Bedziom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ładne to jest, Pablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 @Anty true. Pozatym realicm>wizja artystyczna Taka prawda panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zresztą ten kto zna i lubi styl propaganji bezproblemowo pozna na jaki wzór moje prace są stylizowane : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Na wzór Backa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czy ja wiem czy tylko Backa ? Wszystkie jego dzieła moim zdaniem miażdżą , pod każdym względem . Dobra kończę tą pogadankę , nie znam się jakoś konkretnie na anatomii - fakt . TAK CZY SIAK IDĘ RYSOWAĆ DALEJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Co innego świadomie rysowac niezgodnie z realiami, a co innego z nieumiejętności Ale nie dane ci jest oceniać jego znajomość anatomii po pracy celowo z nią niezgodnej, no litości :P . @Anty true. Pozatym realicm>wizja artystyczna Taka prawda panowie Chyba chciałeś napisać realizm > brak realizmu, bo nie widzę problemu by to pierwsze żyło w zgodzie z wizją artystyczną o.O . A teraz idź się udaj do JKR i powiedz jej, że nie warto było pisać "Harrego Pottera", bo realizm jest lepszy. Nie wiem w ogóle na jakiej podstawie można by było ocenić który wariant jest "lepszy", ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Może lekko przesadziłem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ale nie dane ci jest oceniać jego znajomość anatomii po pracy celowo z nią niezgodnej, no litości :P . Dłonie i przedramiona 4 razy dłuższe niż ramiona to też celowo? geez :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dłonie ? Hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mi właśnie od początku zapachniało propą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dłonie ? Hmm ? Chyba chodziło mu, że razem z przedramionami dłuższe. Mi osobiście to się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To smutne : | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 palce na broni wygladaja smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 bron wyglada smiesznie, jak krzywe dildo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dildo z reguły jest krzywe :) Jestem debil i odmieniec ale jak dla mnie to to nie podobne do prac propy. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pozatym realicm>wizja artystyczna Taka prawda panowie Nie prawda :) Wyboraz sobie Backi z proporcjonalnymi glowami, blee. Druga sprawa - wizja artystyczna nie wyklucza realizmu. Tak samo brak realizmu nie musi oznaczac jakiejs glebszej wizji artystycznej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mówiłem że przesadziłem;> chodziło mi o to jak ktoś napisał realizm>brak realizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Z tym tez sie nie zgadzam ;) Kwestia konwencji. Krol lew nie jest zla bajka bo lwy maja ludzkie mordy i gadaja po ludzku itp. Southpark z fotorealistyczna grafika tez bylby do dupy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Z tym tez sie nie zgadzam ;) Kwestia konwencji. Krol lew nie jest zla bajka bo lwy maja ludzkie mordy i gadaja po ludzku itp. Southpark z fotorealistyczna grafika tez bylby do dupy itp. Mają lwie mordy, a co do drugiego to również wątpię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Co kto lubi,ja stawiam na realizm;> Może dlatego nie kończe gier..zawsze coś wydaje mi się za mało realistyczne..olac to;d. Co do southparku np to myśle że kiedy zaczynali to nie mieli funduszy na lepszą animację poprostu, albo coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Southparka tworzono na początku z fotografowanych wycinanek a teraz robią to samo ale w 3ds max :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No tak..1-0 propa;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Co kto lubi,ja stawiam na realizm;> Może dlatego nie kończe gier..zawsze coś wydaje mi się za mało realistyczne..olac to;d. Co do southparku np to myśle że kiedy zaczynali to nie mieli funduszy na lepszą animację poprostu, albo coś takiego Więc. Kierujemy losami młodego doświadczonego wojownika który po wielu trudnych wojnach z Hordami demonów wraca do domu gdzie czeka na niego..spalona wioska i wielu orków. Po pokonaniu potworów dowiaduje się że Wioska została zniszczona przez członka klanu Aurali,potężnych mrocznych magów służących siłom ciemności.Nasz bohater rusza za nim w pogoń... Władcy Orbis [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 W tym też może byc wiele realizmu,uwierz mi;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przez "nie-realizm" w grach uznaję raczej przyjmowanie przez zwykłych żołnierzy kilku magazynków z kałacha na klatę czy chodzenie obładowanym kilkoma tonami mieczy i młotów bojowych, które chowamy w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ale tu nie chodzi o 100% realizm. Tylko w pewnym stopniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przez "nie-realizm" w grach uznaję raczej przyjmowanie przez zwykłych żołnierzy kilku magazynków z kałacha na klatę czy chodzenie obładowanym kilkoma tonami mieczy i młotów bojowych, które chowamy w kieszeni Tylko w niedopracowanych grach tak jest. A w Nwn czy grach kuźni Black Isle, jest maksymalny udźwig a nie tylko ograniczona ilość miejsca w ekw. I zwykle jest nazwane 'Plecak' czy ogólnie 'Ekwipunek'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 czy grach kuźni Black Isle W Falloucie możesz nosić przy sobie kilka karabinów plazmowych, tonę amunicji i pancerz wspomagany (który traci wagę, gdy go założysz). Nie wspominając, że postać potrafi mieć 10% szansy trafienia, stojąc kilka centymetrów od celu, a przeciętny wieśniak może bez mrugnięcia przyjąć salwę z SMG na twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wiem wiem. Grałem w Fallouta. Ale tak to w porządku gra. Wracając do tematu realizmu i wizji artystycznej... Wszystko jest dobre, jeśli jest dobrze narysowane. Styl może być jakikolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi