karolo320 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 temu dziecku chyba noga odpadla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 mistyczne trzecie oko - oko poznania..." To w Indiach też mają Poznań? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 'Boże jak śmiesznie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 temu dziecku chyba noga odpadla.. To na razie tylko szkic. Zresztą moja refferka mówi, że dzieci mogą wiele ciekawych rzeczy zrobić z nogami: dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Zadowolony z efektu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 zrób go brązowego a te wzorki srorki niebieskie - PROSZĘ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Stopa jakby nie pasuje do reszty, powinna być większa. Ale tak to zaje...ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Perfecto #1300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jak ktoś ma ochotę to może pokolorować, jeszcze popróbuję ale mi głównie nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Czemu ja zawsze jak spojrzę na tą pracę jestem święcie przekonany że to Wojzaxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bo miał taki sam avatar? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Zadowolony z efektu :> dobre na kolorowankę! xDDDDDDDDd zaraz se wydrukuję i będę kolorował ;_ ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bo miał taki sam avatar? biggrin.gif No właśnie wiem :) I przez to mi się mylą teraz. A swoją drogą ciekawe do czego ta grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 @Morro - Widze lekka powiazani do King Konga : ) Ale bardzo stylowe. @propa - Ahaha, problem 'Wytatuowalem sobie jej imie na rece, ale mnie zostawila'? Ale piekna robota, te zszywki dodaja do stylu. Masz naprawde wspaniala wyobraznie : ) Ja na takie prace patrze algorytmami, ze 'ten kabel powinien sie chociaz raz przecinac z innym, a zszywki powinny wystapic 3 razy w takich odstepach', bleh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tochę nowości odemnie...;) I autko jakim będzie poruszał się główny bohater: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Genialny tył ma ten wóz. A tu taka moja wizja przodu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czy ja wiem..jakoś mnie nie przekonuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tylko ja widzę inspiracje batmanem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Próbuje zrobić film o Batmanie więc wiesz....;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 coś tam próbuję zrobić :P narazie mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jedzie klonem Superbrothers Sword & Sworcery EP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jedzie klonem Superbrothers Sword & Sworcery EP.na taką odpowiedź czekałem : D, nie, nie robię gry jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mój nowy odpał (animowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zarąbiste to. Szczególnie wersja po ciemku super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Klimat ma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 fajniusie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Coś nowego work in progress.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi