Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Szpada różni się od miecza ale technika jest podobna. Miałem w ręce i zwykły miecz. Techniką jak u szpady nie było tak źle. Choć dużo cięższy. Ale po to właśnie używa się tylko dwóch, dobra. Trzech palców do 'dźwigania'. I serio. Nie ćwiczę już, z tym miałeś rację ale zasady opanowałem. Spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ej taki strażnik u mnie pod drzwiami stoi... On na pewno strzeże bramy do piekła? Bo jeśli tak to mu coś nie wychodzi bo od poniedziałku do piątku chodzę do szkoły. (Muszę go przekupić żeby pilnował drzwi od szkoły, to wtedy na pewno tam nie wejdę :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie wiem czy zauważyliście- mańkut Tak jak ja :) Wracając do tematu to najlepiej podoba mi się miecz, sam demon jest dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Technika różni się znacząco. Ja od 7 lat trenuję aikido i dopiero teraz naprawdę widzę ile mam jeszcze do opanowania (aikido ma z bronią o wiele więcej wspólnego niż mogło by się wydawać) dlatego nie dziwcie się że takie posty zmuszają mnie do lekkiego off topu :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tak jak ja smile.gif Do dawnego wojska by mańkuta nie przyjęli. Ale to świat ANtY'ego więc może być jak tam chce :) Aikido to japońska sztuka walki. Drugi koniec świata licząc od Hiszpanii. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @up Mordowanie ludzi mnie nie kręci, więc jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ale jednak do europejskich mieczy jakie są standardem w RPGach paradoksalnie bliżej japońskim katanom niż hiszpańskim szpadom ;) myślę też że to dobry moment na zakończenie tego wątku ^^ a co do tej leworęczności to Japończycy jej jakby nie uznawali - ich techniki walki mieczem są przewidziane tylko dla praworęcznych nie jest to jednak wielki problem ot taka ciekawostka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Miło mi. I to chyba nie była kłótnia, hm? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @baca: demon dziwny? Możesz z jakimś porównać? : D To po prostu koncepcja wyglądu demona w wykonaniu ANtka. coś słabo w słowa to ubrałem :/ I nie jest mańkutem. Przyjrzyjcie się uważnie. Fajnie wygląda, ale czerwona poświata przy mieczu nie wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Fajnie, że trenujecie miecze, ale co ma to wspólnego z Galerią Grafik? Napisałem, że imo źle trzyma broń. Nie, niczego nie trenuję i jakoś mi się do tego nie spieszy. Nie jestem też po ASP. Kolejne rozczarowanie. Nie brałem udziału w Bitwie pod Grunwaldem. A w ogóle to jestem plebsem, outsiderem, społecznym wyrzutkiem i nie mam prawa do wyrażenia własnego zdania :) . Jeszcze niedawno pan SKid pisał mi, że każdy ma do tego prawo. Teraz nagle prawo to każdy traci, chyba, że ćwiczy jakieś aikido. Cóż za hipokryzja, hehe :D ... I nie jest mańkutem. Przyjrzyjcie się uważnie. Wtf xD ? Sugerujesz, że stoi tyłem :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To nie widzicie prawej dłoni? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Mańkut to leworęczny inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @Ignis - to zależy jak zdefiniować kłótnię bo jeżeli tak: kłótnia internetowa to zdecydowanie nie ;p @Sernat - Każdy ma prawo do własnego zdania ale miło jest jak nasze opinie są czym poparte bo tak to twoja informacja o złym trzymaniu miecza była warta tyle co nasze info o ,,trenowaniu mieczy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Aha :/ Serio, nie wiedziałem, skojarzyło mi się z kikutem : O Chociaż, gdyby odbić obrazek horyzontalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @Sernat - Każdy ma prawo do własnego zdania ale miło jest jak nasze opinie są czym poparte bo tak to twoja informacja o złym trzymaniu miecza była warta tyle co nasze info o ,,trenowaniu mieczy" ;) W jaki sposób mam ci uzasadnić moją wyobraźnię przestrzenną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 rękawica tego demońcia, jak w mordę strzelił, narciarska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ładna :) I magnetyczna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 @ muczek Wiem co to jest i od strony graficznej jest dobrze wykonany. Po prostu nie trafił w mój gust. Jedynie miecz jest spoko, bo sam demon odraża, jest ohydny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 @ muczek Wiem co to jest i od strony graficznej jest dobrze wykonany. Po prostu nie trafił w mój gust. Jedynie miecz jest spoko, bo sam demon odraża, jest ohydny. NO CHYBA TY ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Fatalne trzyma miecz, wiem coś o tym bo znam się na ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Źle castuje tą kulę ognia, znam się na magii ognia. Za mocno zgiął rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 To nie kula ognia, lecz emiter fotonów. Pozdrawiam, pirotechnik z trzydziestoletnim stażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ma krzywe rogi. Wiem coś o tym, jestem bednarzem od dwóch miesięcy. Darujcie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 I jak on, kurna, przecisnal te glowe przy zakladaniu zbroi? :o Wiem coś o tym, prowadzę topmodel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kurde przydałaby się jakaś fajna morda i można takie memy robić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 @Morro Po prostu nie trafił w mój gust NO CHYBA TY ) : To według ciebie nie mam prawa do własnej opinii? Wszystko musi mi się podobać tak jak innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak, bierz ten post do siebie i się tnij, bo nie pasujesz do społeczeństwa... Przecież nikt ci nie narzuca zdania, to że nie spodobało mi się twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia. No chyba że dla Ciebie ma to wtedy lol, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie mam do ciebie nic ale moim zdaniem wziął do siebie tą krytykę jego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Zwyczajnie napisałem, że się z nim nie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 napisałeś, że jest ohydny i odraża co mogło go urazić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi