Konrad-GM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wszystko jest dobre - zależy od zamiarów 'artysty' oraz odbiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 realizm chodzi o grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ale wszystko może gównianie wyglądać. Nie ważne co chciał narysować artysta. (Nie mówię w tym momencie o PabloGM, mi się to nie podoba ale ogólnie to IMO od biedy daleko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 mowie do explosivo bo walnal cos z itemkami a caly czas mowa o grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bo Pablo przytoczył przykład z fabuły Władców Orbis, więc uznał fantasy za coś nierealistycznego, a ja wyraziłem swoje zdanie na temat realizmu w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mają lwie mordy, a co do drugiego to również wątpię :) Ale ludzka mimike. A Southpark z zywymi aktorami bylby gownem nie do zniesienia. Zreszta przykladow sa miliony a ja nie mam czasu i checi przytaczac. Nie zawsze realizm > nierealizm i ch*j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dobra kończmy bo dalsza dyskusja nie ma sensu. Poprostu sa różne gusta i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wszystko zajęło mi około 15 minut, rysowane myszką tło nie moje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nieźle, ale tylko jak na 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Statek nawet ładny ale te..oka brzydkie;p Kamyki ładne ale bardziej pasują do top downa fantazy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ładne, Szpaku. Im więcej oglądam Galerię Grafik, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że moje prace są z dupy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Te kamienie mnie urzekły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Puki jestem w trakcie planowania pracy pytam - co poprawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Lampy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Faktycznie , krzywo ustawione . Co jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Auto ma zeza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Przednie koło mi nie pasuje... :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 A mnie się kłóci perspektywa maski, przedniego błotnika i przedniego zderzaka tego czegoś, co jest nad zderzakiem z przodu. Według mnie wygląda to tak, jakby samochód razem z kołem skręcił całą prawą, dolną część karoserii o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Przednie koło mi nie pasuje... :I Koło czy może błotnik ? Jeśli chodzi o błotnik to przedni był w ten sposób wydłużony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie, samo koło. Niby dltego że skręca w lewo ale jednak coś mi nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 badz moim mistrzem. Serio, nauczaj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wszystko zajęło mi około 15 minut, rysowane myszką tło nie moje: Kamyczki ładne, reszta wygląda trochę jak potwory z Evangelion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kamyczki ładne, reszta wygląda trochę jak potwory z Evangelion. Evangelion <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 dla ciekawskich http://www.sendspace.com/file/c7e358 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 PROPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Propa, loveitloveitloveitloveit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Troszkę klatkuje ci propa,mogłoby być odrobinkę bardziej płynne,stary stać cię na więcej;> Widzialem lepsze twoje animacje:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Świetna muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 szpaqu w jaki programie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi