie, nie moge sie napatrzec. Cytrynka ma fajny efekt koncowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wieża jak żywcem z Tactics Ogre :o, świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 no wieżyczka fajniusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 pracowałeś w graphicsgale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Tworzę w MsPaint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 tutorial plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 MXQ nie wierzę ; / weź sobie lupę w paintcie i przeanalizuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 chodzi mi o kolory! jak on to robi :/ trafia idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 No cóż, to już trzeba mieć zmysł smaku, znać dokładnie całą gamę barw i wiedzieć kiedy kolor zgasić, a kiedy dać bardziej jaskrawy. Do tego też najlepszą metodą jest obserwacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ide spać, jutro skończe :sleep1: EDIT: Nie lubie robić tła ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Nikt nie lubi. Bardzo mi się to podoba, naprawdę fajnie pocieniowane. Co do trawy to mógłbyś wywalić tę texturkę z lewej strony, bo nie pasuje stylem. Ogólnie na duuży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Bettuhr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 pikne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zarąbiste to. Jakoś mi przypomina kamiennego golema z Heroes 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dobry golem, tło fatalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 sam golem bez tła lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 sam golem bez tła lepszy Niestety jestem tego świadomy, ale nienawidze robić tła więc takie zostanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Po mojemu tło nawet niczego sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 narazie w galeri grafik bo bez dźwięków i muzyki http://www.youtube.com/watch?v=1NfkP0gSHq0...eature=youtu.be Muzyka powinna być już jutro, z dźwiękami jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 ######STE ile gra bedzie kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Wg planu 10$ a jeśli rozwiąże się minigierki na stronie to 8$. Ale zobaczymy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ta gra będzie kultowa. A dialogi będą polskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 niee testowałem z wieloma amatorskimi głosami i wiecznie mi coś nie gra, trzeba się wykosztować na konkret. edit. w sumie niektóre duchy mówią po polsku ;) ale wszystko co ważne dla fabuły - mam nadzieje - bedzie elegancki angielski dub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Po prostu pomyślałem że słowiańskie dialogi byłyby atrakcyjne dla zachodnich graczy i dodawałyby fajnego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 hmm wiesz co no ogólnie taki był cały zamysł, z drugiej strony jak już wykładać z własnej kieszeni i robić sprawy profesjonalnie to nie wiem czy dobre angielskie głosy nie przyciągną leniwych amerykanów bardziej. Swoją drogą w grze jest i tak milion polskich akcentów budujących dobry klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Larger and stronger than, nie then. Taki classic błąd propa! A trailer no no, schizowy, w twoim stylu. Ale fajny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi