Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wtedy jeszcze nie używałem washy, później tak: Cieniować można normalnie farbą, nie trzeba washa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 OMG Jak wy tak precyzyjnie te figurki malujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Phi..jak ja nie lubie tego typu modelarstwa...ogranicza się to tylko do pomalowania figurek..a fe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie wiem, ale one mają po 3 cm wysokości :P @Adriann: i sklejenia oraz zmodyfikowania, zresztą tu głównie chodzi o malowanie, a później granie nimi. A tak mnie coś wzięło na łoriorów kejosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Bardzo estetyczne figureczki jak i dwie pracki wyżej . Jedyne do czego można się chyba przyczepić to troszkę za mały ten topór no ale to drobnostka , typowo aptekarska : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Jakby ktoś chciał użyć gdzieś nie wiem gdzie albo się powzorować (hohoho) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Adriann, trzeba oskrobać z nadlewek, skleić (ja mam ułatwione zadanie, bo do sklejenia jest tylko koń, człowiek i ewentualna włócznia), pomalować, i zrobić podstawkę (tu akurat mam trudno, bo trzech typów jest na jednej podstawce w tym systemie). Imperium Osmańskie & Rzeczpospolita Obojga Narodów pany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 @Anty Ten hełm to coś wspaniałego. A co do figurek, to nie jest źle, ale widać na pierwszy rzut oka, że malowane ręką amatora : P Kolorki ciut źle dobrane, szczególnie na tym łysolu z krzyżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Malowałem je w 2009 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja do marca muszę pomaliwać 18 janczarów - da się zrobić, najgorsza sprawa to podstawki. Mam słabą trawkę statyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Zarzucam szybki szkic, będę teraz na nim wojować z PSem.:) Referki nie dam, bo żem nielegalnie kobitce zdjęcie w pociągu zrobiła, ale pikna była taka, że nie mogłam się powstrzymać. ^^ Wiem, że korona jest źle, nie w rzucie, miałam zaćmienie (podwójne do tego - bom jeszcze długopis zamiast ołówka wzięła), ale w PSie się poprawi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ładnie, cholerka. Kobieta jakby znajoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A mi nie pasują jej rysy twarzy, jakaś taka z rodzaju nijakiego jest (ani do faceta, ani do kobitki nie mogę tego przypasować) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Adriann, trzeba oskrobać z nadlewek, skleić (ja mam ułatwione zadanie, bo do sklejenia jest tylko koń, człowiek i ewentualna włócznia), pomalować, i zrobić podstawkę (tu akurat mam trudno, bo trzech typów jest na jednej podstawce w tym systemie). Imperium Osmańskie & Rzeczpospolita Obojga Narodów pany!!! Ale ja wiem na czym to polega. Tylko poprostu wole inne typy modelarstwa..tego nie lubię:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No Shil... bardzo ładnie to wygląda. Czekam na końcowy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 A mi się nie podoba, wygląda jak manekin ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mi sie też podoba,to jeden z największych talentów do rysowania na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nos niedość, że nie kobiecy to jeszcze nieludzki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 uszy, a nawet korona też, ale chyba tak miało być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Nos jakiś taki dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mnie się podoba, przecież to nie człowiek tylko elf, więc troche mogła pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 A mi nie pasują jej rysy twarzy, jakaś taka z rodzaju nijakiego jest (ani do faceta, ani do kobitki nie mogę tego przypasować) :P Rzecz gustu, ma męskie rysy, takie ostre i to jest w niej właśnie ######ste - przynajmniej mi się taka kobitka podobała, właśnie taka inna, wyraźna.:) A mi się nie podoba, wygląda jak manekin ;x True, nie ma cieniowania, przez co ma taką twarz gładką, bo to sam lineart:) Nos niedość, że nie kobiecy to jeszcze nieludzki :P Hehe, ona ma głowę odchyloną i nos widać prawie od dołu zupełnie. Ale fakt, muszę nieco zmniejszyć dziurki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Hehe, ona ma głowę odchyloną i nos widać prawie od dołu zupełnie. Ale fakt, muszę nieco zmniejszyć dziurki:) Nie chodzi o wielkość dziurek, a o to, że nos jest płaski. ;) Zobacz sobie jak nosy wyglądają w realu, zobacz jak są zbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 myślę że ze skórą będzie wyglądać dobrze, płaski jest tylko tutaj. No nie mów że Shil nie wie jak nos powinien wyglądać. swoją drogą świetny lineart, ale czy podbródek nie powinien być widziany bardziej z dołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 No nie mów że Shil nie wie jak nos powinien wyglądać. lol edit: teraz zauważyłem, że szyja grubo za chuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 lol No, trzy godziny pracy i jestem w czarnej dupie... Gdybym miała wyżyć z rysowania, dawno bym umarła z głodu...:/ Ale nos już jest, choć nie jest to jeszcze to^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 No teraz nos za szeroki : D ale oczy fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Wszystko fajnie wychodzi, tylko brwi męskie, ale ten nos to tak jak mówiłem porażka, w ogóle nie zdajesz sobie sprawy jak powinien być zbudowany (nie mówię, że ja sobie zdaję, bo też za dużo czasu tego nie studiowałem) i takie są tego efekty, zobacz sobie zdjęcie referencyjne jakieś z tej perspektywy ;) Ucho i oczy szczególnie ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 this is sparta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Co on robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi