Sernat Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Na dole po lewej płaski i ogólnie słaby. Reszta na naprawdę wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a mnie się średnio podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 szpaq, ładne :3 aczkolwiek te cegiełki jakoś dziwnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jedyne do czego bym się przyczepił to rogi może to dlatego , że sie nie zagoiło jeszcze (?) . Ogólne wrażenie ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 tzn twarz jest zagojona reszta nie przez to reszta jest troche ciemniejsza i wrazenie nie to, no i pysk i reka beda bardziej zachlapane krwia, zwyczajnie tusz czerwony sie skonczyl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jak zwykle świetne, ale wciąż mnie dziwi, że ludzie chcą to nosić na swym ciele do końca życia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Człowiek-bandżo http://judgedeadd.deviantart.com/art/The-S...alanx-275365463 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Mój nowy faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 co to za bulwa nad policzkiem? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 to właśnie jest policzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 No to wygląda jak bulwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 http://m-bielecki.deviantart.com/art/Snake-275715606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Lol, Markuz, to wygląda jak przekalkowane ze Spore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Miodne, Markuz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Troszkę późno ale nie miałem wcześniej kompa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 @ANtY: Twarz mogłaby być lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ładne, przypomina mi typową grafike casualową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 szpaqu, jak na 62 lata to całkiem nieźle ci to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Lata praktyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 estetycznie, może zaanimuj? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Anty, mrrr, ale ta twarz ma wg. mnie męskie rysy ;/ Szpaku, ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Według mnie ma ogrze rysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 faktycznie twarz jak z horroru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 kto powiedział, że te święta będą spokojne, mhahahah ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 dlon troche spier***em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Przerażające :D No i dłoń rzeczywiście spieprzona. Cholera, żebym ja tak umiał rysować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Upiorne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie masz pojęcia jak przerażony byłem do momentu kiedy zobaczyłem że to jest na kartce a nie na czyimś ramieniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi